Új HR igazgató Deutsche Telekom IT Solutions-nél

forrás: Prím Online, 2023. január 25. 17:03

2023. január 1-jétől Belley Éva tölti be a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) VP HR pozícióját. Az elmúlt időszakban megbízott HR vezetőként dolgozó szakember több mint másfél évtizede a DT-ITS csapatának tagja.

A közel 20 éves ICT tapasztalattal rendelkező Belley Éva az elmúlt években több, a teljes céget érintő projektért és programért volt felelős a 2020-as cégátalakítást és a kapcsolódó névváltást is beleértve, valamint a vállalat teljes belső és külső kommunikációs tevékenységét is felügyelte. A HR terület stratégiai és operatív irányítását a tavalyi év negyedik negyedévében vette át megbízott vezetőként, idén januártól pedig VP HR pozícióban felel a területért.

 

„Nagyon örülök a kinevezésnek és nagy várakozásokkal tekintek az elkövetkező időszakra. A szektor jelenleg is számos kihívással néz szembe, melyre a HR területén is folyamatosan hatékony válaszokat kell adnunk. Úgy gondolom, hogy ez az időszak a maga nehézségeivel együtt fontos lehetőség is számunkra, hogy jelentős, pozitív változásokat érjünk el a DT-ITS életében” – mondta el Belley Éva, a Deutsche Telekom IT Solutions HR igazgatója.

 

„Belley Éva karrierjének nagy részét a DT-ITS-nél építette, ahol átfogó projektek vezetőjeként komoly eredményeket ért el; kinevezése a teljes magyar csapat számára sikertörténet. Büszke vagyok, hogy személyében egy olyan HR igazgató került a vállalat vezetőségébe, aki jól ismeri és érti a kollégákat és a szervezet működését. Biztos vagyok benne, hogy stratégiai látásmódjával és nagy tapasztalatával tevékeny részese lesz vállalatunk további fejlődésének” – mondta el Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezető igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50