A Lenovo bővíti az intelligens együttműködési megoldások portfólióját

forrás: Prím Online, 2023. február 11. 16:07

A Lenovo a barcelonai Information Systems Europe (ISE 2023) kiállításon jelentette be a Microsoft Teams-t futtató, teljesen új ThinkSmart View Plus kijelzőt, egy önálló együttműködési kijelzőt, amely prémium hang-, videó- és táblafunkciókkal rendelkezik. Az intelligens együttműködési megoldást kifejezetten hot deskinghez, telefonfülkékhez, vezetői asztalokhoz és otthoni irodai felhasználásra tervezték. Az intelligens együttműködési megoldások portfóliójához csatlakozik az újonnan bejelentett Lenovo IP Controller és az újonnan elérhető ThinkSmart One is.

 

ThinkSmart View Plus

 

Ahogy az emberek munkamódszere folyamatosan fejlődik, létfontosságú, hogy kapcsolatban maradjanak, függetlenül attól, hogy hol és hogyan dolgoznak. Az innovatív ThinkSmart View Plus Microsoft Teams kijelzőt futtató megoldás lehetővé teszi a hibrid munkavégzést azáltal, hogy a személyes és hotdesking-élmények révén növeli a termelékenységet, a rugalmasságot és az együttműködést. 

 

A ThinkSmart View Plus egy integrált eszköz 27 hüvelykes multi-touch kijelzővel, prémium minőségű videóval és hanggal, valamint beépített számítási lehetőséggel a hatékonyabb produktivitás és együttműködés érdekében. 

 

A személyes produktivitás fokozására tervezett ThinkSmart View Plus testreszabott, biztonságos és rugalmas Microsoft Teams megjelenítési élményt kínál azáltal, hogy hozzáférést biztosít a Teams csevegéshez, naptárhoz és fájlokhoz, miközben lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy az eszközön keresztül megbeszélésekhez csatlakozzanak. A felhasználó számítógépéhez csatlakoztatva a ThinkSmart View Plus lehetővé teszi a képernyőmegosztást a két eszköz között, így lehetővé válik a különböző tartalmak és az előadók egyidejű megtekintése. Emellett a ThinkSmart View Plus USB-C-n keresztül PC-hez csatlakoztatva könnyedén átvált monitor üzemmódba is.

ThinkSmart View Plus

 

A Teams kijelzőt futtató ThinkSmart View Plus hotdesking funkciókat is kínál, egy olyan hibrid munkamegoldást, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, egyszerűen és gyorsan találjanak rugalmas munkahelyeket, ahol leülhetnek és telefonálhatnak, ad-hoc megbeszéléseket szervezhetnek, vagy bejelentkezhetnek a személyes Teams-élményükbe. A bejelentkezést követően az alkalmazottak bonyolult beállítások nélkül, zökkenőmentesen válthatnak az otthoni irodából a munkahelyi irodába, miközben személyre szabott Teams-élményt kapnak. Kijelentkezéskor a felhasználó személyes adatai eltávolításra kerülnek az eszközről – minimálisra csökkentve a biztonsági kockázatokat.

 

A ThinkSmart View Plus lehetővé teszi a csapattagok számára a hatékony interakciót. A passzív tollal és Microsoft whiteboard alkalmazással ellátott eszközzel a felhasználók együtt fedezhetik fel a nagy ötleteket. A felhasználók a két 5 wattos hangszóróval és négy mikrofoncsoporttal ellátott prémium hangsávval is tisztábban hallhatnak és hallathatják magukat, míg az automatikus keretezéssel és AI-biztonsággal ellátott 4K IRGB kamera éles, tiszta képeket biztosít. 

 

Monitor üzemmódban a ThinkSmart View Plus ergonomikus állványával és a talapzaton található kényelmes mobiltelefon-állvánnyal könnyed produktivitást tesz lehetővé. A készülék a VESA szabványnak megfelelően falra is rögzíthető.  

 

A ThinkSmart View Plus a Qualcomm QCS8250 System-on-Chipet (SoC) használja, amely a Qualcomm Technologies, Inc. kifejezetten vállalati és kereskedelmi IoT-alkalmazásokhoz kifejlesztett chipje. A prémium kategóriás processzort úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson a számításigényes kamera- és Edge AI-alkalmazásokhoz, és támogatja a Wi-Fi 6-ot is.

 

"A Lenovo ügyfelei intelligens, rugalmas megoldásokat keresnek, hogy a csapattagok jobban tudjanak együttműködni a különböző munkahelyi szituációkban" – mondta Shannon MacKay, a Lenovo Worldwide Smart Collaboration Business általános igazgatója. "A ThinkSmart View Plus olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítik a termelékenység, az innováció és a dolgozói elégedettség növelését." 

 

 

"A hibrid munka idején az ügyfeleknek olyan megoldásra van szükségük, amelyet arra terveztek, hogy a Microsoft Teams-t a hotdeskek számára is elérhetővé tegye" – mondta Albert Kooiman, a Microsoft Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification vezető igazgatója. "A Lenovo új ThinkSmart View Plus Microsoft Teams-t futtató kijelzője kifejezetten ezekre a terekre készült, és kiegészíti a Lenovo Microsoft Teams Rooms megoldásait, amelyeket nagyobb tárgyalóterek számára építettek."

 

Mint minden Lenovo ThinkSmart tárgyalótermi termékhez, a ThinkSmart View Plushoz is alapfelszereltségként jár a hároméves Lenovo Premier Support, amely a nap 24 órájában, az év 365 napján elérést biztosít a képzett technikusokhoz. A termék egy évig tartalmazza a Lenovo értéknövelt szoftvereit és szolgáltatásait is:

•ThinkSmart Professional Services*: A telepítés segít az informatikai részlegeknek az egyes megoldások beállításában, konfigurálásában és integrálásában a meglévő egységes kommunikációs platformokba.

•ThinkSmart Professional Services: A ThinkSmart eszközök távoli hibaelhárítását és műszaki támogatását a Lenovo professzionális szerviztechnikusai biztosítják.

•A ThinkSmart Manager* a Lenovo együttműködés-kezelő szoftvercsomagja. A hatékony együttműködés fenntartása azt jelenti, hogy a technológia mindig bekapcsolt állapotban, mindig kapcsolatban áll, és könnyen használhatónak kell lennie. A ThinkSmart Manager segít az informatikai részlegeknek abban, hogy egyetlen intuitív felületről konfigurálják, irányítsák és kezeljék a Smart Collaboration megoldások egész flottáját.

 

További intelligens együttműködési megoldások

 

A Lenovo intelligens együttműködési megoldások portfóliója tovább bővül a vállalaton belüli csapattagok közötti összeköttetés fokozására szolgáló újabb lehetőségekkel. 

Lenovo IP Controller

 

A Lenovo a ThinkSmart Core és a ThinkSmart One rendszerekhez új vezérlőopciót kínál, amely lehetővé teszi az együttműködési terek használatát. Az új Lenovo IP-vezérlő elegáns és kifinomult, csúcskategóriás, alacsony profilú kialakításával egy HDMI-átmenettel rendelkező AV over-IP kijelző, amely könnyen használható Ethernet-csatlakozással (CAT5e) és PoE-vel rendelkezik. A könnyebben telepíthető és használható új vezérlő lehetővé teszi a PC-től akár 100 méterre történő telepítést a hosszabbítókkal járó gondok, a bonyolult telepítés és az asztalnál lévő áramellátás szükségessége nélkül. Az új Lenovo IP-vezérlő az asztali HDMI, valamint a PoE-kompatibilitással rendelkező IP-csatlakozás iránti növekvő igényt elégíti ki. 

Lenovo ThinkSmart One

 

A 2022-ben bemutatott ThinkSmart One, a világ első Windows-alapú kollaborációs sávja 2023 februárjában válik elérhetővé a világ kiválasztott piacain. A kis és közepes tárgyalókba vagy dedikált otthoni irodahelyiségekbe tervezett ThinkSmart One-t egy beágyazott 11. generációs Intel Core processzor hajtja vPro technológiával. A ThinkSmart One támogatja az olyan ismert videokonferencia-alkalmazásokat, mint a Microsoft Teams Rooms vagy a Zoom Rooms, és nyolc mikrofoncsoportot tartalmaz visszhang- és zajszűréssel, továbbá 15 wattos sztereó hangszórókat és egy beépített nagyfelbontású, széles látómezővel rendelkező kamerát, így kivételes audiovizuális élményt nyújt.

 

 

__________________

* A ThinkSmart Manager egy évig tartalmazza a szolgáltatást. Ezen túl előfizetési díjak és/vagy további költségek merülhetnek fel.

Kulcsszavak: kijelző Lenovo

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04