Az ESET új megközelítéssel és kiemelkedő véleményvezérekkel mutatja be, hogyan látja a technológia fejlődésének jövőjét

forrás: Prím Online, 2022. május 3. 11:15

A világ egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, az ESET február közepén jelentette be „Progress. Protected.” nevű új megközelítését, melyet integrált marketing és kommunikációs kampánnyal mutat be. A kampányban a legkülönbözőbb szakterületek kiemelkedő szellemi újítóival találkozhatunk, akik elmondják, mit jelent számukra a technológiai fejlődés, és az hogyan segíthet még jobb hellyé tenni a világot.

 

A fejlődést segítő technológia védelmet igényel

Bár az emberi gondolkodás ma is a világ fejlődésének legfőbb katalizátora, ezt a fejlődést a technológiai innovációk teszik lehetővé – ezek pedig védelmet igényelnek. Az ESET új megközelítését éppen ez a felismerés hívta életre. Az emberi és technológiai haladás következtében mára minden eddiginél sebezhetőbbek lettünk, az ESET pedig elismert biztonsági szoftverei és szolgáltatásai révén képes védelmet nyújtani a támadásokkal szemben.

 

A Progress. Protected. koncepcióját a vállalat az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilm-rendező, Hubert Davis által készített videósorozatban mutatja be. A filmekben a tudomány, az oktatás, az innováció és az űrkutatás legelismertebb szakemberei saját területükhöz kapcsolódva beszélnek a fejlődés mibenlétéről. Meglátásaikat, vízióikat egyedi illusztrációkkal kelti életre négy művész, John Tomac, Jun Cen, Marcellus Hall, valamint Bruno Mangyoku.

 

 

A fejlődés elkötelezettjei – 4 véleményvezér 

Az ESET olyan véleményvezéreket kért fel, akik saját szakterületükön a fejlődés abszolút elkötelezettjei: 

Chris Hadfield űrhajós, mérnök, négy nemzetközi bestseller szerzője

Dr. Mimi Ito kulturális antropológus, az Irvine-i Kaliforniai Egyetem Összekapcsolt Tanulás Labor igazgatója

Dr. Ayana Elizabeth Johnson tengerbiológus, az Urban Ocean Lab elnevezésű nonprofit agytröszt, illetve az All We Can Save Project klímavédelmi kezdeményezés társalapítója, valamint a How to Save a Planet podcast társalkotója 

Steven Johnson, tizenhárom könyv szerzője, amelyek fókuszában a tudomány, a technológia és a személyes tapasztalat összekapcsolódása áll, emellett a PBS/BBC csatornákon futó How We Got To Now és Extra Life c. sorozat házigazdája 

 

„Világunk hihetetlenül gyors ütemben fejlődik. Míg az ESET megalapításakor az internet még gyerekcipőben járt, mára a technológia áthatja egész életünket és kulcsfontosságú társadalmunk folyamatos fejlődéséhez” – fogalmazott Richard Marko, az ESET vezérigazgatója. „A technológiai újítások az esetek többségében megfelelően működnek, de a digitalizáció akadálytalan fejlődésének érdekében mindig figyelnünk kell arra, hogy mi történik a háttérben. Úgy vélem, ez egy fontos feladat vállalatunk számára, hiszen a technológia védelme magát a fejlődést jelenti” – tette hozzá.

 

„Ha egy pillanatra megállunk és elképzeljük, hogy a jövőben a kiemelkedő szakértők és a mindennapok hősei hirtelen már nem járulnak hozzá világunk fejlődéséhez, akkor világossá válik számunkra, hogy pontosan mi forog kockán. Éppen ezért az ESET nagy jelentőséget tulajdonít a technológiai, kutatási és vállalati felelősségvállalási kezdeményezéseknek, amelyeket kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, partnereinkkel és azokkal a közösségekkel folytatunk, amelyekben tevékenykedünk” – folytatta a vezérigazgató, kiemelve „új megközelítésünkkel és kampányunkkal reméljük, hogy demonstrálni tudjuk az ESET szenvedélyét és befektetését a technológiai fejlődésbe.”

 

A kampányról az ESET hivatalos weboldalán tájékozódhatnak bővebben. 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50