Az új Zyxel router támogatja a biztonságot, a WiFi 6E-t és a felhőből történő kezelést

forrás: Prím Online, 2023. április 17. 17:39

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bejelentette új SCR 50AXE – AXE5400 háromsávos WiFi 6E Secure Cloud Routerének megjelenését. Az eszközt otthoni irodai felhasználók és kisvállalkozások tulajdonosai számára tervezték, akik az elérhető legmagasabb szintű biztonsággal és szupergyors WiFi-vel rendelkező hálózatot szeretnének kiépíteni.

A mai fenyegetésekkel teli környezetben a vállalkozásoknak robusztus vezeték nélküli biztonsági megoldásokat kell alkalmazniuk, hogy megakadályozzák a jogosulatlan felhasználók hozzáférését hálózataikhoz. Noha jelenleg számos biztonsági és WiFi eszköz érhető el a piacon, a kisvállalkozások és az otthoni irodai dolgozók nehezen találnak olyan költséghatékony hálózatkezelési megoldást, amely egyszerű, gyors, biztonságos és könnyen kezelhető. Az SCR 50AXE mindezekre egyetlen készülékben ad választ, megfizethető áron kínálva mindent, amire egy kisvállalati hálózatnak szüksége van.

 

 

Előfizetés nélkül elérhető hálózati biztonság 

 

Az SCR 50AXE tervezésekor a biztonság állt a fókuszban, funkciói között pedig megtalálható például a tűzfal védelem, ország alapú korlátozások, IPsec VPN és vendég SSID, mindez további előfizetési vagy licencköltség nélkül. Átfogó, beépített fenyegetéskezelési funkciói segítenek megvédeni a kisvállalkozásokat a zsarolóvírusoktól, rosszindulatú programoktól, emailes visszaélésektől, adathalászattól, behatolástól és egyéb támadásoktól, méghozzá olyan hírnév-alapú technológiák használatával, amelyek úgy nyújtanak kiváló teljesítményt, hogy közben kevesebb energiát fogyasztanak.

 

 

Azok a felhasználók, akik még több biztonsági és felügyeleti lehetőséget keresnek, elérhetik az SCR Pro Pack licencet, amely már tartalmaz valós idejű fenyegetés információkat, a Trellix által üzemeltetett webszűrést (DNS), 30 napos naplómegőrzést, mesterséges intelligencia által támogatott intelligens hálózatkezelést, és még számos további funkciót.

 

Az összes fenyegetéskezelési funkció egyetlen biztonsági irányítópulton áttekinthető, amelyen keresztül bepillantást nyerhetünk a fenyegetésekbe, és láthatjuk a routerhez csatlakoztatott eszközök állapotát.

 

 

Szupergyors WiFi, egyszerűen kezelhető

 

Az átfogó biztonsági funkciók mellett az SCR 50AXE a legújabb háromsávos AXE5400 WiFi 6E-t is tartalmazza. Ez hozzáférést biztosít a vállalkozások számára a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciákhoz, valamint az újonnan megnyílt 6 GHz-es frekvenciához szuperszéles csatornákkal, ami lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a maximális sebesség és az alacsony késleltetés előnyeit több kapcsolattal is egyidejűleg.

Ezenkívül az SCR 50AXE felhő alapon is működik, és a Zyxel Nebula platformján keresztül kezelhető. A Nebula alkalmazáson keresztül a felhasználók néhány kattintással telepíthetik az SCR 50AXE-t, és megadhatják a WiFi nevét a teljes hálózat számára, beleértve a routert és az esetleges további hozzáférési pontokat is. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, egyetlen kezelőfelületen keresztül zökkenőmentesen kezeljék kapcsolataikat és azok biztonságát, és egy pillantással naprakész képet kapjanak a hálózatuk biztonsági helyzetéről.

 

Mr. Ken Tsai, a Zyxel Gateway üzletág alalelnöke azt mondta: „A kisvállalkozások piacát gyakran figyelmen kívül hagyják a hálózatbiztonság és -felügyelet terén, ezért büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan megfizethető eszközt hoztunk létre, amely e két terület legjobb megoldásait egyesíti egy készülékben. A kategóriájában a legjobb biztonságot, a szupergyors WiFi-t és a felhő-alapú kezelést ötvöző SCR 50AXE tökéletes megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a biztonság vagy a minőség feláldozása nélkül szeretnék leegyszerűsíteni a hálózatkezelésüket.”

Kulcsszavak: router Zyxel Networks Zyxel

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

2023. május 26. 11:24

CES 2023,2024 és a többi: innováció egész évben

Messziről indítja gondolatait amerikai tudósítónk, Laszlo Horvath, aki még nem írta ki magából az év elejei CES-élményeket, amiket a folyamatosan érkező hírlevelek is folyamatosan frissítenek. A sivatagi eső vagy a nyárson körbekínált hús mind elvezetnek a technológiához, ami a egyrészt a CES-nek központi témája, másrészt (s egyben) a környezete is. Az írás hosszú, javasoljuk olvasóinknak döljenek hátra, és élvezzék! 

2023. május 22. 22:25

Kiváló minőségű RGB-s gamer mikrofon a The G-Labtól

The G-Lab kiváló minőségű RGB-s mikrofonja, a K-Mic Natrium már elérhető Magyarországon. A mikrofon ideális választás játékhoz, streaminghez és podcastok készítésehez egyaránt. Az RGB világítás testre szabható, így könnyedén kedved szerint állíthatod a fényeket.

2023. május 21. 13:27

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Íme a különböző parkolási üzemmódok előnyei!

Találtál már karcolást, kisebb horpadást vagy komolyabb sérülést a parkoló autódon? Valószínűleg most sokan igennel válaszolnak. Sajnos az őrzött parkoló sem jelent garanciát, hiszen itt is bármi megtörténhet. Nem láthatod előre a kellemetlenségeket, amit azonban tehetsz, hogy beszerelsz az autódba egy parkolási üzemmódra képes fedélzeti kamerát, hogy bármikor rekonstruálni tudd a történteket.

2023. május 20. 15:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01