A Viber szórakoztató és interaktív tippelős nyereményjátékkal ünnepli a labdarúgást

forrás: Prím Online, 2022. november 17. 18:41

Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és a hangalapú kommunikáció globális vezetője bejelentette, hogy bevezeti interaktív és játékos, futballal kapcsolatos funkcióit. A legkiemelkedőbb egy szórakoztató és interaktív tippjáték, amely barátságos versengést tesz lehetővé privát vagy csoportos beszélgetéseken belül. A felhasználók követheti a kedvenc csapatuk eredményeit a globális ranglistán, ahova felkerülnek az előrejelzések, amelyekkel esélyük nyílik különböző jutalmakat nyerni.

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, több mint 200 országban összesen több milliárdan rajonganak érte. A Viber kampánya úgy ünnepli a futballt, és azt a lehetőséget, hogy a világ minden sarkából összeköti a sport a rajongókat, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a mérkőzések követését és az azokon való részvételt.

 

Annak érdekében, hogy az alkalmazás több millió felhasználója együtt ünnepelhesse a sportot, a Viber szórakoztató szurkolói AR Lencséket, sportos kifejezésekkel teli matricacsomagot, valamint nemzetközi és nemzeti sportmédia Csatornákat is elérhetővé tesz a nemzetközi futballversenyek legfrissebb híreinek követésére. Ezek az új funkciók novembertől két hónapon keresztül lesznek elérhetők.

 

 

További funkciók: 

● AR Lencsék: A Viber két AR Lencsét is indít, igazodva a gólszerző csapatokhoz, tematikus, focilabdás kerettel és egyéb újdonságokkal.

● Játékos Lencsék: Játékos Lencsékkel a felhasználók kipróbálhatják, milyen gólt szerezni.

● Matricák: Az új matricacsomag futballhoz kötődő képeket és kifejezéseket tartalmaz angol és még további 18 nyelven.

● Csatornák: Kilenc sportmédia Csatorna biztosítja, hogy a rajongók naprakészek maradjanak a hazai csapataikról szóló legfrissebb hírekkel és történésekkel kapcsolatban.

 

“Világszerte rengeteg szenvedélyes futballrajongó van, így arra törekedtünk, hogy a Viber globális közösségének lehetővé tegyük az egymással való kapcsolattartást és játékot. Izgatottan várjuk, hogy sokféle jutalmat és interaktív tartalmat kínálhassunk felhasználóinknak” – nyilatkozta Atanas Raykov, a Rakuten Viber top piacok növekedéséért felelős senior igazgatója. “Felhasználóink a barátaikkal, családtagjaikkal és kollégáikkal együtt ünnepelhetik hazai futballcsapatuk győzelmeit. A tippek megosztása, a legutóbbi mérkőzés eredményének ismerete, és a globális ranglista figyelemmel követése olyan egyszerű lesz, mint a Viber alkalmazás megnyitása.”

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50