Jelentősen bővült a Huawei hirdetési platformja, a Huawei Ads

forrás: Prím Online, 2022. november 13. 10:21

Új üzleti eredményeket és innovációkat jelentett be a Huawei a lisszaboni Web Summit keretében megrendezett éves fejlesztői csúcskonferenciáján, a HDC.Europe-on. A vállalat ismertette saját ökoszisztémája, a Huawei Mobile Services (HMS) növekedési eredményeit is: a többi között két éve elindult hirdetési platformja, a Huawei Ads már napi hárommilliárd hirdetést jelenít meg, és várhatóan további 400 százalékkal nő 2023-ban. A Huawei az eseményen díjazta a platform legjobb mobilalkalmazásait, hirdetőit és ügynökségeit is. 

A HDC.Europe idei eseményének fókuszában a vállalat alkalmazás-áruházának, az AppGallerynek a további fejlesztése állt, annak érdekében, hogy még jobb és színesebb alkalmazások jelenhessenek meg a platformon. Az AppGallery mára stabilan a világ harmadik legnagyobb alkalmazás-áruháza, 2022 harmadik negyedévének végére több mint 580 millió aktív felhasználója volt havonta, ebből 45 millió Európában. A Huawei globális fejlesztői közössége pedig több mint 6 millió tagot számlál, és több mint 220 ezer alkalmazást integráltak a HMS Core-ba. A HMS okostelefonokon elérhető alkalmazások száma 147%-kal nőtt 2021-ben. 

 

William Tian, a Huawei Consumer Business Group európai elnöke elmondta: „Az a víziónk, hogy minden Huawei-felhasználónak a lehető legjobb élményt nyújtsuk az élvonalbeli technológiák terén – hardveresen és szoftveresen egyaránt. Sikereink alapját az innovatív eszközeink és az eszközök közötti együttműködést erősítő ökoszisztémánk jelenti. Kiterjedt partneri kapcsolatainknak köszönhetően ma már stabilan a világ harmadik legnagyobb mobil ökoszisztémáját tudhatjuk magunkénak, és tovább folytatjuk az innovációt, valamint a növekedést ezen a sokszínű piacon.”  

 

A konferencián a Huawei bejelentette, hogy hűségprogramot indít megújult alkalmazás-áruházában, az AppGalleryben. Az új programban a felhasználók szinteket léphetnek, sokféle és egyre növekvő értékű kedvezményt vehetnek igénybe, letölthetnek új alkalmazásokat és vásárolhatnak az alkalmazásokon belül. 

 

William Tian
 

Hatalmasat nőtt a Huawei hirdetési platformja

Ismertették a Huawei Ads teljesítményét is, amely 2020-as indulása óta kilencszeresére bővítette hirdetői hálózatát, több mint kétszáz hirdetési ágazatot lefedve. Eközben a Huawei Publisher hálózata négyszeresére nőtt – várhatóan 2023-ban pedig ismét ugyanennyivel fog növekedni. A HUAWEI Ads jelenleg több mint hatvan tanúsított ügynökséggel rendelkezik világszerte, ezek harmada Európában található.

 

A Huawei rendszerében jelenleg napi hárommilliárd hirdetési kérelmet (Ad request) indítanak, amely várhatóan további négyszáz százalékkal nő majd 2023-ban. A Huawei Ads mellett a vállalat sok más üzleti növekedési lehetőséget is kiépített: például miután egy alkalmazás megjelenik az AppGalleryben, a HMS-be is integrálják, hogy még jobb digitális, összekapcsolt élményt nyújtson a felhasználóknak. Ez azt jelenti, hogy a Huawei továbbfejlesztett élményt kínál a keresés, a navigáció és a fizetés terén egyaránt. 

 

Díjazták a legjobb alkalmazásokat

A Web Summit során rangos gálaeseményen hirdették ki a legjobb alkalmazásfejlesztőket, ügynökségeket és tartalomszolgáltatókat, illetve díjazták az AppGalleryn elérhető legjobb alkalmazásokat és játékokat is.

 

A Huawei szakértői szerte Európából öt alkalmazáskategóriában és öt játékkategóriában ítélték oda az “Editors’ Choice Awards” díjat. A nyertes alkalmazásokat többféle szempont – az innovációs érték, a felhasználói élmény, a történetmesélés ereje, a dizájn szépsége és hozzáférhetőség – alapján választották ki. A díjazott alkalmazások és játékok kivétel nélkül hozzájárultak a felhasználói élmény javításához az elmúlt évben.

 

 

A legjobb alkalmazásoknak járó AppGallery Editors’ Choice Awards nyertesei a következők: 

• A legjobb zöld alkalmazás – Moovit 

• A legjobb egészségügyi alkalmazás – Yazio 

• A legjobb alapvető alkalmazás – Revolut 

• A legjobb egyéni növekedést elérő alkalmazás – Kahoot! 

• A legfelkapottabb alkalmazás – Smule 

 

A legjobb játékoknak járó AppGallery Editors’ Choice Awards nyertesei a következők: 

• A legjobb multiplayer játék – PUBG Mobile 

• A legjobb családi és tömegpiaci játék – My Talking Angela 2 

• A legjobb RPG játék – Summoners War 

• A legfelkapottabb játék – Infinity Kingdom 

• A legjobb sportjáték – Fishing Clash 

• A legjobb stratégiai játék – Lords Mobile 

 

Az üzleti partnerek is elismerésben részesültek

A díjak csoportja idén kiegészült az üzleti partnereknek és fejlesztőknek szóló a “Grow with Huawei Awards” elismeréssel. Az új díjat elsősorban azoknak ítélik oda, akik a vállalattal együttműködtek a felhasználói bázis és a letöltések számának növelésében, hozzájárultak bevételszerzési lehetőségek fejlesztéséhez, kihasználva a kulcsfontosságú HMS-szolgáltatásokat, köztük a HUAWEI böngészőt, Petal Searchöt és HUAWEI Ads-et. 

 

A minőségi forgalom és felhasználói adatok rendkívül fontosak a Huawei Ads számára, amely számos díjat nyert már a hirdetőknek nyújtott kiváló minőségű kampányokért. Ez is része a Huawei szolgáltatásokon átívelő növekedési megoldásainak, amelyek új lehetőségeket kínálnak a felhasználók és partnerek számára a HMS ökoszisztémán belül. 

 

Az AppGallery “Grow with Huawei Awards” nyertesei a következők: 

• Legjobb hirdető – Flashcore (Csehország); Mediaset Infinity (Olaszország) 

• Legjobb ügynökség – Avow (Németország); Havas Media Group (Portugália) 

• Legjobb kiadó – Outfit 7 Limited (Ciprus); AppGeneration (Portugália) 

• Legjobb növekedést elérő partner – mrge (Németország); Admitad (Németország); FREE NOW (Németország); Zeropark (Lengyelország); SQUID (Svédország)

 

Jaime Gonzalo, a Huawei Mobile Services Europe alelnöke szerint az AppGallery a választás szabadságát kínálja a felhasználóknak nemcsak az alkalmazások és játékok, hanem számos hozzáadott értékű szolgáltatás esetén is. A Huawei Mobile Services (HMS) összekapcsolt ökoszisztémájának köszönhetően az AppGallery gördülékeny felhasználói élményt kínál bármely Huawei eszköz vagy szolgáltatás használatakor. Ez az oka annak, hogy a platform folyamatosan növekszik, és több mint 580 millió havi aktív felhasználót ér el szerte a világon.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Felhőpiac: közel négyszeres növekedés a Baltikumban és Kelet-Európában az évtized végére

A gyártás és kereskedelem területén alkalmazott felhőtechnológia piacának árbevétele a Baltikumban és Kelet-Európában évente átlagosan 16,7 százalékkal fog nőni 2022 és 2029 között – állítja a Fortune Business Insights piackutató. Tanulmányukban, amelyet a Microsoft számára készítettek, úgy vélik, hogy elsősorban az Ipar 4.0-ás technológiák elterjedése (mint például a 3D nyomtatás), az ugyancsak erőteljesen terjedő e-mail marketing, az online bevásárlás és az e-kereskedelem, a kiterjesztett és virtuális valóságot alkalmazó technológiák fogják ösztönözni a felhőpiac további bővülését a következő években. Magyarországon a régió átlagánál is nagyobb lehet majd a szektor növekedése, a B2C e-kereskedelem bővülése pedig már 2020-ban a legkiemelkedőbb volt a régióban. A hazai piac további sajátossága a KKV-k hangsúlyos szerepe a felhőpiac növekedésében.

2023. március 22. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48