Új üzletágvezető a Xylemnél

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 3. 19:02

Gampel Tamást nevezték ki a Xylem Water Solutions Kft. új közműágazati értékesítési vezetőjének. A szakember az új pozíciójában a víziközmű vállalatok és a területi vízgazdálkodásban érintett cégek és szervezetek projektjeihez kapcsolódóan a Xylem termékeinek és megoldásainak értékesítését irányítja.

Gampel Tamás 30 évet meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezik a vízipar és a vízgazdálkodás területén, 2018 óta erősíti a Xylem Water Solutions Kft. csapatát. Ezt megelőzően az iparág vezető vállalatainál (Zenner, Siemens, Veolia), valamint a Fővárosi Vízműveknél és a Fővárosi Csatornázási Műveknél dolgozott különböző beosztásokban.

 

Gampel Tamás

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett mérnökdiplomát 1990-ben, a Közgazdaságtudományi Egyetemen pedig másoddiplomás képzés keretében mérnök-közgazdászként végzett. A Müncheni Műszaki Egyetemen szennyvíztisztítás témában folytatott posztgraduális tanulmányokat. 

 

A szakember idén május elsejétől tölti be a közműágazati értékesítési vezetői pozícióit a Xylem Water Solutions Kft.-nél. „Alapvető célom, hogy a Xylem portfóliójából minél szélesebb választékot tudjunk bemutatni partnereinknek és természetesen éljenek is ezzel a lehetőséggel. A víziközmű szolgáltatók mellett a vízügyi igazgatóságok, valamint a területi vízgazdálkodásban érintett cégek, szervezetek projektjeiben való részvétel is a mi csoportunk felelőssége. Az általunk kínált berendezések, illetve digitális megoldások véleményem szerint komoly segítséget nyújthatnak a víziközmű-ellátás és a vízgazdálkodás hatékonyságának javításában” – fogalmazott kinevezése kapcsán Gampel Tamás.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04

Meglepő döntést hozott a Vodafone

2023. október 24. 17:30