A jelen kényelmével a tudatosabb jövőt kívánja építeni a Samsung

forrás: Prím Online, 2023. június 10. 15:50

Új fejezetet nyit a Samsung a háztartási eszközök világában a Bespoke termékcsalád legújabb frissítéseivel, amelyeket a harmadik alkalommal megrendezett Bespoke Life 2023 eseményén mutatott be. A vállalat ismertette azt a már nem túl távoli jövőképet, amelyben a fenntarthatóság, az összekapcsolhatóság és a formatervezés újraírja a mindennapokat.

„A Bespoke Life testesíti meg a Samsung elkötelezettségét otthonaink fenntarthatóbb kialakítása iránt, ösztönözve a nap mint nap használt készülékeink újragondolását – mondta Jong-Hee (JH) Han, a Samsung Electronics alelnöke, vezérigazgatója és a DX (Device eXperience) divízió vezetője. – Legújabb termékeink és megoldásaink segítenek a felhasználóknak az igényeiknek megfelelő, egyben fenntarthatóbb, összekapcsoltabb és stílusosabb élet kialakításában.”

 

Tudatosabb életmód – Technológiák, amelyek egyszerűvé teszik a mindennapokat

 

A háztartási készülékek kulcsfontosságúak a tudatosabb jövő megteremtésében. A Samsung tovább bővíti az energiatakarékosságra fókuszáló szolgáltatásait, 2023-ban öt új, hamarosan 65 országban elérhető Bespoke készüléket mutatnak be – köztük hűtőszekrényeket, mosógépeket, szárítógépeket, mosogatógépeket és légkondicionálókat, valamint a Samsung Eco fűtési rendszerének, a SmartThings AI Energy Mode továbbfejlesztett változatát is.

 

 

A Samsung továbbra is aktív szerepet vállal a mikroműanyag-szennyezés elleni küzdelemben. A korábban bemutatott mosási technológia után, amely akár 54%-kal csökkentheti a ruhákból leváló mikroszálak kibocsátását, a Samsung és a Patagonia összefogott a Less Microfiber szűrő fejlesztése érdekében, amely a mosás során képes a rendszerbe kerülő mikroszálak akár 98%-át is kiszűrni. A vállalat számításai szerint, heti négyszer két kilogramm szennyes mosása esetén a szűrő segítségével évente és személyenként akár 132 grammal csökkenthető a mikroműanyag-kibocsátás – ez körülbelül nyolc 500 ml-es műanyag palacknak felel meg. A Less Microfiber szűrő már kapható Koreában és az Egyesült Királyságban, júliustól pedig világszerte több országban is elérhető lesz.

 

 

A Samsung megnyitja az utat az összekapcsoltabb otthonok előtt

 

A felhasználók saját igényeiknek, szokásaiknak megfelelően alakíthatják ki otthonunk kényelmét. A Samsung a teljes termékcsaládjában tovább fejleszti az összekapcsolhatóságot, valamint több termékkategóriára is kiterjeszti a mesterséges intelligenciát, megnyitva a hiperkapcsolatos otthonok új korszakát.

 

 

A Samsung legújabb SmartThings-fejlesztései és a mesterséges intelligencia technológiát ötvöző Bespoke termékek zökkenőmentesen automatizált otthoni élményt nyújtanak. Az eszközök memorizálják a felhasználók szokásait, ezáltal személyre szabott működést biztosítanak életstílusuk és az okosotthon beállításai alapján. A Samsung bejelentette, hogy minden új Bespoke készülékénél Wi-Fi csatlakozást biztosít, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a Bespoke élmény, és az elkövetkező években a csatlakoztathatóságot minden Samsung készülékcsaládban alapfelszereltséggé teszi. 

 

Az idén bevezetett Samsung Bespoke Jet MI a vállalat eddigi legerősebb akkumulátoros, UL-ellenőrzött MI porszívója. A Bespoke Jet MI akár 280 W szívóteljesítményt és töltésenként akár 100 perces üzemidőt bír, és olyan teljesítményt nyújt, amely az egész lakás alapos kitakarítását biztosíthatja. Az MI által vezérelt tisztítási üzemmód nemcsak a tisztított felületet ismeri fel a kefék terhelése és a légnyomás mérésének segítségével, hanem a különböző padló típusok közt is különbséget képes tenni, hogy optimalizálja a beállításokat a maximális teljesítmény, optimális használati idő, valamint az akadálymentes használat érdekében. A porszívó az új All-in-one Clean Station segítségével erőteljes forgó szélmozgást állít elő a porzsák gyors és hatékony kiürítése érdekében.

 

 

A személyre szabott kialakítás új dimenziója

 

A termékcsalád bevezetése óta világszerte eladott hárommillió Bespoke hűtőszekrény azt bizonyítja, hogy van igény az olyan készülékekre, amelyek a régi szabványoknál több lehetőséget és funkcionalitást kínálnak. Ez az újragondolás jellemzi továbbra is a Bespoke eszközök kialakítását – egy olyan tervezési megközelítés, amely minden új termékkategóriával egyre dinamikusabbá és egyedibbé válik.

 

Az idei évtől kezdve a Bespoke termékcsalád összesen 15 termékkategóriát tartalmaz, amelyek 52 országban állnak a felhasználók rendelkezésére. A portfólió folyamatos bővülése lehetőséget kínál arra, hogy még több életstílusnak és igénynek megfeleljen.

 

A Samsung még 2023-ban bevezeti a Bespoke MI mosó- és szárítógépet az Egyesült Államokban és Délkelet-Ázsiában, valamint tovább bővíti ezek személyre szabhatósági lehetőségeit is, hogy minél több ember számára tegye lehetővé az egyéni igényeket kiszolgáló konyha kialakítását. Az Egyesült Államokban 2022 óta elérhető Samsung MyBespoke szolgáltatás segít megtalálni mindenkinek az életmódjukhoz leginkább illő megjelenést a fényképekkel vagy művészeti alkotásokkal díszített egyedi hűtőpanelek segítségével.

Kulcsszavak: Bespoke Life 2023 Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Búvárkodásra is alkalmas prémium okosórával bővült a Huawei magyarországi kínálata

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba. A luxusórák formavilágát idéző WATCH Ultimate 100 méteres mélységig vízálló, precíz navigációs rendszerrel szerelték fel, és kifejezetten strapabíró anyagokból készült. Az óra átfogó egészségkövető funkciókkal, többek között EKG-méréssel és stresszfigyeléssel is rendelkezik. A HUAWEI WATCH Ultimate egyaránt kompatibilis Android és iOS okostelefonokkal.

2023. szeptember 23. 12:10

Emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével

A HONOR bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

2023. szeptember 22. 19:33

A BOOX bemutatta legújabb mobil e-papír készülékét

A Boox bemutatta a legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így könnyedén magaddal viheted bárhová, hiszen elfér akár a zsebedben is.

2023. szeptember 20. 18:31

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb flagship vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítású HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató futurisztikus, csepp alakú megjelenéssel, intelligens zajszűrő technológiákkal és továbbfejlesztett nagy felbontású, tiszta hangzással érkezik. A HUAWEI FreeBuds 5 akár harminc órán át használható a feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A fülhallgató bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható.

2023. szeptember 20. 09:56

Megérkezett a Panasonic új fényképezőgépe

A Panasonic büszkén mutatja be a LUMIX G9II digitális tükör nélküli fényképezőgépet, amely új képérzékelővel és PDAF (Phase Detection Auto-Focus) technológiával rendelkezik. A LUMIX G9II az első olyan fényképezőgép a mikró négyharmados LUMIX G sorozatban, amely PDAF technológiát vonultat fel.  

2023. szeptember 18. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59