Rengeteg lehetőség egy profi töltőben

forrás: Prím Online, 2022. március 24. 17:06

Az elektromosautó-töltő berendezéseknél számos minőségi kategóriából válogathatunk. Természetesen itt is megtalálhatóak a sokrétű felhasználási móddal rendelkező prémium modellek. Most bemutatjuk neked, hogy milyen egy igazán profi berendezés.

Sokféle kapcsolódási mód, egyszerű használat

 

A szóban forgó eszköz a Vestel EVC04 típusú töltője. Ez a berendezés rendkívül boldoggá teheti felhasználóját egyszerű felhasználási módjának köszönhetően. A készülék igencsak sokféle kapcsolódási móddal rendelkezik, hiszen LTE, WiFi, valamint internetkapcsolat segítségével távolról is irányíthatjuk. Ez rendkívül előnyös lehet, hiszen nem kell feltétlenül a garázsban lennünk ahhoz, hogy autónk töltését beállítsuk. Így ez a módszer nagyban megkönnyítheti a mindennapjainkat.

 

A töltőberendezésen számos opciót tudunk testreszabni az autó energiaellátását illetően. Ilyen beállítások lehetnek többek között a töltés teljesítménye, illetve időtartama. Ezen beállításokat tehát távolról is el tudjuk végezni autónk töltöttségi szintjének, illetve a hálózat leterheltségének függvényében. Így a teljes töltési folyamat során megbizonyosodhatunk a teljeskörűen szakszerű felhasználásról. Ezzel autónknak és a házunk elektromos hálózatának is jót teszünk.

 

Több helyszínre is optimális berendezés

 

A Vestel EVC04 típusú berendezést számos helyszínre beszerelhetjük és hasznát vehetjük. Mivel egy igencsak jó minőségű, nagy teljesítményre képes töltőről beszélünk, ennek hatására otthoni felhasználáson túl is igénybe vehetjük. A töltő akár publikus helyeken is képes lehet ellátni feladatát remek adottságainak köszönhetően. A berendezést beszerezhetjük kábellel ellátott, illetve kábel nélküli változatban is.

 

Amennyiben nem saját háztartásunkban szeretnénk üzembe helyezni a töltőt, abban az esetben speciális fogyasztásmérők lehetnek a segítségünkre. Erre azért lehet szükség, hiszen így fogjuk tudni pontosan megállapítani a felhasznált energiamennyiséget. Te is szeretnél hasonló töltőberendezést beszerezni? Az innolabshop.hu kínálatában rendkívül széles körben fellelheted ezeket a termékeket. Válogathatsz különféle berendezések, illetve töltőkábelek közül is, így biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

Saját rendszer, egyszerű irányíthatóság

 

A Vestel töltők egyik legnagyobb előnye, hogy saját fejlesztésű Drive Green applikációval rendelkeznek. Ez a szolgáltatás teszi egyedivé ezen berendezések használhatóságát. Rendkívül kényelmes és felhasználóbarát, hogy a telefonunkról vagy a tabletünkről irányíthatjuk az autó töltését.

 

Eszközeinkkel Bluetooth és WiFi segítségével is rácsatlakozhatunk a töltőberendezésre, egyszerűbbé téve ezzel a folyamatot. Ez egy olyan lehetőséget is elénk tár, hogy Eco töltési módban használjuk az éjszakai hálózatot. Így pedig kedvezményesebb áron tudjuk feltölteni autónkat. Te is szeretnél részese lenni ilyen nagyszerű lehetőségeknek? Szerezz be egy Vestel töltőt, és élvezd az általa nyújtott előnyöket!

 

Kulcsszavak: töltő elektromos autó

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: megtriplázódott a villanyautók száma Magyarországon

Látványos bővülés vár a villanyautók piacára az uniós piacokon, a tervek szerint ugyanis 2035-től várhatóan csak elektromos autókat lehet értékesíteni. Magyarországon 2020 májusa óta megháromszorozódott a tisztán elektromos személyautók száma, igaz, a teljes autóparkhoz képest még marginális az arányuk – derül ki a K&H összeállításából. A pénzintézet pedig kedvező kamatozású lízingkonstrukciót nyújt a magyar cégeknek ahhoz, hogy villanyautóval bővítsék a flottájukat, ezzel is segítve a vállalkozások kiadásainak csökkentését, lendületet adva az elektromobilizációnak.

2022. augusztus 8. 18:10

A Mercedes Continental abroncsokkal szereli fel a teljesen elektromos EQB-t

A Mercedes a Continental prémium termékeivel szereli fel az EQ sorozat új, teljesen elektromos SUV-ját. Az új EQB 19 colos EcoContact 6 abroncsokon fog kigurulni a gyárból. A Mercedes továbbá a rendkívül biztonságos WinterContact TS 850 P Continental téli gumiabroncsot is alapfelszerelésként kínálja.

2022. augusztus 8. 11:21

Csúcstechnológiás Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone és világszerte megbízható flottakezelési megoldása, a Webfleet a 2022-es IAA Transportation kiállításon mutatja be prémium gumiabroncsok, abroncsközpontú technológiák és fejlett mobilitási megoldások portfólióját. Az újítások egyszerre szolgálják a flották hatékonyságát, fenntarthatóságát és kényelmét.

2022. augusztus 7. 10:37

A jövő mérnökei versenyeztek a Széchenyi-egyetemen

Véget ért az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös szervezésű nyári tábora, amely ötvözte az intenzív szakmai képzést a hallgatói mérnökversenyek világával. A résztvevőknek az Audi e-tron akkumulátorának viselkedését kellett szimulálniuk szoftveres környezetben, mindezt négy hét alatt, az alapoktól indulva. Valamennyi csapat sikeresen teljesítette a feladatot, amely jól mutatja a győri Széchenyin alkalmazott, szokásostól eltérő gyakorlatorientált oktatási módszertan eredményességét. A hallgatók munkáját a közreműködő cégek is értékelték, néhány résztvevő állásajánlatot is kapott.

2022. augusztus 6. 11:36

GreenGo: Újabb kedvezményes parkolási zónák

Jó hír a Budapest környéki kiránduló-, bevásárló- és szabadidős helyeket célzók számára: újabb 15 hellyel bővült a kedvezményes díjjal igénybevehető parkolási lehetőségek száma Magyarország egyetlen, teljesen elektromos flottával rendelkező, közösségi autómegosztó szolgáltatójánál. Ezzel immáron közel 70 kedvezményes parkolási zóna teszi kényelmesebbé azok életét, akik számára a reális árú közlekedés mellett a környezet tisztasága és jó levegő megőrzése is fontos.

2022. augusztus 4. 19:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24