Exkluzív társkereső indult sztároknak és tehetős egyedülállóknak

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 19. 14:27

Az online világ fejlődése rohamosan gyorsul, és egyre váratlanabb, a megszokott életünket megváltoztató alkalmazások érkezésére lehet számítani. A technológia változtatja a társadalmat, és a társadalmi változások új alkalmazásokat hívnak életre. Ez az oda-vissza ható folyamat az online társkeresésre is nagy hatással van. Az online társkeresés az egyik első konkrét megoldás volt még 1995-ben, amit a world wide web érkezésének köszönhettünk. Ennek a folyamatnak hála ma az USA-ban a heteroszexuális párkapcsolatok 40%-ka már online kötődik.

A Tinder-t is működtető Match csoport 2022-ben 30 millió dollárért vásárolta meg a The League nevű exkluzív társkeresőt, ahová csak jelentkezni lehet tagnak, de nem garantált a felvétel. Sok paraméter mentén válogatnak a jelentkezők profiljai közül, így algoritmusokkal mesterségesen alakítva a társkereső adatbázis összetételét.

 

Ahogy a gasztronómiában, divatban, technikai eszközök és gyakorlatilag minden fogyasztási cikk piacán hagyományosan erősen szegmentáló erővel bír az ár, az online társkeresésben ez csak most jelent meg. A Tinder az akvizíciót követően 2023-ban bejelentette, hogy egy 500 dolláros prémium előfizetési csomaggal Tinder Vault néven luxus közösséget épít.

 

 

A tehetős és ismert emberek magukhoz hasonló társaságban mozognak, és alapvetően diszkrécióra vágynak. Mivel féltik a hírnevüket és identitásukat, a hagyományos online társkeresésben nehezen tudnak részt venni. A RichLove.hu Magyarország első prémium célközönség számára létrejött társkeresője egyszerre kínál diszkréciót és védelmet a társkeresők számára.

 

A RichLove.hu a RichGroup Kft. gondozásában készült, olyan több éve kipróbált és gyors növekedést produkáló szolgáltatások mellett, mint a RichLife vagy a RichClub.

 

„Cégünk egy olyan piaci rést talált, ami lehetővé tette, hogy az apróhirdetési piac prémium szegmensére koncentráljunk. Az ingatlan és az autó, valamint egyéb luxuscikkek értékesítésére szakosodott oldal után most az online társkeresés felé nyitunk. A sztárok és a tehetős emberek mellett az oldalra regisztrálni ingyenesen lehet, nem zárunk ki senkit az ismerkedésből. Egyetlen megkötésünk, hogy a VIP előfizetési csomagok számát tízezer darabban maximáltuk, így ha netán telítődne a létszám, akkor csak a megüresedett helyekre lehet majd bekerülni.” – nyilatkozta Farkas Zsombor ügyvezető, a RichLove.hu alapítója. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5G alapú kísérleti projekten dolgozik együtt a Vodafone és a Bosch

5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Vodafone Magyarország és a magyarországi Robert Bosch Kft., hogy a többek között autóipari technológiák és szolgáltatások vezető beszállítójaként működő vállalat a járműfejlesztés, valamint a vezetéstámogató rendszerek terén is hasznosítsa az 5G hozzáadott értékét. Az októberben induló, 8 hónapon át tartó kísérleti projekthez a Vodafone biztosítja az 5G priváthálózatot a Bosch Gyömrői úti telephelyén, a begyűjtött telemetrikai adatok pedig a jövőben megreformálhatják az autóipari validációs teszteket.

2023. szeptember 21. 09:56

Új tükör nélküli fényképezőgép a Nikontól

A Nikon ma bejelentette a legújabb teljes képkockás, FX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét, amelyben az örökség ihlette kialakítás fejlett technológiával és a kimagasló teljesítménnyel találkozik. Ez a Z f. Az ikonikus FM2 által inspirált fényképezőgép ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jó érzés kézben tartani. 

2023. szeptember 20. 21:07

Szeptemberben indul a Samsung európai tréningje gamereknek

A Samsung egy különleges képzési programot indít, amely a gamereket támogatja készségeik fejlesztésében – függetlenül attól, hogy kezdők vagy professzionális játékosok. Az idén indított Gaming ajánlatok oldalon elérhető Mutasd meg, mit tudsz! felületen és a Samsung YouTube-csatornáján elismert gamerek és népszerű tartalomgyártók látják el tanácsokkal a felhasználókat, akik továbbá exkluzív betekintést nyerhetnek az új termékek palettájára.

2023. szeptember 20. 19:53

A BOOX bemutatta legújabb mobil e-papír készülékét

A Boox bemutatta a legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így könnyedén magaddal viheted bárhová, hiszen elfér akár a zsebedben is.

2023. szeptember 20. 18:31

Növekszik a használt mobilok népszerűsége, az Euronics is belép a piacra

A legújabb szériás okostelefonok helyett egyre nagyobb az érdeklődés a használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilok iránt. Az Euronics éppen ezért úgy döntött, belép a használt telefonok piacára: a webshopon már most megrendelhetőek a legújabb modellekhez képest kedvezőbb áron elérhető készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állította össze a cég.

2023. szeptember 20. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59