Elismert szakemberekkel újította meg menedzsmentjét a Unisys

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 12:43

Elismert szakemberekkel erősítette globális felsővezető csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, amely budapesti központjában a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Az Unisys bejelentette, hogy Debra McCannt nevezi ki a vállalat egyik ügyvezető alelnökévé és pénzügyi igazgatójává (CFO). A szakember a Dun & Bradstreet (D&B) üzletiadatbázis-szolgáltatótól érkezik az Unisyshez, korábban pedig a Cegedimnél, a gyógyszeripari szektorban működő, globális technológiai és szolgáltatási megoldásokat nyújtó vállalatnál dolgozott. Debra McCann azt a Mike Thompsont váltja a pénzügyi vezetői poszton, akit tavaly az elnöki és operatív igazgatói posztra neveztek ki.  Szintén áprilisban jelentette be a Unisys Claudius O. Sokenu senior alelnökké és vezető jogtanácsossá való kinevezését. Sokenu a Cognizant-tól, a Fortune 200-as informatikai vállalattól érkezik az Unisyshoz.

 

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) Budapesten működő globális szolgáltatóközpontja az egyik első ilyen jellegű vállalkozás volt a térségben. A vállalat világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülő létesítményei a társaságnak.

 

Magyarország a kedvező földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetően lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelő helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások megrendelésére. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Kulcsszavak: +céginfó Unisys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20