Az LG UltraGear monitorok elsőként kapták meg a VESA AdaptiveSync kijelzőtanúsítványt

forrás: Prím Online, 2022. május 28. 17:16

Az LG Electronics (LG) UltraGear gaming monitorai (27GP950 és 27GP850 modellek) a világon elsőként kapták meg a Video Electronics Standards Association (VESA) által kiadott VESA AdaptiveSync Display tanúsítványt. Az új VESA AdaptiveSync Display logó abban segít a vásárlóknak, hogy még a vásárlás előtt könnyen tájékozódhassanak a VESA Adaptive-Sync protokollját támogató gaming kijelzők változó képfrissítési ráta (VRR) teljesítményéről és összehasonlíthassák a készülékeket. 

A VESA AdaptiveSync Display minősítéshez az LG prémium gaming monitorainak meg kellett felelnie a VESA Adaptive-Sync Display részletes és szigorú követelményeinek (Adaptive-Sync Display CTS): a megfelelőségi vizsgálat több mint 50 tesztkritériumot vesz figyelembe az egyértelmű referenciaértékek megállapításához a monitorok és laptopok VRR képességeire vonatkozóan. A két UltraGear monitor magas képfrissítési rátájával, gyors GTG válaszidejével és alacsony késleltetésével elérte, illetve meg is haladta a VESA új nyílt szabványában meghatározott kritériumokat.

 

Az AdaptiveSync kijelzőtanúsítvánnyal rendelkező LG UltraGear 27GP950 és 27GP850 monitorok a gördülékeny játékélményhez szükséges tökéletes grafikus teljesítményt nyújtják. Mindkét modell megfelelt a VESA Adaptive-Sync kritériumrendszerben meghatározott szabványértékeknek, beleértve az olyan kulcsfontosságú szempontokat, mint a képfrissítési ráta, a kijelzővibrálás és a válaszidő. A két 27 hüvelykes gaming monitorba az LG prémium Nano IPS paneljeit építették, amelyek magas képfrissítési rátájukkal és 1 milliszekundumos GTG válaszidejükkel gördülékeny játékmenetet és pontos, tiszta képmegjelenítést garantálnak PC-n és konzolon egyaránt.

 

„A VESA Adaptive-Sync kritériumrendszere egyértelmű, következetes követelményeket fogalmaz meg a gaming monitorok képmegjelenítési képességeire vonatkozóan, és segít a vásárlóknak abban, hogy tájékozottan hozzanak döntéseket” — mondta Jim Choate, a VESA megfelelőségi programjának vezetője. „A világ első olyan készülékei, amelyek az új AdaptiveSync Display logót viselhetik, azaz az LG UltraGear játékmonitorai figyelemre méltóan jól teljesítettek minden vonatkozó teszten.”

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy az LG UltraGear monitorok kapták meg elsőként a VESA AdaptiveSync kijelzőtanúsítványt” — mondta Seo Young-jae, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és IT termékekért felelős vezetője. „A hamarosan érkező 2022-es modellek — köztük az UltraGear 27GP95R monitor — nemcsak a VESA szigorú kritériumait fogják teljesíteni, hanem a vásárlók elvárásainak és egyéni igényeinek is megfelelnek majd.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39