Az Oppo lesz az UEFA Bajnokok Ligája első kínai szponzora

forrás: Prím Online, 2022. július 18. 18:55

A következő két évben az Európai Labdarúgó-szövetség az OPPO innovatív képalkotó technológiáit fogja alkalmazni a digitális szurkolói élmény fejlesztésére. Az okostelefon-óriás az első kínai márka, amely a szövetség elit klubversenyének, a Bajnokok Ligájának szponzorává válik.

Az OPPO bejelentette, hogy a kétéves időtartamra szóló támogatói szerződés értelmében az OPPO az UEFA rendelkezésre bocsátja azokat az innovatív képalkotó technológiáit, amelyek segítségével a szurkolók a 2022-2023-as versenyeken megörökíthetik, valamint megoszthatják a versenyek legszebb pillanatait. A megállapodás magába foglalja az UEFA Bajnokok Ligáját, az UEFA Szuperkupát, az UEFA Futsal Bajnokok Ligája döntőit és az UEFA Ifjúsági Liga döntőit.

 

A partnerség keretében az OPPO egyedülálló lehetőséget biztosít a futballrajongóknak, hogy fotósként vegyenek részt az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Szuperkupa mérkőzésein. Ezeknek az „OPPO-fotósoknak” az lesz a feladata, hogy a versenyek során a márka mobil eszközeinek segítségével örökítsék meg a közönség számára általában láthatatlan pillanatokat, ezzel inspirálva a rajongók és a játékosok következő generációját. A mérkőzések során készült „Inspiration Moment” fotókat az UEFA honlapján az "OPPO Galériában" lehet majd megtekinteni.

 

 

„Izgatottan várjuk, hogy együtt drukkoljunk az UEFA-val és a futballszurkolókkal a versenyek során. Az OPPO-nál hiszünk abban, hogy az innováció segít leküzdeni az élet kihívásait, ami tökéletes összhangban van az UEFA küzdelemre ösztönző szellemiségével” – mondta William Liu, az OPPO globális marketingvezetője.

 

Az együttműködés keretében olyan vezető OPPO eszközöket fognak használni, mint a legmodernebb MariSilicon X dedikált képalkotó processzorral rendelkező Find és Reno okostelefon szériák, valamint új, vagy hamarosan megjelenő OPPO IoT-eszközök, fejhallgatók és okosórák. A kínai okostelefon gyártó az UEFA mellett olyan nemzetközi sportesemények globális támogatója, mint a Roland Gaross és a Wimbledoni teniszbajnokság, vagy a Nemzetközi Krikett Tanács (ICC).

 

„Nagyon örülünk, hogy az OPPO-t az UEFA családban üdvözölhetjük. A megállapodás számunkra is mérföldkőnek tekinthető, mivel az OPPO a globális piac egyik vezető technológia vállalata. Mindez jól mutatja az UEFA versenyek jelentőségének és a futball befolyásának folyamatos növekedését” – mondta Guy-Laurent Epstein az UEFA marketingigazgatója.

Kulcsszavak: OPPO okostelefon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiaügyi aggályok, amelyek kihatnak az üzleti versenyképességre, a munkaerőre és a dekarbonizációra

A felmérés azt mutatja, hogy a vállalkozásokat világszerte továbbra is aggasztják az energiabiztonság és az energiaárak hatásai, amelynek számos, további környezeti, társadalmi és gazdasági következménye lehet. Az ABB Electrification Energy Insights felmérése* szerint, amelyben különböző ágazatokban működő kis- és nagyvállalatok 2300 vezetője vett részt, a válaszadók 92 százaléka úgy érzi, hogy az energiaellátás folytatódó instabilitása veszélyezteti jövedelmezőségüket és versenyképességüket. 

2023. március 20. 09:58

Siemens technológiával automatizálja abroncsgyárait a Continental

Most aláírt stratégiai megállapodásuk értelmében a Siemens preferált partnerként automatizációs és hajtástechnológiát szállít a Continental gumiabroncs gyáraiba világszerte.

2023. március 19. 15:27

Bemutatkozott a Microsoft 365 Copilot

A Microsoft a mesterséges intelligencia felhasználását új szintre emelte azzal, hogy március 16-án bejelentette a Microsoft 365 Copilotot, ami az Office-alkalmazásokba építve töredékére csökkenti le a napi, klasszikus értelemben vett irodai munkát. 

2023. március 19. 13:54

Figyelemre méltó újítások a Huawei térképes szolgáltatásában

Több izgalmas újítással jelentkezett a Huawei saját térkép- és navigációs szolgáltatása, a Petal Térkép. Az alkalmazás teljes képernyős, sáv pontosságú navigációval, valós idejű forgalomfigyeléssel, változatos térképrétegekkel és okosórára szinkronizált navigációval teszi könnyebbé a tájékozódást. Emellett a vállalat bemutatta 3D-s térképmegoldásait, valamint nyílt, fejlesztői eszközkészleteket nyújtó platformját is.

2023. március 19. 12:05

A 18-21 évesek fele nem érti mi a mesterséges intelligencia

Itthon már majdnem minden ötödik foglalkoztatott számára a digitális gazdaság biztosít munkalehetőséget, hazánk azonban még ezzel együtt is a kontinens sereghajtói között kullog a vállalkozások digitalizációja terén. Mindeközben a legfiatalabb generációkról (Z és Alfa) azt gondoljuk, hogy szinte az anyatejjel együtt készen kapják a digitális tudást, holott a kapcsolódó természettudományokban kifejezetten gyengén teljesítenek. Jellemző, hogy a 18-21 évesek több mint fele azt sem érti például, mi valójában a mesterséges intelligencia. De mégis mit várnak a munkáltatók és mit tud a TikTok-generáció? Erre a kérdésre keresi a választ Hortobágyi Ágoston digitális stratéga.

2023. március 19. 10:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20