Utolsó pillanatos ajándékötletek karácsonyra

forrás: Prím Online, 2022. december 20. 17:42

Van, hogy az ünnepi ajándékbeszerzés az utolsó pillanatra marad, de pánikra semmi ok: egy menő mobilos kiegészítőt, például fülhallgatót vagy okosórát még most sincs késő beszerezni, sőt, a Yettel ahhoz is ad segítséget, hogy személyes élményekkel lephessük meg szeretteinket. Az ünnepek alatti gondtalan mobilozást a szolgáltató kedvezményes árú 7 napos korlátlan belföldi netes adatjegye is segíti. Tippek utolsó pillanatos ajándékbeszerzéshez.

 

Mobilok 0 forinttól

 

Az új mobil beszerzését sokan karácsonyra tartogatják, a Yettelnél pedig érdemes körbenézni a korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó Prime tarifákkal elvihető készülékajánlatok között, a Prime-előfizetőknek ugyanis több készülékszolgáltatás, több törődés és több exkluzív készülékajánlat jár. Az utóbbi jegyében most több, Prime tarifával akár 0 forintos kezdőrészlettel elvihető mobil között lehet választani – ilyen például a Samsung Galaxy A23 5G, amellyel a Yettel 5G-szolgáltatása is élvezhető, 50 MP felbontású hátlapi főkamerájával pedig szuper felvételeket lehet készíteni.

 

Ha a gyerek kap új telefont

 

Nem könnyű döntés, hogy a gyerekek hány éves korban, és milyen készüléke kapjanak, de általánosságban érdemes belépő szintű készüléket választani, így kisebb a kár, ha a telefon megsérülne. Ebben a korban is fontos, hogy a mobil kijelzője jó minőségű legyen, főleg, ha digitális oktatáshoz is használják, illetve életkortól függően meghatározó lehet a méret – a választáshoz hasznos tippek itt találhatók.

 

 

Plusz biztonság az új mobilhoz

 

A kiválasztott készülékhez érdemes a Yettel Netpajzs mobilinternet-biztonsági szolgáltatásra is előfizetni, amely a Yettel mobilhálózaton keresztülmenő netforgalmat szűri, azaz még azelőtt blokkolja a nem kívánt tartalmat, hogy az a telefonunkig eljutna.  A szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaidőszakkal és hűségidő nélkül, az ingyenes időszak után is mindössze egy kávé áráért, 390 forintos havidíjjal rendelhető meg lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

 

Okos kiegészítők

 

A Yettel kutatása* szerint idén karácsonykor az ajándéknak szánt elektronikai termékek között a legnépszerűbbek a fej- és fülhallgatók, amelyekből a Yettelnél is széles választék található – legyen szó a mostanában népszerű vezeték nélküli Bluetooth-fülhallgatókról, vagy hagyományos vezetékes fej- és fülhallgatókról. Jó ajándékötlet lehet még zenehallgatáshoz egy hordozható Bluetooth-hangszóró, vagy pedig okosóra, illetve sportoláshoz ideális okoskarkötő, de olyan speciális okoskiegészítők is megtalálhatók a szolgáltatónál, mint az UVC LED-es sterilizáló eszközök.

 

A Yettel Prime tarifára előfizetőknek pedig jó hír, hogy évi egyszer 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak okos tartozékot.

 

Korlátlan mobilnetezés az ünnepekre

 

A karácsonyi készülődést és az ünneplést kedvezményes adatjegy segíti a Yettelnél: a lakossági számlás és feltöltőkártyás ügyfelek december 31-ig kedvező, 1990 forintos áron aktiválhatják a Korlátlan Karácsony 7 napos korlátlan belföldi adatjegyet.

 

A legjobb ajándék sokszor az együtt töltött idő

 

Egy új kütyünek mindenki örül, de a legértékesebb ajándék mégis csak az együtt töltött idő. A Yettel idén karácsonykor a személyes gesztusok erejére hívja fel a figyelmet: olyan kártyákat tesz elérhetővé üzleteiben és a https://legertekesebbajandek.yettel.hu/ oldalon, amelyek közös élmények ajándékozásához adnak ihletet. Az ajándékozáshoz olyan praktikus videók is segítséget adnak, amelyekben fogyatékos emberek adnak tippeket az élmények megvalósításához, a videók megnézése után pedig a Yettel adománnyal támogatja a KézenFogva alapítványt.

 

_______________

* A kutatás 1000 fő megkérdezésével zajlott 2022. október 28. és november 3. között; a minta reprezentatív nem, kor, településtípus és régió szerint a 18-69 éves magyar internetező lakosság körében. (Impetus Research)

Kulcsszavak: Yettel

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult a Magyar Klímacsereprogram

A minden negyedik magyar háztartásban megtalálható klímaberendezések közül a nagy energiafogyasztásúak cseréje még gyorsabban térülhet meg a Magyar Klímacsereprogram segítségével.

2023. október 2. 16:53

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Évi egymillió forint támogatás – már lehet pályázni a Széchenyi-egyetem Gólya-ösztöndíjára

A győri Széchenyi István Egyetem elsőéves nappali tagozatos hallgatói számára kiírt ösztöndíj-pályázat ötven nyertes hallgatóját tíz hónapon át havi százezer forintos ösztöndíjjal segíti az intézmény tanulmányaiban.

2023. október 2. 13:59

Minden második rendelést csomagautomatába kérnek a Vaterafutáron

A magánszemélyek közötti értékesítés hazai szintlépését mutatja, hogy a Vatera saját, a piactéren vásárolt tételek biztonságos és gyors továbbítását biztosító Vaterafutár szolgáltatásán keresztül minden második feladott csomag már valamelyik csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához. A legtöbben könyvet és ruhát küldenek ezen a módon, de rengeteg zenei CD és DVD-film talál új gazdára automatán keresztül – sokan gyűjtői pénzérmét vagy háborús relikviákat is az átvétel e kényelmes módján veszik át.

2023. október 2. 12:41

Hogyan változnak az utazási szokások 2024-ben?

2024 egyik nagy kérdése, hogy vajon átalakítja-e az utazási szokásokat az autósokat érintő számos módosítás. Jövőre jön az egynapos autópálya-matrica, megszűnik a B2-es (buszos) díjkategóriájú matrica, bővül a fizetős utak listája, drágul az úthasználat, mindezen túl pedig emelkedtek a közigazgatási- és szabályszegési bírságok, illetve a benzin ára is. 

2023. október 2. 11:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38