A Palletways négy éve indította el magyarországi hálózatát

forrás: Prím Online, 2022. december 7. 11:26

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

Az elmúlt négy év alatt a Palletways Hungary 110 fős csapata, amely magában foglalja a sofőröket, az operatív és az irodai személyzetet, fontos szerepet játszott 550 000 belföldi és nemzetközi raklap szállításában. A 80 járműből álló flotta 240 000 tonna szállítmányt – ami 10 000 teljesen megrakott teherautónak felel meg – mozgatott meg, és a járművek közben több mint négymillió kilométert tettek meg. 

 

A biatorbágyi központtal működő magyarországi hálózat az elmúlt négy évben jelentősen bővült. Ma már 14 helyi fuvarozó céggel dolgozik együtt, ami közel 30 százalékos növekedést jelent a 2018-as indulás óta, és az ország teljes területén biztosítja szolgáltatásait. 

 

A hazai hálózat több mint 700 ügyfél szállítási igényeit kezeli, és az ország több vezető mezőgazdasági és építőipari vállalatának a logisztikai partnere. A szállítási volumen több mint 50 százaléka a kiskereskedelem és a feldolgozóipar területéről származik.

 

 

Luis Zubialde, a Palletways Group vezérigazgatója elmondta: „A magyar hálózat, amelynek teljesítménye az elmúlt négy évben felülmúlta a várakozásokat, gyorsan a Palletways Group szerves részévé vált. 

 

Az ország a 35. legnagyobb exportgazdaság a világon, és nagy hangsúlyt fektet a külkereskedelemre. A nemzetközi szolgáltatások hihetetlenül fontos és vonzó részét képezik a működésünknek, és az új hálózat elindítása számos lehetőséget nyitott meg. Míg Németország és Olaszország a földrajzi elhelyezkedésük miatt jelentős piacok Magyarország számára, az új hálózat lehetővé tette tagjainknak és azok ügyfeleinek, hogy az Egyesült Királyságban, a Benelux államokban és az Ibériai-félszigeteken működő hálózatainkban is hozzáférjenek a fogyasztók és vállalkozások nagyobb köréhez. 

 

Az új területekre való további terjeszkedés ambiciózus tervei megmaradtak. Elkötelezettek vagyunk az új piacokra való belépés mellett. Meg akarjuk nyitni a lehetőségeket tagjaink és ügyfeleik számára, hogy még több célállomásra szállíthassanak a világ minden tájára.” 

 

„Négy évvel ezelőtt indult a Palletways szolgáltatása Magyarországon. Az eltelt évek során kihívásokban nem volt hiány. Pandémia, lezárások, az ukrajnai háború – hogy csak néhányat említsek. Ennek ellenére a hazai hálózat kiváló eredményeket hozott eddig, és bízunk benne, hogy az elkövetkező években a fejlődésünk továbbra is töretlen marad” – mondta Balatonyi Balázs, a Palletways magyarországi hálózatának értékesítési vezetője.

 

Az 1994-ben az Egyesült Királyságban alapított Palletways Group 2002-ben kezdte meg európai hálózatának fejlesztését első lépésben Olaszországban. Ma már 24 országban működik, és jelenleg több mint 450 raktárral és több mint 20 depóval rendelkezik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59