Újraértelmezett játékszabályok az új Philips Evnia gaming monitorral

forrás: Prím Online, 2023. január 20. 20:29

A mai gamerek minden eddiginél magasabb elvárásokat támasztanak. Igazán magával ragadó élményt keresnek, amely leköti az érzékeiket, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kiélvezzék a játék izgalmát. A játékosok élvonalbeli specifikációkkal rendelkező beállításokat szeretnének, de a játékkal járó érzelmekre is vágynak. 

A Philips monitors arra törekedve, hogy a játékosok számára megadja az általuk keresett izgalmakat, olyan monitorok és tartozékok választékát fejlesztette ki, amelyek gazdag és jutalmazó gaming élményt biztosítanak minden ízlésű és korú gamer számára. Az Evnia család legújabb tagja a Philips Evnia 27M2C5500W, egy 27 hüvelykes Quad HD gamer monitor, amely egyesíti a villámgyors 240 Hz frissítési rátát, a kompakt, ergonomikus kialakítást és számos nagy teljesítményű funkciót, biztosítva ezáltal, hogy minden egyes játékmenet elérje a fantasztikus szintet.

 

Philips Evnia 27M2C5500W: Ultragyors 240 Hz-es frissítési ráta, ívelt 1000R kijelző, DisplayHDR 400 és Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

 

Főbb tulajdonságok

 

• AMD FreeSync Premium Pro a selymesen sima HDR játékhoz

• Ultragyors 240 Hz frissítési ráta a gyakorlatilag késleltetésmentes játékhoz

• Ívelt 1000R kijelző kialakítás a teljes immerzióhoz

• DisplayHDR 400 a még élethűbb és kiemelkedőbb látványért

• Kristálytiszta képek QHD 2560 x 1440 pixeles felbontással a kirobbanó megjelenésért

• Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel

• MultiView az egyidejű kettős csatlakozáshoz és megtekintéshez

 

„A Philips Evnia monitorok tükrözik az Evnia azon küldetését, hogy a mai játékosok számára olyan felszereléseket biztosítson, amelyekkel minden játékmenetet a lehető legnagyobb élvezettel tölthetnek el. Ennek megfelelően a Philips Evnia monitorok egyetlen elegánsan kialakított csomagban egyesítik a zökkenőmentes gaming élményt, a vizuális hitelességet és a gyors reakciót. Büszkék vagyunk erre az ellenállhatatlan Evnia modellre és arra, amit képvisel.” – Xeni Bairaktari, az MMD Monitors & Displays globális marketingvezetője és vezető márkaigazgatója EU.

 

Innovatív funkciók a magasabb szintű játékhoz

 

A Philips Evnia 27M2C5500W mindent tartalmaz, amire a játékosoknak szükségük van a gyors, zökkenőmentes, vizuálisan lenyűgöző és fizikailag kényelmes ismétlődő játékmenetekhez. Ami a gördülékenységet illeti, a modell AMD FreeSync Premium Pro-val van felszerelve, amely káprázatos 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és gyors, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel párosul. Az eredmény gyakorlatilag késleltetéstől, elmosódástól, szellemképektől vagy szakadozástól mentes játék – ami azt jelenti, hogy a gamerek még a leggyorsabb műfajokat, például az FPS, az online battle royale és a versenyjátékokat is anélkül élvezhetik, hogy aggódniuk kellene monitoruk tempótartása miatt.

 

Vizuális szempontból a Philips Evnia 27M2C5500W elismerásre méltó erőt képvisel. Ívelt VA-kijelzője 178/178°-os széles betekintési szögekkel és az 1000R görbülettel kellemes, körbezáró érzésével gyönyörű képeket kínál – kifejezetten az akcióban való elmerülésre készült. A kristálytiszta Quad HD képek élesek, világosak és élethűek, köszönhetően a bámulatos fényerőnek, kontrasztnak és színeknek a DisplayHDR 400 támogatás pedig még tökéletesebbé teszi ezeket, így a vizuális eredmény még az árnyékos jelenetekben is fokozott részletességgel jelenik meg.

 

A csatlakoztathatóság átfogó és egyszerű: két HDMI, két DisplayPort bemenet és egy USB hub két gyorstöltő porttal, így könnyedén lehet csatlakoztatni minden olyan perifériát, amelyre a játékosoknak szükségük van a kalandok teljes megéléséhez. Az asztalok így bármilyen elképzelhető módon és kompromisszumok nélkül elrendezhetők.

 

Egy ilyen monitorral a gamerek nem szívesen hagyják abba a játékot. Szerencsére a Philips Evnia 27M2C5500W modellt a játékosok fizikai jólétét is szem előtt tartva tervezték. A LowBlue üzemmód és a Flicker-free technológiák biztosítják a szemkímélő játékot, míg a monitor állványa dönthető (-5°/20°), forgatható (+/- 30°) és állítható magasságú (130 mm), így bármilyen testalkathoz igazodik – maximális kényelmet biztosítva a hosszas játékmenetek során is.

 

Árak és elérhetőség

 

A Philips Evnia 27M2C5500W modell január végétől lesz elérhető 549 € áron.

Kulcsszavak: Philips MMD monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59