Elsőként az LG készülékeire érkezik az RTL+ okostévé-alkalmazás

forrás: Prím Online, 2022. december 13. 16:00

Az RTL+ legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás applikációja elsőként hivatalosan az LG televíziókon válik elérhetővé nagyképernyőn. A partnerség tovább erősíti az LG elhivatottságát amellett, hogy minél többféle egyedi, helyi tartalmat biztosítson a magyar fogyasztók számára.

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmakat kínál az előfizetőknek itthon. A felhasználókat a szolgáltatás keretében több mint 5000 órányi műsorkínálat – többek közt exkluzív tartalmak, realityk, dokumentumfilmek – várja.

 

 

A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők még jobb élményben részesülhetnek kedvenc tartalmaik megtekintése közben. Ehhez az LG OLED az iparág egyik legjobb képminőségét nyújtja, ami a végtelen kontrasztaránynak és a tökéletes feketének köszönhetően minden jelenetet a lehető legrészletesebben mutat meg a nézőnek. A Dolby Vision és Dolby Atmos funkcióval is ellátott LG tévék emellett kiemelkedő élményt nyújtanak az otthoni televíziózásban.

 

Az alkalmazás a webOS 4.0 operációs rendszert futtató – 2018 vagy azután gyártott – modelleken lesz elérhető. Az RTL+ applikáció a letöltést követően közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak.  

 

Az RTL+ alkalmazás már elérhető a kompatibilis LG televíziókon.

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50