A Telekom Electronic Beats bemutatja: Billie Eilish élőben

forrás: Prím Online, 2022. május 7. 16:27

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish-sal, aki 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom lehetőséget biztosít, hogy hazai rajongók is kijuthassanak a koncertre, sőt egy exkluzív nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt.

Ezen a különleges koncerten Billie – a 21. század egyik legnagyobb sztárja – bátyjával, Finneas-szal lép fel a Deutsche Telekom németországi központjában, ahol a „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” c. bemutatkozó, többszörös platinalemezének, valamint legutóbbi listavezető albumának, a 'Happier Than Ever'-nek a dalait játsszák majd el. 

 

„A fellépés igazán különleges dolog számomra, és az, hogy ennyi idő után újra kapcsolatba kerülhetek európai rajongóimmal, óriási élmény lesz” –  mondja Billie Eilish.

 

 

A Magyar Telekom is bekapcsolódik anyavállalata, a Deutsche Telekom és Billie Eilish együttműködésébe. Egyrészt egyedülálló lehetőséget biztosít a magyar rajongóknak, hogy kijuthassanak Billie Eilish június 1-jei, élő koncertjére Bonnba. A játékra a TikTokon lehet jelentkezni egy meghatározott témában elkészített videóval, a pályázat eredményeként pedig 15 szerencsés nyertes vehet részt a koncerten a Telekom jóvoltából. A felhívással kapcsolatban minden részlet megtalálható a Telekom TikTok oldalán közzétett videóban és játékszabályzatban. 

 

Ezen felül a Magyar Telekom a nyár beindításaként mindenki számára elhozza a Billie Eilish koncertélményt. Egy exkluzív stream koncertet szervez június 1-re, Budapest egyik impozánsabb helyszínére és egy vidéki helyszínen egy nyári piknik keretében is lehet majd követni a bonni koncertet. 

 

„Fantasztikus nyárnak nézünk elébe! Rengeteg élménnyel készülünk és ennek csak az első eleme a Billie Eilish koncert. Fontos azonban, hogy a digitális lehetőségek minél több emberhez eljussanak, ezért fejlesztjük folyamatosan a gigaerős optikai hálózatunkat. Így számos olyan hátrányos helyzetű településre is eljutunk és eljutottunk, ahol a digitalizáció megjelenésével kinyílik a világ, mint például Felsőszentiván, ahol Június 1-én ugyancsak élőben streameljük a Billie Eilish koncertet.”  – mondta el Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 

A budapesti eseményre izgalmas aktivitáson keresztül lehet majd jegyeket nyerni. Érdemes tehát figyelni a Telekom közösségi média oldalait (Facebook, Instagram, TikTok), hiszen a Telekommal idén nyáron számos kihagyhatatlan élményre nyílik majd lehetőség. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatásra került a legújabb Logisztikai Évkönyv

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) évkönyvbemutató rendezvényén debütált a Logisztikai Évkönyv 2023. A kiadvány a hagyományokhoz híven egy szakmai tanulmánygyűjtemény, amelyet a Falk1 Rendezvényközpontban tartott bemutató rendezvényén szerzői előadásokkal színesítve ismerhetett meg a közönség. 

2022. december 3. 17:19

A Dyson 2,75 milliárd fontos beruházási tervének következő szakasza

A Dyson mérnökei intelligens, önfejlesztő, összekapcsolódásra képes termékek új generációjának megalkotásán dolgoznak, ennek érdekében jelentősen bővül a vállalat szoftver-csapata – közölte Jake Dyson főmérnök a Dyson új YouTube-videójában. Elmondása szerint a technológiai vállalat – amely az új technológiákba történő 2,75 milliárd fontos beruházási tervének közepén tart – a szoftvereket és a konnektivitást, „összekapcsolhatóságot” helyezi jövőbeli termékcsaládjának fókuszába.

2022. december 3. 16:05

A BlueVoyant új tanulmánya azonosítja a vállalatok kritikus területeit

A külső és belső kibervédelem területén iparágvezető BlueVoyant új jelentése a magántőke-portfólió társaságokat érintő kiberkockázatokat elemzi. A riport szerint a portfólió társaságok számára az informatikai működés kihívásaiból adódó IT-higiéniai problémák jelentik az egyik legfőbb támadási felületet. A sikeres kibertámadások komoly pénzügyi károkat és bizalomvesztést eredményezhetnek.

2022. december 3. 13:23

Mostantól a Photon fotózza a Wolt étlapjait

A fotósokat a megrendelőkkel összekötő magyar startup új kiemelt ügyfelekkel, a munkafolyamatok digitalizálását elősegítő új szolgáltatással, ráadásul Berlinben terjeszkedik tovább.

2022. december 3. 11:41

Közszolgálati- és hírműsorok hiánya miatt bírságolt a Médiatanács

Televízió- és rádióadók kötelezettségvállalásainak teljesülését ellenőrizte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület emellett lezárta a Békéscsaba 98,4 MHz-es helyi rádiós frekvencia pályázati eljárását is. 

2022. december 3. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55