Akár ingyen is használhatják az Apple TV+ alkalmazást az LG tévék hazai tulajdonosai

forrás: Prím Online, 2022. december 16. 20:32

Több mint nyolcvan országban – köztük Magyarországon is – három hónapig ingyenesen férhetnek hozzá az Apple TV+ streaming-szolgáltatáshoz az LG okostévék tulajdonosai* ; a népszerű, díjnyertes filmeket és sorozatokat már az év végi ünnepek alatt is elérhetik a feliratkozók. A decembertől érvényes akció az Apple TV+ szolgáltatásra újonnan regisztráló felhasználók számára elérhető, és minden olyan, 2018 és 2022 között kiadott, kompatibilis 4K és 8K LG Smart TV modellre vonatkozik, amelyeken az LG webOS 4.0, vagy későbbi verziójú okostévé-platformja fut. Az ajánlat érvényesítéséhez a felhasználóknak egy kompatibilis LG okostévén kell belépniük az Apple TV+ alkalmazásba, majd követni az ott megadott utasításokat.**

Az Apple TV+ szolgáltatásba belépve az LG okostévé-tulajdonosok az Apple saját gyártású (Apple Original) dráma- és vígjátéksorozatait, játékfilmjeit, dokumentumfilmjeit, valamint gyermek- és családi szórakoztató műsorait tekinthetik meg, köztük az idei, Oscar-díjas CODA című drámát, a rekordokat döntő, Emmy-díjas Ted Lassót, A karácsony szellemében (Spirited) című ünnepi zenés vígjátékot, valamint olyan sikersorozatokat, mint a Rossz nővérek (Bad Sisters) vagy az Utolsó befutók (Slow horses), de élő sportközvetítéseket is nézhetnek, köztük a Friday Night Baseballt vagy a 2023 februárjában érkező, észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) mérkőzéseit. A 2019-ben indult Apple TV+ lett az első olyan, kizárólag eredeti tartalmakat kínáló streamingszolgáltatás, amely világszerte elérhető, debütálása idején pedig több saját gyártású sikerfilmet és -sorozatot mutatott be, illetve rövidebb idő alatt több díjjal járó elismerést kapott, mint bármely más streamingszolgáltatás. Az Apple saját gyártású filmjeit, dokumentumfilmjeit és sorozatait ezidáig 280 díjjal és több mint 1200 jelöléssel ismerték el.

 

Az LG Smart tévék a legmodernebb kép- és hangtechnológiákkal teremtik meg a lenyűgöző házimozi-hangulatot, amit a vállalat piacvezető készülékei a Dolby Vision IQ és a Dolby Atmos technológiákkal fokoznak tovább – ez utóbbiak a Dolby által masterelt Apple TV+ tartalmak streamelésekor válnak különösen élvezhetővé.

 

A 4.0 vagy későbbi verziószámú webOS okostévé-platformot futtató LG televíziók használatát még kényelmesebbé teszi az LG Magic Remote távirányító, amellyel a kézi gesztusokhoz hasonlóan mutathatnak, kattinthatnak és görgethetnek az alkalmazás felületén a felhasználók, a beépített mikrofon segítségével pedig akár egyszerű hangutasításokkal is rákereshetnek az Apple TV+ prémium tartalmaira.***  A webOS 22, azaz az LG legfrissebb verziójú okostévé-platformja már a személyes profilok létrehozását is támogatja, amellyel minden nézőnek testreszabott felhasználói élményt kínál.

 

________________

*Az Apple TV+ három hónapos, ingyenes kipróbálására 2023. január 31-ig regisztrálhatnak az érdeklődők. A promóció azokra az országokra vonatkozik, ahol az Apple TV+ elérhető. Részletek: www.lg.com 

**Az ajánlat az LG 2018 és 2022 között kiadott 4K és 8K tévékészülékein érhető el. Az ajánlat 2023. január 31-ig érvényes, kizárólag az Apple TV+ új előfizetői számára. A felhasználók 13 éves kor felett, televíziónként és Apple ID-nként legfeljebb egy ajánlatot érvényesíthetnek. A csomag automatikusan megújul a régióban érvényes havidíjjal, amennyiben nem mondja le a felhasználó. A regisztrációhoz iTunes/Apple Media Services fiók szükséges. Az ajánlatra az Apple felhasználói feltételei és adatvédelmi irányelvei érvényesek: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html. A promócióban való részvételhez termékek és szolgáltatások szükségesek. Nem kombinálható más, ugyanahhoz a szolgáltatáshoz hozzáférést biztosító ajánlatokkal. Az Apple TV+ az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Apple nem résztvevője vagy szponzora a promóciónak.

***A hangvezérlés funkció 22 nyelven érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38