Változások a Bosch Rexroth igazgatóságában

forrás: Prím Online, 2022. október 6. 16:55

A Bosch Rexroth igazgatóságának feladatait átszervezik. 2022. november 1-jén Thomas Donato (50) igazgatósági tag, aki korábban a mobil hidraulika üzletágért volt felelős, átveszi a globális értékesítési és gyárautomatizálási üzletág irányítását Dr. Marc Wucherertől (52), aki október végén saját kérésére távozik a vállalattól. Holger von Hebel, aki a kereskedelmi tevékenységekért, a beszerzésért, a logisztikáért, az informatikáért és a humán erőforrásokért felelős, átveszi Donatótól a mobil hidraulika üzletág vezetését. Így novembertől a Bosch Rexroth AG igazgatósága négy tagból áll: Dr. Steffen Haack, Thomas Donato, Holger von Hebel és Reinhard Schäfer.

 

Thomas Donato (balra) váltja az értékesítési és a gyárautomatizálási üzletág élén Dr. Marc Wucherert (jobbra), aki saját kérésére távozik a vállalattól.

 

Donato 2022 eleje óta a Bosch Rexroth igazgatóságának tagja. Ezt megelőzően a Rockwell Automation igazgatóságának tagjaként a globális értékesítési és marketingtevékenységért felelt. A Bosch Rexrothnál Donato jelenleg a mobil hidraulika üzletágért felelős, és a kapcsolódó mobil hidraulika termékterületet is irányítja. November 1-től Matthias Aberle veszi át az üzletág irányítását a termékterület gyártásával kapcsolatos jelenlegi felelősségi körének megtartása mellett.

 

Az iparági szakértő, Wucherer 2017-ben csatlakozott a Bosch Rexrothhoz, és azóta irányítja a vezérlési és automatizálási szakterületek világszintű értékesítését. 2021 eleje óta Wucherer a gyártásautomatizálási üzletágért is felelős. Donato is vállalja ezt a feladatot.

 

"Marc Wucherer az elmúlt hat évben átszervezte értékesítési üzletágunkat, szenvedéllyel vezette azt. Globális csapatával a tavalyi évben rekordszámú rendelésfelvételt ért el" – mondja Filiz Albrecht, a Robert Bosch GmbH ügyvezető és munkaügyi igazgatója, valamint a Bosch Rexroth AG felügyelőbizottságának elnöke. „A gyártásautomatizálási üzletágunk is jelentősen profitált Wucherer szakértelméből, és sikeresen fejlődött. A fentieket és az igazgatóságban tanúsított kiváló együttműködést ezúton is szeretném neki megköszönni. Minden jót kívánok személyes és szakmai jövőjéhez.”

Kulcsszavak: Bosch Rexroth +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05