Exkluzív társkereső indult sztároknak és tehetős egyedülállóknak

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 19. 14:27

Az online világ fejlődése rohamosan gyorsul, és egyre váratlanabb, a megszokott életünket megváltoztató alkalmazások érkezésére lehet számítani. A technológia változtatja a társadalmat, és a társadalmi változások új alkalmazásokat hívnak életre. Ez az oda-vissza ható folyamat az online társkeresésre is nagy hatással van. Az online társkeresés az egyik első konkrét megoldás volt még 1995-ben, amit a world wide web érkezésének köszönhettünk. Ennek a folyamatnak hála ma az USA-ban a heteroszexuális párkapcsolatok 40%-ka már online kötődik.

A Tinder-t is működtető Match csoport 2022-ben 30 millió dollárért vásárolta meg a The League nevű exkluzív társkeresőt, ahová csak jelentkezni lehet tagnak, de nem garantált a felvétel. Sok paraméter mentén válogatnak a jelentkezők profiljai közül, így algoritmusokkal mesterségesen alakítva a társkereső adatbázis összetételét.

 

Ahogy a gasztronómiában, divatban, technikai eszközök és gyakorlatilag minden fogyasztási cikk piacán hagyományosan erősen szegmentáló erővel bír az ár, az online társkeresésben ez csak most jelent meg. A Tinder az akvizíciót követően 2023-ban bejelentette, hogy egy 500 dolláros prémium előfizetési csomaggal Tinder Vault néven luxus közösséget épít.

 

 

A tehetős és ismert emberek magukhoz hasonló társaságban mozognak, és alapvetően diszkrécióra vágynak. Mivel féltik a hírnevüket és identitásukat, a hagyományos online társkeresésben nehezen tudnak részt venni. A RichLove.hu Magyarország első prémium célközönség számára létrejött társkeresője egyszerre kínál diszkréciót és védelmet a társkeresők számára.

 

A RichLove.hu a RichGroup Kft. gondozásában készült, olyan több éve kipróbált és gyors növekedést produkáló szolgáltatások mellett, mint a RichLife vagy a RichClub.

 

„Cégünk egy olyan piaci rést talált, ami lehetővé tette, hogy az apróhirdetési piac prémium szegmensére koncentráljunk. Az ingatlan és az autó, valamint egyéb luxuscikkek értékesítésére szakosodott oldal után most az online társkeresés felé nyitunk. A sztárok és a tehetős emberek mellett az oldalra regisztrálni ingyenesen lehet, nem zárunk ki senkit az ismerkedésből. Egyetlen megkötésünk, hogy a VIP előfizetési csomagok számát tízezer darabban maximáltuk, így ha netán telítődne a létszám, akkor csak a megüresedett helyekre lehet majd bekerülni.” – nyilatkozta Farkas Zsombor ügyvezető, a RichLove.hu alapítója. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Xiaomi első klímapolitikai jelentése

A Xiaomi nyilvánosságra hozta első hivatalos jelentését a klímaváltozás elleni intézkedéseiről (White Paper on Climate Action). A dokumentum a vállalat azon erőfeszítéseit tárgyalja, amelyekkel a klímaváltozást igyekeznek megfékezni. Az Alain Lam Sai-wai, a Xiaomi alelnöke és pénzügyi igazgatója által jegyzett jelentést Dubajban adták ki, ahol jelenleg is zajlik az év legfontosabb klímarendezvénye, az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye résztvevőinek konferenciája (Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change – COP28).

2023. december 7. 18:58

Konyhai és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak

Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi képviselete a Magyar Református Szeretetszolgálatnak. Az adomány több mint 40 konyhai és háztartási gépet tartalmaz, amelyek összértéke meghaladja az egymillió forintot.

2023. december 7. 17:30

Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője

2023. decemberétől Daradics Kinga tölti be az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Céljai között szerepel a vállalat piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében. 

2023. december 7. 15:59

Értékálló és tetszetős ajándékok a fa alá

Egy karóránál nem nagyon létezik időtállóbb és stílusosabb karácsonyi ajándék. A megfelelő választáshoz azonban nem árt ismerni a megajándékozott ízlését és az órákkal kapcsolatos elvárásait. A könnyebb választás érdekében a Casio idén is összegyűjtötte a legnépszerűbb karórákat, amelyekkel karácsonykor biztosra lehet menni.

2023. december 7. 14:26

Vezető helyen az ELTE Informatikai Kar

A Diploma 2024 kiadványban a HVG nyilvánosságra hozta a legjobb egyetemek összesített rangsorát és a képzési területek szerinti listákat. Az idén is az ELTE Informatikai Kar lett az első az informatikai képzésterületi rangsorban a hallgatói kiválóság alapján, a karok összesített rangsorában a hallgatói kiválóság alapján pedig országosan a harmadik.

2023. december 7. 12:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27