Sorban negyedik éve a „Bajnokok” között a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2023. január 3. 11:33

Sorban negyedik éve érdemelte ki a „Bajnok” minősítést a Canalys „Channel Leadership Matrix” elemzésében a Schneider Electric, az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat.

A Canalys kutatócég a Schneider Electric-et az EMEA térség (Európa, Közel-Kelet, Afrika) vállalkozásai között értékelte „Channel Leadership” (értékesítési csatorna vezető) Bajnoknak a partnerprogramok folyamatos fejlesztése, a meglévő partnerbázis 20 százalékos növelése és a fenntarthatósági törekvések területén elért vezető szerepe miatt. A Canalys szerint a "Bajnokok" az év során iparági társaikhoz képest a legkiválóbban menedzselték az értékesítési láncukat, miközben éves összevetésben saját teljesítményükön is javítottak. 

 

A gyártókat a Canalys Candefero Vendor Benchmarkban részt vevő csatornapartnerek és a kutatócég elemzői egyaránt értékelték. A Schneider Electric kilenc másik gyártó – köztük a Dell Technologies, a HPE és a NetApp – mellett érdemelte ki a "Bajnok" címet.

 

2022 júniusában a Schneider Electric elindította új mySchneider IT Partner Programjának első fázisát, amely egyszerűsített programstruktúrával és az adatközpontok, IT-megoldások, szoftverek és szolgáltatások széles kínálatával támogatja az IT-csatornapartnereket. A program új értékesítési eszközök, képzések és képesítési lehetőségek széles választékát biztosítja a partnerek számára, és számos előnnyel jár azon cégek számára is, amelyek egyes szakterületekre specializálódnak. 

 

 

"A Schneider Electric „Bajnok” értékelése a csatornapartnerei iránti elkötelezettségét, valamint a programjai, eszközei és támogató kezdeményezéseinek folyamatos fejlesztését tükrözi. Az értékesítési lánc szereplői nagyra értékelik a társaság ügyfélmenedzsmentjének erejét, de a technikai támogatást is, hiszen aktívan törekszik arra, hogy növelje a partnereinek nyújtott szolgáltatások és szoftverek körét" – mondta el Alastair Edwards, a Canalys vezető elemzője. 

 

A Schneider Electric másik kulcsfontosságú megkülönböztető jegye a fenntarthatóságban rejlik. "A Schneider Electric jó pozícióban van ahhoz, hogy segítse partnereit az ügyfelek fenntarthatósági törekvéseinek előmozdításában" – folytatta Edwards. "Ez magában foglalja a fenntarthatósági szolgáltatások olyan kínálatának kialakítását, amelyet a partnerek a végfelhasználókhoz vihetnek, valamint a támogatást ahhoz, hogy ők maguk is fenntarthatóbbá válhassanak."

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy immár negyedik éve zsinórban nyertük el a „Bajnok” címet, és szeretnék köszönetet mondani mind a partnereknek, mind az elemzőknek, akik támogattak minket. A jövő évre előretekintve azt gondoljuk, hogy a fenntarthatóság létfontosságú lesz partnereink üzleti modelljében, és a Schneider Electric elkötelezett amellett, hogy támogassa őket azokkal az eszközökkel, képzésekkel és megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fenntartható partneri ökoszisztémát építsenek ki, és segítsék ügyfeleiket a nettó zéró kibocsátás elérésében" – hangsúlyozta David Terry, a Schneider Electric európai IT értékesítési csatornákért felelős alelnöke. 

 

Ha többet szeretne megtudni az új mySchneider IT Solution Provider Partner Programról, látogasson el a program weboldalára.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég innovációiért rajong a világ

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary vezérigazgatója a nyolcadik Bizalom Gálán vehette át a legmagasabb üzleti kategória nagydíját, a Leader Of The Year trófeát a nagyvállalati kategóriában. A díjazott vezető nemcsak a cége szakmai sikereire és innovációira büszke, de arra is, hogy munkatársai is a szívükön viselik a vállalat működését és a fenntarthatósági törekvéseiket.

2023. március 26. 16:43

A Continental nyerte „Az év K+F beruházója” díjat a HIPA-tól

A technológiai cégcsoport magyarországi leányvállalatának, a Continental Automotive Hungary Kft-nek tavaly megvalósult beruházásait, vidéki bővülését, valamint a K+F területen nyújtott, folyamatosan kimagasló teljesítményét díjazta a Nemzeti Befektetési Ügynökség. 

2023. március 26. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48