Több százezres nézettség és 10,5 millió forintos adomány a Yettel kampányának mérlege

forrás: Prím Online, 2023. január 13. 14:02

Közel hatszázezres nézettséget generáltak azok a videós tartalmak, amelyekben decemberben fogyatékossággal élő tartalomkészítők segítettek megkönnyíteni a karácsonyi ajándékozást. A Yettel a megtekintések után összesen 10,5 millió forintos adománnyal támogatta a KézenFogva Alapítványt, amit az otthonokban élők megsegítésére és digitális akadálymentesítésre fordítanak.

A fogyatékos emberek reprezentációjához igyekezett hozzájárulni a Yettel karácsonyi kezdeményezése, amelyben a KézenFogva Alapítvánnyal együtt „akadálymentesítették” az ajándékozást. A legertekesebbajandek.yettel.hu oldalon elérhető karácsonyi kártyák adtak ihletet az oldal látogatóinak ahhoz, hogyan ajándékozzanak szeretteiknek közös élményeket, együtt töltött időt. Négy ötlet megvalósításához fogyatékossággal élő tartalomkészítők adtak segítséget podcast, illetve videó formájában.

 

Mucsi Károly autista fiatalember a közös könyvklub indításához, Cservenka István értelmi sérült teniszező a közös sportoláshoz, Kiss Katalin látássérült pedig a közös főzéshez adott tippeket. A Wheelchairguy néven is ismert Fenyvesi Zoltán amatőr színész és influencer – aki a Yettel karácsonyi reklámfilmjének is egyik főszereplője volt – pedig az ismeretlen városok közös felfedezéséhez készített hangos útikönyvet.

 

A Yettel vállalta, hogy minden megtekintés után adománnyal támogatja a szervezetet. Miután a tartalmak összesen közel hatszázezres megtekintést értek el, a vállalat 10,5 millió forintos adományt, valamint mobilszolgáltatásokat juttatott el a KézenFogva Alapítványnak.

 

 

„Az idén 30 éves Kézenfogva Alapítvány számára nagy megtiszteltetés volt a kampányban való részvétel. Nagyon örültünk a közösen elért eredményeknek, különösen jól jött ez az együttműködés ebben a kihívásokkal teli időszakban. A programunk lehetővé teszi, hogy még nagyobb kapacitásokkal tudjuk támogatni a digitális akadálymentesítés folyamatát a lakhatás, a munkavállalás, képzés területein fejlesztésekkel, mentorálással, felkészítéssel. Ezen beavatkozások segítségével a lakóink és ügyfeleink még kisebb támogatási szükséglettel tudják folytatni életüket, még jobban be tudnak illeszkedni az őket körülvevő társadalmi környezetbe” – mondta el Pordán Ákos, a KézenFogva Alapítvány ügyvezetője.

 

„Alapvető törekvésünk, hogy a mobiltechnológiában rejlő lehetőségek kiaknázásával segítsük a különböző hátránnyal küzdő, sérülékeny társadalmi csoportokat. A KézenFogva Alapítvánnyal közös kezdeményezésünkkel szerettünk volna a konkrét anyagi támogatás mellett nagyobb láthatóságot biztosítani a fogyatékossággal élő embereknek vállalatunk kommunikációs erejére építve. Illetve ennek az elvnek a jegyében tettünk korábban vállalást arra, hogy a közösségi felületeink és a yettel.hu digitális akadálymentesítésének részeként segítjük a képes tartalmak látássérültek számára való befogadhatóságát” – tette hozzá Mészáros Attila, a Yettel vállalati kommunikációs igazgatója.

 

A kezdeményezés keretében készült tartalmak:

Kétszemélyes könyvklub Mucsi Károllyal https://www.youtube.com/watch?v=10vh2dMA36Q

6 hozzávalós vegán taco Kis Katalintól https://www.youtube.com/watch?v=EwI1zXqG8rI

Eltévedési útmutató Fenyvesi Zolival https://www.youtube.com/watch?v=GL-7x95Iuq8&t=3s

Irány a teniszpálya Cservenka Istvánnal https://www.youtube.com/watch?v=3_SaBk6GfNw&t=2s

Kulcsszavak: Yettel

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Pénz, de honnan? 2023 – Kkv-mentő támogatások

Meghosszabbították a Széchenyi Kártya Hitel Max+ programot!
Az agrárium már ősszel hozzájuthat az EU-pályázati forrásokhoz!
Májustól több mint tízezer kisvállalkozásnak csökken felére a rezsije!
Regionális roadshow Budapest és Pest Vármegye kkv-döntéshozóinak

2023. május 28. 17:12

A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött

A Philips TV, Philips Sound és AOC Audio termékeket tervező, gyártó és értékesítő TP Vision bejelentette, hogy új partneri megállapodást köt az FC Barcelonával, melynek értelmében a vállalat lesz a legendás futballcsapat televíziókért, kijelzőkért és audio eszközökért felelős kiemelt partnere. Az FC Barcelona vállalja a világvezető TP Vision TV- és audiotermék-kínálatának népszerűsítését, kiemelt figyelmet fordítva a vállalat saját fejlesztésű Ambilight TV technológiájára, mely a hagyományos tévénézést semmi máshoz nem fogható élménnyé varázsolja. Az Ambilight TV-vel minden más lesz!

2023. május 28. 15:17

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01