Két OPPO termék is "Best Product" elismerést kapott

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 17. 15:32

Az OPPO okoseszköz gyártó két kategóriában is megkapta a Best Product elismerést a világ legrangosabb audiovizuális és mobilelektronikai szakmai médiumainak díjátadóján. Idén a márka csúcskategóriás zászlóshajója, az OPPO Find X5 Pro nyerte el a Best Product díjat Advanced Smartphone kategóriában, az OPPO Enco X2 bluetooth fülhallgatót pedig a legjobb hallójárati fülhallgatónak találta a nemzetközi szakértőkből álló zsűri.

Az OPPO zászlóshajó készüléke, az OPPO Find X5 Pro kapta a világ 59 legnevesebb szórakoztatóelektronikai kiadványából álló szakmai szervezet, az EISA Best Product díját Advanced Smartphone 2022-2023 kategóriában. A februárban bejelentett okostelefonban az OPPO több iparágvezető képalkotási, valamint energiagazdálkodási innovációja mutatkozott be. A készülék már tartalmazza a svéd Hasselblad kameratechnológiáját és az OPPO MariSilicon X neurális processzorát, amely először tesz lehetővé Android okostelefonon 4K Ultra Night Video rögzítést. A készülék támogatja a gyorstöltés új korszakát ígérő SUPERVOOC és Battery Health Engine technológiákat is, amelyek amellett, hogy a telefon feltöltéséhez szükséges időt a töredékére csökkentik, az akkumulátor eredeti élettartamát is jelentősen képesek meghosszabbítani. A készülék április óta Magyarországon is kapható.

Az EISA AWARDS 2022-2023 keretében Best Product elismerést kapott ugyanakkor a márka Bluetooth fülhallgató kínálatának csúcsmodellje is, az OPPO Enco X2, az In-Ear Headphones 2022-2023 kategóriában. A hallójárati kialakítású eszközben a természetes és valósághű zenereprodukciót a dán Dynaudio hangszórógyártóval való együttműködésben fejlesztett SuperDBEE akusztikus rendszer, az audió tartalmak nagy felbontású streamelését lehetővé tévő LHDC 4.0 protokoll támogatás és az ultraszéles-sávú zajszűrés biztosítja. A fülhallgató koaxiális, oldalanként két meghajtóval rendelkezik, amely jellemzően csak a csúcskategóriás audiotermékekben található meg. 

"Nagyon örülünk, hogy megkaptuk az EISA-díjat a Find X5 Pro készülékünkben található innovatív megoldásokért. Az Advanced Smartphone díj harmadik alkalommal történő elnyerése bizonyítja elkötelezettségünket a fogyasztói elvárásokat is felülmúló eszközök létrehozása felé. A Find X5 Pro megemeli a mércét az okostelefonok képalkotása és a prémium dizájn terén, valamint olyan iparágvezető funkciókkal rendelkezik, amelyek a kreatív önkifejezés még magasabb szintjét teszi lehetővé fogyasztók számára. Az Enco X2 kategóriaelső akusztikus teljesítményével újradefiniálja a hangélményt, miközben elegáns dizájnjával a divatra fogékony fogyasztók számára is remek választás lehet" – mondta Bingo Liu, az OPPO nyugat-európai elnöke.

 

„A kiváló kamerarendszert, a fejlett stabilizációs technológiát, az elképesztő akkumulátorkapacitást és a prémium felépítést magában foglaló lenyűgöző OPPO Find X5 Pro egy olyan okostelefon, amelynek jellemzői meghatározzák a jelenlegi csúcstechnológiát. A fehér vagy fekete kerámia bevonatú, üvegfalú ház belsejében egy 4 nm-es nyolcmagos Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 processzor, valamint akár 512 GB tárhely és 12 GB RAM található. A 170 mm-es LTPO 2.0 AMOLED kijelzővel és dinamikus, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal kombinálva a Find X5 Pro verhetetlen specifikációt kínál. Nagy teljesítményű, 50 MP-es fő kamerájával, amelyet egy 50 MP-es ultraszéles látószögű objektív és 13 MP OIS-es teleobjektív egészít ki, úgy értékeljük, hogy jelenleg messze a legfejlettebb okostelefon a világon” – Paul Miller, az EISA elnöke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05