Új EMEA marketing igazgató a Zyxel-nél

forrás: Prím Online, 2022. május 28. 14:46

Kevin Drinkallt nevezte ki az EMEA régió új marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatójává a Zyxel Networks, a világ egyik vezető felhőalapú hálózati szolgáltatója. A kinevezéssel párhuzamosan a Zyxel Networks folytatja növekedési stratégiáját Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

A technológiai szektorban szerzett több mint 20 éves tapasztalatával Kevin széleskörű iparági tudással rendelkezik. 2015-ben műszaki értékesítést támogató mérnökként csatlakozott a Zyxel Networks csapatához, majd a piacfejlesztés világába tért át, amikor a Zyxel EMEA vállalati vezeték nélküli és felhő szolgáltatások marketingfejlesztési vezetőjévé nevezték ki. 

 

Kevin új szerepének egyik első intézkedéseként elindította a vadonatúj „Just Connect” kampányt, amely bemutatja a Zyxel központosított felhőalapú platformjának, a Nebula Togethernek az erejét. A Nebula lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli, vezetékes, biztonsági hardverek és rögzített vezeték nélküli hozzáférések széles skáláját konfigurálják, felügyeljék és kezeljék egyetlen központi vezérlőközponton keresztül.

 

Kinevezésekor Kevin Drinkall, az EMEA régió marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatója megjegyezte: „A Zyxel kiváló hírnevet vívott ki az ügyfelek és a viszonteladók körében Európa-szerte, köszönhetően a hálózati megoldásaink minőségének és a vásárlók számára elérhető széles körű támogatásnak. Folyamatosan újabb kihívások elé állítjuk magunkat, hogy előre haladjunk, és hogy képesek legyünk megadni az otthoni felhasználóknak, az induló vállalkozásoknak, illetve a kis- és nagyvállalkozásoknak azokat a hálózati megoldásokat, amelyekre szükségük van.

 

Örülök, hogy a Zyxel növekedési útjának ebben az izgalmas időszakában az EMEA marketingigazgatói pozíciójába léphetek, miközben ügyfeleinkkel továbbra is azon dolgozunk, hogy intuitív és hatékony felhőalapú hálózati megoldásokat biztosítsunk a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20