Továbbfejlesztett ételkészítési és mosogatási technológiák

forrás: Prím Online, 2022. december 25. 13:15

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES-en mutatja be legújabb, továbbfejleszthető konyhai háztartási gépeit. Az LG QuadWash Pro mosogatógép, az LG InstaView dupla méretű, beépíthető kombinált sütő, a szintén dupla kapacitású elektromos tűzhely és a tűzhely felett elhelyezhető mikrohullámú sütő fejlett technológiát, erőteljes és hatékony teljesítményt, valamint a zökkenőmentes LG ThinQ integrációnak köszönhetően kiemelkedő kényelmet kínál. 

Az étkezések utáni gyors és egyszerű rendrakást segítve az LG QuadWash Pro mosogatógép alig egy óra alatt makulátlanul tisztává varázsolja az edényeket, tányérokat és evőeszközöket. A QuadWash Pro nagynyomású vízsugara több szögből permetezi az edényeket, ezzel egyidejűleg pedig több mint egymillió mikrobuborékkal segít lebontani a makacs ételmaradékokat. Az LG továbbfejlesztett mosogatógépe az ún. Dynamic Heat Dry technológiával érkezik, amely forró levegőt keringtet a mosogatórekeszben a gyorsabb szárítás, illetve annak érdekében, hogy akár rögtön meg is lehessen teríteni a készülékből kivett tányérokkal, poharakkal. Az eredményt az LG saját TrueSteam technológiája teszi tökéletessé, amely a gőz erejével segít csökkenteni a vízfoltok mennyiségét.*

 

LG InstaView dupla méretű, beépíthető kombinált sütő 

 

A letisztult, elegáns dizájnnal érkező sütő egyik fő különlegessége az LG védjegyének számító, jól ismert InstaView ajtó. Ha a felhasználók kettőt koppintanak az üvegajtóra, anélkül ellenőrizhetik a készülő étel állapotát, hogy az ajtónyitás miatt kiszökne a forró levegő. Az új sütő innovatív Steam Sous Vide, azaz gőzszuvidálási funkcióval is rendelkezik, amely a precíziós hőmérséklet-szabályozás révén teszi lehetővé, hogy felhasználók otthon is éttermi minőségű ételeket készíthessenek. Azok pedig, akik szeretik a sült ételek ízét és állagát, az Air Fry, vagyis a forrólevegős fritőz üzemmód használatával készíthetnek ropogós, ízletes finomságokat kevesebb zsiradék felhasználásával, a készülék előmelegítése nélkül.

 

 

LG InstaView dupla kapacitású elektromos tűzhely 

 

A készülék akkora kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több étel is elkészüljön, így ideális a nagycsaládosok vagy azok számára, akik szeretnek gyakran, nagy társaságokat vendégül látni. A sütő az LG ProBake Convection technológiája révén előmelegítés nélkül gyorsan, alaposan, egyenletesen átsütve készíti el az ételeket. Az LG UltraHeat technológiája szintén egy olyan időtakarékos innováció, amely gyors felfűtést és precíz hőmérséklet-szabályozást biztosít a gyors forraláshoz és a perzselődésmentes pároláshoz. Az új InstaView termékcsalád a 2022 év elején bevezetett LG ThinQ receptszolgáltatással is kompatibilis, amely immár több mint 18 000 megvásárolható online recepttel nyújt kényelmesebb otthoni főzési élményt.

 

LG tűzhely felett elhelyezhető mikrohullámú sütő

 

Ez a készülék olyan új intelligens funkciókkal könnyíti meg az ételkészítést, mint a gőz segítségével történő főzés és a párolás. A gőzfőzés – a mellékelt gőzölőtál**  használatával – kiválóan alkalmas az ételek felmelegítésére anélkül, hogy azok kiszáradnának, és abban is segít, hogy a zöldségek még inkább megőrizzék természetes ízüket. A párolás funkció mérsékelt hő használatával, kíméletesen puhítja meg az alapanyagokat. Az új mikrohullámú sütőt az LG ThinQ technológiával is ellátták, így a felhasználók az okostelefonos ThinQ alkalmazáson keresztül hozzáférhetnek a különböző intelligens receptszolgáltatásokhoz, és számos okos funkciót is használhatnak, azaz például a távolból vezérelhetik a készüléket, ellenőrizhetik állapotát, valamint állapotjelentéseket is lekérhetnek. Mi több, az alkalmazással a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek az LG ThinQ Care szolgáltatásához is, amely segít megelőzni a készülékkel kapcsolatos problémákat, még az előtt, hogy felmerülnének.

 

„Ezek a prémium kategóriás konyhai megoldások a legújabb, innovatív technológiáinkat integrálják azért, hogy a főzés és a mosogatás még gyorsabbá, intelligensebbé és kényelmesebbé válhasson" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép-üzletágának elnöke.

 

________________

* Az LG belső laboratóriumában normál mosogatási ciklusban, tiszta üvegpohárral tesztelve az LG nem gőzölős DFB415 modelljének és az LG gőzölős modelljének (DFB325) összehasonlításával, az LG belső vizsgálati módszerei szerint.

** A gőzölőtálak külön vásárolhatók meg.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Környezetvédelmi díjat kaptak az LG 2023-as OLED evo tévéi

Az LG Electronics (LG) 2023-as OLED evo tévéi megkapták a Carbon Trust*** CO2 kibocsátás csökkentéséről* és CO2 méréséről** szóló tanúsítványát. A széria idén az egymást követő harmadik évben érdemelte ki a minősítést, valamint a Société Générale de Surveillance SA (SGS) környezetvédelmi címkét**** is magáénak tudhatja. Az elismerésekkel az LG folyamatos ESG-erőfeszítéseit díjazták, amelyeket a gyártás során keletkező műanyaghulladék csökkentése érdekében tesz.

2023. június 1. 16:59

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

2023. június 1. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39