Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

forrás: Prím Online, 2023. május 26. 11:24

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

 

 

Hozzáférhető és inkluzív technológia

 

A korábban három hangerőfokozattal rendelkező Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bővült, így már öt különböző hangerőszint*  áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás előnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévő világot. 

 

Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát**, melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél. A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élők számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

A személyre szabható hangzás új dimenziói

 

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerő jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévő világot.

 

„Nagy örömmel mutattuk be a Galaxy Buds2 Pro új, továbbfejlesztett funkcióját, amelyet a Digitális Akadálymentesség Világnapja ihletett.” – mondta Han-gil Moon, a Samsung Electronics Mobilüzletág és Advanced Audio Lab vezetője. – A Samsung továbbra is azon dolgozik, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb hangélményt nyújthassa, bárhol és bármikor a Galaxy Buds2 Pro segítségével."

 

Elérhetőség

 

A továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben***.

 

______________

*A Galaxy Wearable alkalmazásban a Fülhallgató beállításai alatt érhető el.

**Az Iowai Egyetem és a Samsung Medical Center klinikai vizsgálatai a Környezeti Hang funkció maximális szintjén (5. szint) zajlottak.

***Az elérhetőség piactól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A jelen kényelmével a tudatosabb jövőt kívánja építeni a Samsung

Új fejezetet nyit a Samsung a háztartási eszközök világában a Bespoke termékcsalád legújabb frissítéseivel, amelyeket a harmadik alkalommal megrendezett Bespoke Life 2023 eseményén mutatott be. A vállalat ismertette azt a már nem túl távoli jövőképet, amelyben a fenntarthatóság, az összekapcsolhatóság és a formatervezés újraírja a mindennapokat.

2023. június 10. 15:50

Új fogyasztói elektronikai márkák a magyar piacon

Bővíti termékkínálatát Magyarországon az Elem6, a régió egyik jelentős forgalmazója. A vállalat saját elektronikai márkáit kínálja, jó ár-érték arányú termékeikre jellemző a magas minőség és a megbízhatóság. 

2023. június 5. 11:21

A virtuális valóság (VR) fitnesz új távlatokat nyit a mozgásban

A VR fitnesznek köszönhetően javul az állóképesség, az izomzat erősödik és kellő kitartással a mérleg is egyre kevesebbet mutathat.

2023. június 2. 14:06

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39