Az OPPO is csatlakozik a leggyorsabban növekvő felhőalapú számítástechnikai platformhoz

forrás: Prím Online, 2022. július 7. 18:50

Az OPPO bejelentette, hogy arany fokozatú partnerként csatlakozik a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) iparági klaszterhez. A gyártófüggetlen felhőinfrastruktúrát fejlesztő testület legfontosabb támogatói között szerepel az Amazon, a Cisco, az IBM, a Google és a Microsoft is.

Az OPPO csatlakozott a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) iparági testülethez, amelynek célja egy olyan komplex ökoszisztéma létrehozása, amely hatékonyan képes kihasználni a modern felhőinfrastruktúra egyes elemeit. Jelenleg a CNCF-nek több mint 450 tagja van,  az alapító tagok közé olyan vállalatok tartoznak, mint  a Google, a Twitter, az Intel, a Cisco, az IBM, a Docker, az Univa vagy a VMware. Az OPPO kezdetektől fontos támogatója a felhőalapú natív technológiák fejlesztésének, különösen nagy hangsúly fektetve az Internet of Experience (IoE) alapú termékekre és szolgáltatásokra.

 

„Az OPPO a CubeFS felhőalapú natív alkalmazások elosztott fájlrendszerének fő fejlesztője, ezért a CNCF Gold tagjává válva olyan erőforrásokat és támogatást tudunk biztosítani, amelyek elősegítik az innováció folytatását a felhőalapú natív közösségben. Alig várjuk, hogy a CNCF sokszínű és tehetséges fejlesztői csapatával dolgozhassunk szerte a világon" – mondta Haifeng Liu, az OPPO felhőalapú alkalmazások alelnöke.

 

Az OPPO csatlakozik a The Cloud Native Computing Foundation-hez (CNCF)

 

A CubeFS egy felhőalapú natív konténer platform, amely POSIX-kompatibilis és S3-kompatibilis interfésszel is rendelkezik, így lehetővé teszi a tárhely számítási kapacitáshoz való igazítását. Az OPPO a projektet a közösség tagjaival kívánja továbbfejleszteni annak érdekében, hogy képesek legyenek a technológiára egy hosszú távon fenntartható ökoszisztémát építeni.

 

„Az OPPO nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a CubeFS egy életképes CNCF inkubációs projekt legyen, ami lehetővé teszi a tárhely infrastruktúra online alkalmazásokhoz, adatbázis- és/vagy adatfeldolgozási szolgáltatásokhoz, valamint a Kubernetes által szervezett gépi tanulási feladatokhoz való allokálását, ezért örömünkre szolgál és alig várjuk a közöst munkát az OPPO szakembereivel” – mondta Chris Aniszczyk, a CNCF technológiai igazgatója. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég a leginnovatívabbak között Európában

Akár negyedére rövidíti az ipari gépészeti központok, légtechnikai rendszerek és más összetett épületgépészeti megoldások kivitelezési idejét és gyakorlatilag nullára csökkenti az anyagveszteséget egy nemzetközi díjjal elismert magyar technológia. Az Európa tíz leginnovatívabb építőipari cége közé beválasztott GLT Delta az épületszkennelés, a négydimenziós tervezés és az előregyártás kombinálásával vált pécsi családi vállalkozásból európai referenciákkal rendelkező céggé.

2023. június 2. 21:31

A mesterséges intelligencia demokratizálja a marketinget

Egy újabb marketing demokratizálódási hullám elején vagyunk. A mesterséges intelligencia (AI) hasonló forradalmi változást idéz elő a marketingben, mint korábban az internet. Hatására olyan mértékben egyszerűsödnek le egyes feladatok, hogy azzal kisvállalkozók tömegei számára válik elérhetővé a marketing – állítja Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando vezető tanácsadója.

2023. június 2. 17:00

Az Unió jóváhagyta a új e-aláíró platformot

Magyarországról is biztosított lesz a teljes mértékben digitális Uniós közigazgatási ügyintézés, az elektronikus azonosítás és a digitális aláírás az Evrotrust eID egységes azonosítási rendszerének köszönhetően, amely már átment az Uniós tagállamok értékelésén. A rendszer újdonsága, hogy immár nem csak magánszemélyek, hanem vállalatok is használhatják hivatalos és közigazgatási ügyeik intézésére az egész Unióban. Az Európai Bizottság az eIDAS szabályozás alapján ellenőrizte a platform Uniós használatát, ezzel hamarosan minden tagállam számára elérhető lesz.

2023. június 2. 15:29

Digitalizációs részleg alakult hazánk piacvezető könyvelő vállalatánál

Külön digitalizációs szervezeti egységet hoztak létre a Process Solutionsnél (PS), hazánk egyik vezető számviteli, adózási és bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtó vállalatánál.

2023. június 2. 12:45

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39