A Premier League az Oracle felhőjébe helyezi át a mérkőzésekről készült videók hatalmas tárházát

forrás: Prím Online, 2022. október 20. 19:37

A Premier League, a világ legnézettebb belföldi labdarúgó-bajnoksága, az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) rendszerébe helyezte át hatalmas tartalomarchívumát, amely az elmúlt 30 év minden mérkőzéséről tárol felvételeket. Az elkövetkező években az Oracle felhőinfrastruktúrája hozzájárul a Premier League egyre növekvő közvetítési minőségi szintjének fenntartásához és a tartalomtárolási igények kielégítéséhez, mivel a tárolandó mennyiség 2025-re várhatóan eléri a három petabájtot.

A Premier League kétheti rendszerességgel rögzíti és tárolja a mérkőzések minden aspektusából készült videókat, beleértve a mérkőzés előtti és utáni interjúkat is. Az Oracle felhőben tárolt felvételeket azután világszerte átveszik és 188 ország 797 millió háztartásában sugározzák. Ezenkívül a felvételeket értékesítik reklámok, dokumentumfilmek, összefoglaló műsorok részére és más alkalmazásokban való felhasználásra is.

 

 

Az Oracle a Premier League videofelvételeit négy ország felhőrégióiból fogja szolgáltatni – kezdetben az Egyesült Királyságból, majd Szingapúrból, az Egyesült Államokból és Brazíliából is –, így a világ minden részén egységes élményt nyújt a közvetítő partnereknek mind az ár, mind a teljesítmény tekintetében.

 

A Premier League kiterjedt videoarchívumának tárolása mellett az Oracle elkötelezett amellett, hogy növelje a Premier League minden egyes mérkőzését övező izgalmakat. Az Oracle fejlett adatelemzési és gépi tanulási technológiái segítségével valós idejű játékos- és csapatstatisztikákat készít minden mérkőzés közvetítéséhez. 2022 májusában a Premier League két új, szigorú Oracle Cloud adatelemzésen alapuló szezonvégi díjat is átadott: A legvalószínűtlenebb visszatérés díját, amelyet a Tottenham Hotspur kapott; és a legerősebb gól díját, amelyet a Manchester City középpályása, Fernandinho kapott.

IT-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39