Még olcsóbb felújított okostelefonok dupla garanciával

forrás: Prím Online, 2022. november 11. 09:55

A Rejoy.hu, a felújított mobilkészülékek nemrég elindított piactere november 17. és 20. között tartja első magyarországi Black Fridayét, amelynek időtartama alatt a vállalat nemcsak kedvezőbb árakat, hanem a szokásosnál kétszer hosszabb, 24 hónapos garanciát is kínál a piactéren vásárolt felújított készülékekhez. A cég ezzel a szokatlan kampányajánlattal szeretne minél több magyar vásárlót meggyőzni arról, hogy az olcsó felújított telefonok vásárlása tökéletes választás lehet.

A WEEE Forum e-hulladék iparági szövetség becslései szerint idén nagyjából 5,3 milliárd mobiltelefon kerül ki a használatból, és ezeknek csupán kis hányadát ártalmatlanítják megfelelően. Ennek oka, hogy a mobiltelefonok a szervezet szerint 4. helyen állnak a fogyasztók által leggyakrabban felhalmozott kis elektronikai termékek között, főként azért, mert tulajdonosaik jelentős része (46%) úgy gondolja, hogy a jövőben még használhatja őket, és csak egy kis részük (15%) tervezi eladni vagy elajándékozni őket.

Ezen szeretne változtatni a Rejoy.hu, a használt okostelefonok online adás-vételére specializálódott startup, a Flip Technologies (amelynek befektetői között van az eMAG Ventures is) által üzemeltetett magyarországi piactér. 

 

 

Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a felújított telefonok használatában rejlő kiaknázatlan lehetőségekre, a vállalat november 17. és 2022. november 20. között nem mindennapi Black Friday kampányt szervez. A Rejoy.hu a kampány alatt értékesített telefonokra 24 hónapos, a normál időszaknál kétszer hosszabb garanciát vállal azon felül, hogy kedvezményes árakat kínál a legnépszerűbb okostelefonokra. (A két országban több mint 130 ezer vásárlásán alapuló értékesítési statisztika szerint 2022-ben a Rejoyon keresztül eladott okostelefonok 75 százaléka iPhone és Samsung okostelefon.)

"Mivel az új okostelefonok árai jelentősen emelkedtek, az év hátralévő részében növekvő érdeklődésre számítunk a kiváló minőségű felújított okostelefonok iránt. A Rejoy szakértői minden egyes mobiltelefont, amelyet a piacterünkön értékesítünk, ellenőriznek, kitisztítanak és ha szükséges, javítanak. A készülékek mindegyiket egy-egy új papírdobozban szállítjuk, ugyancsak vadonatúj adatkábellel együtt. Így a Rejoytól vásárolt okostelefonok akár karácsonyi ajándéknak is ideálisak lehetnek" – nyilatkozta Blaumann Bence, a Rejoy.hu ügyvezető igazgatója.

A Rejoy a legjobb magyar futárcégekkel állt partnerségben, és ingyenes szállítást biztosít: a helyi vásárlók a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül megkapják a piactérről rendelt készülékeiket. A Rejoy Magyarországon külön online ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között elérhető e-mailben, Facebookon és Instagramon keresztül.

Kulcsszavak: okostelefon Rejoy

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05