Két díjjal jutalmazták a TCL légtisztítóit

forrás: Prím Online, 2022. május 9. 19:04

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF DESIGN DÍJÁT az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es iF DESIGN DÍJRA.

„Az iF DESIGN DÍJ a TCL innovatív termékterveinek elismerése. A TCL márka további termékkategóriákban fog megjelenni a jövőben, okoseszközökkel szeretnénk jobbá tenni az emberek életét” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

 

Breeva Pro 700 & 400 Premium: minimalista dizájn, amely bármilyen belső térbe illeszkedik

A TCL Breeva Pro sorozata a stílus és a funkció tökéletes kombinációja, díjnyertes minimalista dizájnjával és szabadalmaztatott légtisztító technológiájával rendelkezik. Mind a Breeva Pro 400 Premium, mind a Breeva Pro 700 Premium vadonatúj dizájnnal és letisztult vonalakkal rendelkezik, amelyek a legtöbb otthon és szoba esztétikájához illeszkednek.

 

 

 

Breeva Pro 700 és 400 Premium: légtisztítók nagy teljesítményű breevaShieldTM szűrőrendszerrel

A nagy pontosságú érzékelőnek köszönhetően (lézeres porérzékelővel, amely valós időben érzékeli a levegőben lévő részecskék koncentrációját, valamint egy VOC érzékelővel, amely érzékeli a levegőben lévő szerves vegyületeket, például formaldehidet vagy a kisállatszagot) a Breeva Pro sorozat folyamatosan méri a beltéri levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítási erősséget. A gyors és egyszerű vezérlés érdekében egy háromfokozatú levegőminőségjelző jelenik meg a vezérlőpulton és a TCL Home App alkalmazásban a valós idejű levegőminőség alapján.

 

 

A Breeva Pro sorozat rendkívül csendes. Zajszintje alvó üzemmódban 26 dB, ami még az emberek suttogásánál is halkabb, ugyanakkor nagyon kedvező fogyasztás mellett üzemel. Ezen kívül támogatja a vezérlőpanel világításának kikapcsolását, hogy minimálisra csökkentse a fényhatást alvás közben.

 

Ezek a Breeva légtisztítók a TCL Home alkalmazással vezérelhetők a tisztítás ütemezéséhez, a levegőminőségi adatok és a szűrő élettartamának ellenőrzéséhez, mindezt távolról és közvetlenül egy okostelefonról. A Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással is kompatibilis.

Kulcsszavak: TCL iF Design Award

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Jobb egészségmegőrző funkciókkal kapható a HONOR Band 7

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

2023. március 16. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48