Fantasztikus tavaszi sorozatdömping a Direct One csatornán

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 13:55

Tavaly júliusban indult el a Direct One TV szolgáltató saját, azonos nevű TV csatornája, amelyen azóta nagy sikerrel futnak exkluzív, elsősorban európai sorozatok. Nincs ez másként idén tavasszal sem. Most négy szuperizgalmas szériát mutatunk be, amelyek a következő napokban-hetekben érkeznek a Direct One előfizetőinek otthonába.

A Direct One csatorna tavaly óta a szolgáltató minden előfizetője számára elérhető a 18-as programhelyen. A műsorkínálatban elsősorban a Canal+ francia médiacsoport által gyártott prémium televíziós tartalmakkal, európai filmsorozatokkal találkozhatnak a nézők: idén tavasszal számos izgalmas, új sorozattal kedveskedik a csatorna követőinek. 

 

Premierek a Direct One csatornán

Május 12-én a Varsó királya (The King of Warsaw) című sorozattal folytatódik a csatornán már megszokott sorozatpremierek áradata. Sokan keresik és szeretik a könyvadaptációkat, nekik biztosan nagy öröm az az irodalmi díjas könyv alapján készült adaptáció, amely 1937-be, Varsó háború előtti életébe kalauzolja a nézőket: míg Európában egyre terjed a fasizmus, Varsót a zsidó maffia szocialista vezére, Kaplica tartja kezében. Legközelebbi embere a zsidó bokszoló, Jakub Szapiro, aki arról álmodik, hogy egyszer majd ő lesz Varsó királya – róla, az ő életéről, döntéseiről szól ez a megindító sorozat. 

 

A Démoni megszállottság (Possessions) című sorozat főszereplőjét, az Izraelben élő fiatal francia nőt azzal gyanúsítják, hogy megölte férjét a nászéjszakájukon. A francia nagykövetség attaséját bízzák meg a nő segítésével. A látszólag egyszerűnek tűnő gyilkossági ügy egyre rejtélyesebbé válik, a férfi halála ugyanis démonokat kelt életre egy olyan közösségben, ahol mindenkinek akad rejtegetnivalója. A misztikus sorozatot május 26-tól láthatják a nézők a csatornán.

 

Június 6-án indul a BAFTA díjra is jelölt hatrészes francia-brit bűnügyi drámasorozat, az Utolsó párducok (The Last Panthers) Samantha Mortonnal, John Hurttel és Tahar Rahimmal a főszerepben. Az ellopott gyémántok körül forgó események nem várt fordulatokat rejtenek – a történetet a hírhedt balkáni ékszertolvajok, a Rózsaszín Párducok ihlették. 

 

Az Évek alatt (Years & Years) az utóbbi időszak egyik legérdekesebb sorozata, amely egy elképzelt, nem túl távoli jövőt mutat be nekünk - biztos, hogy mindenki könnyen tud azonosulni a szereplők valamelyikével. Az utópisztikus, de közben már ismerős környezetet bemutató sorozat egy Manchesterben élő családot követ nyomon, akiknek 2019-ben, egy kulcsfontosságú éjszakán megváltozik az élete: a történet megmutatja, mi történik velünk a jövőben, az elkövetkezendő 15 évben. Minden bekövetkezik, amitől féltünk és amit reméltünk: a társadalom gyorsabbá, őrültebbé és technokratábbá, a klíma forróbbá válik, a politika és a távoli háborúk zűrzavara pedig kihatással vannak mindennapi életünkre. Vajon egy hétköznapi család meg tudja változtatni a világot? Június 16-tól kiderül a Direct One csatornán – a sorozatban olyan sztárokat is láthatunk, mint Emma Thompson, Rory Kinnear vagy Russel Tovey. 

 

Biztos, hogy mindenki talál kedvére való tartalmat a Direct One csatornán, így érdemes igent mondani ezekre az izgalmas, akciódús, valódi kikapcsolódást ígérő sorozatokra – a legújabb tavaszi premiereket hétfő és csütörtök esténként a Direct One csatornán és a Direct Now alkalmazásban követhetik azok a nézők, akik egyedi tartalmakra, igényes szórakozásra vágynak. 

 

 

A Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is

Természetesen a Direct One csatorna a Direct Now alkalmazásban is elérhető, ezért az előfizetők bárhol, bármikor, akár egy hétvégi utazás vagy nyaralás alatt is megtekinthetik kedvenc műsoraikat, izgalmas sorozataikat. Az alkalmazással már összesen 86 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén, ráadásul senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetők, illetve újraindíthatók a műsorok. A Direct Now alkalmazás további előnye, hogy egyszerre 5 műsort nézhetünk 5 különböző eszközön, így a családban egyidőben mindenki követheti a saját kedvencét. Az alkalmazás az előfizetőknek ingyenesen letölthető – több mint 20 ezer előfizető már aktívan használja az applikációt és élvezi annak minden előnyét. 

 

A Direct One csatorna műsorai a premier után felkerülnek a Direct Now alkalmazás videótárába is, ahol az egyes epizódok akár két évig is megtalálhatók, és ez idő alatt tetszőleges alkalommal visszanézhetők. 

Kulcsszavak: Direct Now Direct One

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nők, akik megváltoztatták az informatikát

Azt gondolhatnánk, hogy az informatika nagy alakjai között csak nagy tudású, tekintélyes férfiak vannak, mintha az informatika nem nőknek való tudomány lenne. Pedig biológiailag semmivel sem alkalmasabbak a férfiak erre a szakmára, mint a nők, és ha egy kicsit mélyebbre ásunk, akad néhány méltánytalanul elfelejtett nő is a számítástechnika úttörői között.

2022. augusztus 15. 18:20

Hogyan válasszunk laptopot a sulikezdésre?

Ahogyan az elmúlt időszakban a felnőtteknél hibrid munkavégzés alakult ki, a gyerekeknél is teljesen általánossá vált, hogy az egyik tanárnál kézzel kell megírni a leckét a munkafüzetben, a másik tanár pedig e-mailben várja a házi feladatot. Ráadásul a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz, illetve a barátokkal való kapcsolattartáshoz is egyre nagyobb arányban használnak számítógépet, laptopot vagy tabletet a fiatalok. 

2022. augusztus 15. 16:48

Az ABB új kábelkötegelője csökkenti a szennyeződés kockázatát

A szennyeződéssel okozott költségek összeadódnak. Átlagosan 10-30 millió dollárt tesznek ki a termékvisszahívások közvetlen költségéből, és ez még tovább fokozódik az elmaradt eladásokkal, a vásárlók megrendült bizalmával és még számos más tényezővel. 

2022. augusztus 15. 14:59

A Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról is elhoztak két érmet a magyar diákok

A közép-európai diákolimpián komoly sikereket elérő négyfős magyar diákcsapat két tagja egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Indonéziában zajló Nemzetközi Informatikai Diákolimpián (IOI), amely középiskolások számára a legrangosabb versenyprogramozási megmérettetés, hiszen közel kilencven ország több száz versenyzője között kell jól teljesíteniük a fejlett algoritmikus gondolkodást igénylő feladatokban.

2022. augusztus 15. 13:47

Budapestre látogat a világhírű fotózsurnaliszta, Britta Jaschinski

Egy fotós a védett fajokért címen tart előadást Britta Jaschinski fotózsurnaliszta-természetfotós a vadon élő védett állatok illegális kereskedelméről, melyen betekintést nyújt a világ különböző szögleteiben történő, a vadon élő védett fajok ellen elkövetett visszaélésekbe. A programot kerekasztal-beszélgetés követi. Az esemény a Nimród Fotóklub és a Varázslatos Magyarország szervezésében, illetve a WWF Magyarország és a LIFE SWiPE projekt szakmai partnerségével valósul meg

2022. augusztus 15. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40