Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

forrás: Prím Online, 2022. július 13. 18:55

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

 

 

Azok számára, akik a legfolyékonyabb, legsimább játékélmény elérése érdekében, gyakorlatilag szellemképek nélkül egyszerre szeretnének magas felbontású, hihetetlenül részletes vizuális megjelenítést, valamint magas frissítési frekvenciát, az U28G2XU2 egyesíti mindkét világ legjobb tulajdonságait. A VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal kiegészítve a HDR-tartalmak dekódolását és szemet gyönyörködtető látványt nyújtó reprodukciót, valamint a VRR (változó képfrissítési frekvencia) megvalósításokat támogató Adaptive-Sync technológiával az U28G2XU2 éles, zökkenőmentes akciót biztosít ütős látványvilággal, anélkül, hogy olyan művi jelenségek fordulnának elő, mint a szakadozás vagy az akadozás.

 

Készen áll a jövőre

A két HDMI 2.1 porttal ellátott, megújult U28G2XU2 felváltja az U28G2XU modellt, az AOC tavalyi első ajánlatát, amely a 4K felbontást és a 144 Hz frissítési frekvenciát kombinálta, és elsősorban a PC gamer közönséget célozta meg azzal, hogy a DisplayPort csatlakozót használta a 4K @ 144 Hz megjelenítésére.

 

Az új konzolgeneráció és a legújabb generációs grafikus kártyák egyre szélesebb körű elérhetősége azt jelenti, hogy a HDMI 2.1 konnektivitás a játékosok körében kezd mindenhol elterjedni, ami nagyszerű hír! A HDMI 2.1 technológia sokkal nagyobb sávszélességet kínál, mint a HDMI 2.0, így lehetővé teszi a 4K @ 144 Hz és ennél nagyobb felbontású jelek továbbítását.

 

Az AOC GAMING U28G2XU2 két HDMI 2.1 porttal, valamint két DisplayPort 1.4 porttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 4K felbontásban, nagy képfrissítési sebességgel 4 különböző videóforrást képes fogadni. A kép a kép mellett (Picture-by-Picture) és a kép a képben (Picture-in-Picture) módok alkalmazásának köszönhetően ezek közül a források közül kettő akár egyszerre is megjeleníthető.

 

Mostantól az U28G2XU2 támogatja az Xbox Series S és Series X, valamint a PlayStation 5 készülékek teljes kapacitását: 120 Hz és 4K felbontás, HDR és VRR engedélyezésével.  Az akár 144 Hz és 4K felbontással a HDMI 2.1 portok ennél többre is képesek, ha például az új konzolok helyett egy új GPU-hoz csatlakoztatjuk.

 

Funkciókkal gazdagon ellátott

A gyors IPS-panellel felszerelt monitor széles 178/178° betekintési szöget, a gazdag, telített színekért széles színskálát és magas színpontosságot kínál. Az 400 nit csúcsfényerő fényes környezeti fényviszonyok mellett javítja a láthatóságot, a HDR-ben is nagy fényerejét pedig a VESA DisplayHDR 400 minősítés is bizonyítja.

 

Ideális 28" méretével és kiemelkedő, 157 ppi pixelsűrűségével az U28G2XU2 tökéletesen illik az otthoni irodai felhasználók/éjszakai gamerek íróasztalára is. A 4 portos USB 3.2 elosztó nagy sebességű adatkapcsolatot tesz lehetővé a csatlakoztatott eszközökkel, például külső meghajtókkal. A 130 mm magasságállítással, valamint nagyvonalú dőlés- és forgatási tartományokkal és 90° elforgathatósággal rendelkező, rendkívül ergonomikus állvánnyal felszerelt U28G2XU2 könnyen megtalálja a helyét bármely felhasználó felszerelésében. A beépített LowBlue módnak és a FlickerFree technológiának köszönhetően a játék vagy az U28G2XU2 modellen végzett munka éjszaka is kényelmes.

 

A monitor OSD-beállításaiban további testreszabási lehetőségek közé tartozik hat játékmód, olyan funkciók, mint a Dial Point (célkereszt), a Game Colour és a Shadow Control, így a játékosok a legtöbbet hozhatják ki a játékból, és előnyre tehetnek szert ellenfeleikkel szemben.

 

Az AOC GAMING U28G2XU2 modell 2022 júliustól megvásárolható 799 € ajánlott fogyasztói áron.

 

____________ 

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2021 Q4 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

2023. november 21. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04