Nagyobb, zöldebb, jobb – Itt a norelem új katalógusa

forrás: Prím Online, 2022. május 26. 13:28

A mérnökök már kézbe vehetik norelem ikonikus mérnöki katalógusának, a THE BIG GREEN BOOK-nak a legújabb kiadását. A 2022-es kiadás több mint 10 000-rel több gépelemet tartalmaz, mint az előző kiadás – összesen tehát több mint 70 000 szabványos gépelemet.

Arra tervezték, hogy segítse a mérnököket a szükséges gépelemek gyors és egyszerű felkutatásában; ez a THE BIG GREEN BOOK második olyan kiadása, mely két kötetre van bontva. norelem gondoskodott arról, hogy a 2022-es kiadás nyomdai folyamatát fenntarthatóbbá tegye egy olyan innovatív módszerrel, amely a művelet során a hő- és energiatechnikát kombinálja, így akár 52%-kal csökkenthető a CO2-kibocsátás. Ennek eredményeként a 2022-es lett az eddigi legzöldebb kiadás. A két kötet több mint 2 700 oldalból áll, felsorolva az adatokat, az összetevőket és az útmutatókat.

 

"A tervezőmérnökök szerte a világon felbecsülhetetlen értékű referencia-kalauznak tekintik a THE BIG GREEN BOOK-ot" – jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. – "A norelemnél a mottónk a "Találd meg. Szerezd meg. Csináld." Ennek kulcsfontosságú része a termékkatalógusunk, amely megkönnyíti a mérnökök számára a szükséges termékek gyors beazonosítását."

 

"A 2020-as kiadás volt az első alkalom, hogy a katalógust két részre bontottuk. Mivel a frissített verzió több mint 10 000-rel több egyedi alkatrészt tartalmaz, természetes volt, hogy megismételjük ezt a lépést. Tudjuk, hogy a THE BIG GREEN BOOK idei kiadása az eddigi legrészletesebb verziónk, és biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog ügyfeleinknek a mindennapi kihívások leküzdésében."

 

 

A 2022-es kiadásban új 10 000 új termék között vannak új acél tájoló kúpok és pozícionáló perselyek a központosító egységek számára, amelyek innovatív módon tájolják és rögzítik a munkadarabokat, valamint lehetővé teszik a 0,003 mm-nél kisebb ismétlési pontosság elérését is.

 

A könyv ugyancsak bemutatja norelem pneumatikus hengereinek kínálatát is, melyek számos célra alkalmazhatók, valamint az új fejlesztésű szánvezetőket, amelyek vízszintes és függőleges pozicionálást és mozgást tesznek lehetővé.

 

A 2022-es kiadás ezenkívül egy teljesen új termékkategóriát is tartalmaz «norelem vezérlők» néven, amely a vezérléshez és szabályozáshoz szükséges elektromechanikus szabványos alkatrészeket sorolja fel.

 

A THE BIG GREEN BOOK 2022-es kiadása nyomtatott változatban olvasható vagy PDF formátumban tölthető le.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Check Point a videórendszer megoldások számára kínál IoT-biztonságot

Az új partneri együttműködés révén a Check Point IoT nanotechnológiája beépül a Provision-ISR biztonsági videórendszer eszközökbe, aminek köszönhetően azok az iparág legbiztonságosabb CCTV kameráivá válnak.

2022. június 29. 19:45

Elektronikai nagyvállalat a családbarát munkahelyek között

Az elektronikai tervezés, gyártás is lehetséges családbarát szempontok érvényesítésével. A Jabil Circuit Magyarország Kft. idén júniusban érdemelte ki a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt, amelynek ünnepélyes átadására 2022. június 29-én került sor. A 4 000 főt foglalkoztató tiszaújvárosi gyár a családok életét is megkönnyítő rugalmas munkavégzésre, különböző kedvezményekre, közösségi programokra is lehetőséget biztosít.

2022. június 29. 18:12

A Nikon két új készülékkel jelentkezik

A Nikon bejelentett egy kisméretű, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, és egy rendkívül könnyen hordozható szupertelefotós fix objektívet.

2022. június 29. 16:43

Elindult a harmadik K&H Junior Rocket Kupa

2022. június 25-én, szombaton indult a harmadik K&H Junior Rocket League Kupa nyílt selejtezője a legkiválóbb csapatok részvételével, ahol a fiatalabb generáció is lehetőséget kap megmutatni tehetségét és elképesztő gyorsaságát. A selejtezőn szereplő legkiválóbb csapatok július 9-én, az MTK Budapest E-sport Arénában bizonyíthatnak a fődíjért! 

2022. június 29. 15:11

Hetvenmillió forintos fejlesztéssel épül a jövő hálózata a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Autonóm villamossági hálózatot építenek ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjában a Schneider Electric műszaki támogatásával. Az úgynevezett micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások. 

2022. június 29. 13:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

2022. június 2. 20:15