Mióta halogatod, hogy elvégezd végre a tanfolyamot?

forrás: Prím Online, 2022. november 1. 17:02

Nem vagy egyedül akkor, amikor úgy érzed, hogy szívesen váltanál szakmát, és valahányszor eljössz a körmösödtől, megfogadod, hogy most bizony körülnézel a neten, beiratkozol egy körmös tanfolyamra, és belevágsz végre a hőn dédelgetett tervedbe.

Aztán hazaérsz, és máris elterelődik a figyelmed, várnak a bokros teendőid, és úgy érzed, meghalni sincs időd ebben a mókuskerékben. Majd eltelik egy újabb hónap, és te már megint a körmös székében ülsz. 

 

Ne halogass, tégy az álmaidért!

 

Hogy ne tudj megint kifogást keresni, jelentkezz az Alfakapos.hu manikűrös és körömdizájner képzésére, és lépj végre a tettek mezejére!


 

Sokszor az élet minden területét megmérgezi az, ha olyan helyen kell dolgoznod, olyan munkát kell végezned, ami nem tölt el örömmel, amit unsz vagy épp rettenetesen frusztrálttá tesz. Hogy tudsz úgy boldog lenni, és hazaérve vidáman a családoddal lenni, ha közben a napod nagy része idegeskedéssel és negatív légkörben telik? Eláruljuk! Sehogy!

 

Épp ezért, ha mindig is éreztél affinitást a körmözés iránt, ha van egy csepp kézügyességed és szépérzéked, akkor ez a képzés tökéletes lesz a számodra! A képzés moduljai során megismerkedsz a kéz anatómiájával, a betegségeivel, a felépítésével, de mélyrehatóan tanulmányozhatod majd a különféle eszközöket, alapanyagokat és technikákat is.

 

Éljenek az új generációs tanfolyamok!

 

Korábban sokszor okozott gondot, hogy minden csak a nagyvárosokban összpontosult, de szerencsére az Alfakapos.hu csapata harminc városban is indít képzéseket, sőt, a tanfolyamaik java része vagy teljesen online is elvégezhető. Így ha korábban ez tartott vissza attól, hogy jelentkezz, akkor most már ez az akadály is elhárult a nagyszabású terveid elől!

 

Ha pedig azon aggódnál, hogy mennyire lesz lehetőséged ebben a szakmában élhető fizetést keresni, akkor gondolj bele abba, hogy a legapróbb falu egy vagy két körmöse is mennyire tele van munkákkal, vagy hogy egy nagyvároson végigsétálva hány és hány szépségszlonba botlasz. Nem véletlenül, hiszen óriási igény van a csodás körömkülönlegességekre, így cseppet sem kell aggódnod, hogy nem lesz tele a naptárad!

 

Sőt, ha igazán menő munkára vágysz, akkor akár jelentkezhetsz szállodákba vagy egészségfarmokra is, hiszen az egészséges köröm minden ember számára nagyon fontos.

 

Alkoss örömmel!

 

Ha valami igazán a műkörmös szakma mellett szól, az a nyugalom, a kreativitás és az örömteli hangulat, hiszen mindenki, aki körmöshöz jár, tudja, hogy az ott töltött 1-2 óra gyakorlatilag nem más, mint felüdülés, töltődés, és ahonnan felállva megszépülten, megújult önbizalommal tudsz nekiindulni a világba.

 

Miért ne lehetnél te az, aki ezt a csodát naponta 4-5-6 embernek is megadod? Most már ne halogass! Épp úgy, ahogy előre beírjátok a következő időpontokat, írd fel a naptáradba a tanfolyam első napját is, miután jelentkeztél! Csak a kezdet nehéz, utána már visz majd a jókedv és a lendület.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Modern megoldások a fűtési költségek csökkentéséhez

A hazai és nemzetközi piacon egyaránt jelentősen növekedtek az energiaárak. Ennek következtében a legtöbb háztartásban jelentősen emelkedtek a fűtési költségek is. Szerencsére számos házi praktika és modern technológia áll rendelkezésre az anyagi terhek redukálásához. Cikkünkben 3 modern megoldást mutatunk be a fűtési költségek csökkentéséhez.

2022. november 28. 17:48

Kedvező árfekvésű műanyag redőnyrendszerek

A műanyag redőnyök ára kedvezőbb, mint az alumínium redőnyöké, így jelenleg ezek a legkeresettebbek. A technika fejlődésével manapság már rendkívül jó minőségű műanyag rendszereket is találunk a piacon.

2022. november 1. 17:24

Mióta halogatod, hogy elvégezd végre a tanfolyamot?

Nem vagy egyedül akkor, amikor úgy érzed, hogy szívesen váltanál szakmát, és valahányszor eljössz a körmösödtől, megfogadod, hogy most bizony körülnézel a neten, beiratkozol egy körmös tanfolyamra, és belevágsz végre a hőn dédelgetett tervedbe.

2022. november 1. 17:02

Ezeket nem árt tudnod az alternatív kapcsolókról

Biztosan te is találkoztál már olyan épülettel, ahol a helyiségek kialakítása szükségessé teszi, hogy egy adott világítást több helyről is kapcsolni lehessen. Ilyen egy hosszú folyosó, az előszoba, egy nagyobb nappali, esetleg a háló. 

2022. november 1. 16:32

5 hiba, amit ne kövess el takarításkor

Előbb vagy utóbb elérkezik a nagytakarítás ideje, amikor kitakarítjuk a belső tereket, valamint a házunk külsejét is rendbe tesszük. Ilyenkor számos feladat elvégzésére sor kerül, például az ablakpucolásra, a padlástér kitakarítására és az eresztisztításra.

2022. november 1. 16:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56