Az LG 13 díjat gyűjtött be a nemzetközi dizájnversenyen

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 28. 18:32

Ismét számos kitüntetéssel jutalmazták az LG Electronics formatervezési megoldásait az International Design Excellence Awards (IDEA) díjátadón: a vállalat 13 elismerést gyűjtött be, köztük egy, a verseny rangos elismerésének számító Arany díjat. Az Amerikai Ipari Tervezők Társasága (Industrial Designers Society of America, IDSA) évente rendezi meg a világ egyik legfontosabb formatervezési versenyét, az IDEA-t, ahol az iF Design Awardhoz és a Red Dot Design Awardhoz hasonlóan az ipari formatervezés terén elért kivételes teljesítményeket értékeli.

A vállalat nemrégiben bemutatott lifestyle tévé termékcsaládjának tagja, az LG OLED Objet Collection Posé arany minősítést érdemelt ki a versenyen. A csúcskategóriás bútorra vagy műtárgyra emlékeztető készülék bármilyen környezet elegáns kiegészítője lehet, miközben az LG legújabb OLED technológiái különleges nézői élményt garantálnak.

 

A hagyományos fali konzolra vagy asztalra tervezett tévékkel ellentétben, a Posé a karcsú, négylábú állványnak köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető a lakásban. Gallery üzemmódban ráadásul a tévé különleges vászonná válik, amelyen műalkotások vagy fényképek is megjeleníthetőek, így a felhasználók egyedi módon tehetik a lakásuk részévé kedvenc műveiket vagy az értékes családi pillanatokról készült fotókat.

 

 

Az LG OLED Objet Collection Posé az év elején a Red Dot Design Award 2022 díjátadón elnyerte a Best of the Best elismerést, a termékcsalád egy másik modellje, az Easel pedig arany minősítést kapott az iF Design Award 2022 versenyen.

 

Az IDEA 2022 díjazott termékei közé kerültek továbbá az olyan prémium konyhai megoldások, mint az LG InstaView Side-by-Side hűtőszekrények és az LG STUDIO mikrohullámú sütő, amelyek bronz minősítést kaptak esztétikus formatervezésükért. Ezeken túl a következő LG termékeket díjazták az idei versenyen:

• LG tiiun

• LG PuriCare AeroTower légtisztító

• LG Objet Collection Hűtőszekrény

• LG Mosó-szárító pár

• LG STUDIO 36” InstaView francia ajtós hűtőszekrény

• LG STUDIO sütő széria

• LG STUDIO beépíthető sütő széria

• LG egyutas kazettás légkondicionáló

• LG lakossági szellőztetési megoldások (ERV)

• LG rendelést felvevő Kiosk

 

„Az LG továbbra is olyan formatervezési innovációk létrehozására törekszik, amelyek az esztétikumot és a fejlett felhasználói élményt a vállalat csúcstechnológiai megoldásaival ötvözik, ezzel új szintre emelve az otthonok kényelmét” — mondta Lee Chul-bae, az LG életmód-innovációs dizájnközpontjának vezetője.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Friss kutatással jelentkezik a Dell

A Dell Technologies új felmérése szerint, két évnyi gyors digitális átalakulás tapasztalatai alapján, az informatikai vezetők fele úgy gondolja, a cége tisztában van azzal, hogy mire van szükség a munkaerő digitális átalakításához. Azonban sok alkalmazottnak nehezére esik lépést tartani a gyors változással. A kutatás több mint 40 országban zajlott 10 500 válaszadó bevonásával. A megkérdezettek több mint kétharmada úgy gondolja, hogy a cégek az átalakulásra irányuló projektek megtervezésekor nem vonják be kellően az alkalmazottakat. 

2022. november 26. 15:29

Digitalizációból állít követendő példát a hazai cégek elé a Digiméter

Mi a közös a közösségi médiára specializálódott Klausz Social Group ügynökségben, a Hunnia Kristály vendéglátóipari nagykereskedésben és a Lumenet prémium világítással foglalkozó webáruházban? Mind a három cég úgy döntött pár évvel ezelőtt, hogy a digitalizáció segítségével fejlődik tovább, amiben olyan sikeresnek bizonyultak, hogy 2022-ben elnyerték a Digiméter-díjat. 

2022. november 26. 13:25

Kutatás: fontosnak tartjuk az adatbiztonságot, mégsem teszünk eleget a védelem érdekében

Nemcsak a számítógépen, de a mobiltelefonon is szükséges védekeznünk az adatlopás, a hackerek vagy a nemkívánt tartalmak megjelenése ellen. Egy friss kutatás rávilágított, hogy bár a többség fontosnak tartja az adatbiztonságot, a válaszadók jóval kisebb hányada használ bármiféle adatvédelmi megoldást. A Yettel az idei, 10. alkalommal megrendezett Európai Kiberbiztonsági Hónapot követően új, internet-biztonsági szolgáltatást indított.

2022. november 26. 11:40

A Schneider Electric megoldásaival takarékoskodik a CLAAS

A Schneider Electric által szállított hálózatfelügyeleti rendszerrel tette hatékonyabbá energiafelhasználását a CLAAS Hungária Kft. A megoldás a költségek csökkentése mellett a karbantartást is támogatja, és a vártnál jóval gyorsabb megtérülést hozott: egy év, vagy még rövidebb idő alatt visszahozták a befektetett összeget a rendszerek, a fűtésvezérlés például mindössze egy szezon alatt.

2022. november 26. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20