Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 22. 14:20

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

A CQ27G2S/BK modell 1500R görbületű, nagy méretű, 27 hüvelykes kijelzőjével, 165 Hz frissítési rátájával magával ragadó QHD játékélményt nyújt az izgalmas és optimalizált elegyet kereső játékosok számára. A monitor szíve egy VA panel, amely magas, 3000:1 kontrasztarányt biztosít, így ez a gaming kijelző kiegyensúlyozott vászon a különböző játékműfajok, filmek és sok minden más számára, miközben kivételes ár mellett kiváló teljesítményt nyújt.

 

AOC GAMING CQ27G2S/BK: Ahol az 1500R görbület találkozik a gaming teljesítmény optimumával

 

Ívelt ragyogás, szabadjára engedett lehetőségek

 

A CQ27G2S/BK 1500R görbületű, magával ragadó VA panellel rendelkezik, olyan panorámás látómezővel, amely a felhasználót a vizuális tündöklés világába zárja. A lenyűgözően éles QHD (2560x1440) felbontás és a gyors, 165 Hz frissítési ráta révén a játékosok ultra-zökkenőmentes játékélményt élvezhetnek. A monitor 4 ms GtG (Grey to Grey) válaszideje és villámgyors 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) ideje biztosítja, hogy minden mozdulat páratlan tisztasággal jelenjen meg, függetlenül attól, hogy a játékosok világos, nyitott világú játékokat fedeznek-e fel, vagy sötét, szűk sarkokban vívnak-e csatákat.

A tökéletes egyensúly: QHD, 165 Hz, 4 ms GtG és 1500R görbület

 

Gazdag színek, finom görbület, nagyfokú sokoldalúság

 

A felhasználók a HDR10 támogatás ragyogásában fürdőzhetnek, mivel a CQ27G2S/BK dinamikus színskálával és 3000:1 kontrasztaránnyal festi meg a jeleneteket. Az élethű látvány valóban magával ragadja a játékosokat, az árnyékok és a kiemelt részletek szinte leugranak a képernyőről és magával ragadó élményt nyújtanak. Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a képernyő szakadozását, így az intenzív játékpillanatok alatt is megmarad a gördülékenység.

 

A kivételes, 99%-os sRGB lefedettséggel rendelkező CQ27G2S/BK a játékon túl is számos más lehetőséget kínál. Hihetetlen színskála lefedettsége nemcsak a játékkalandokat emeli új szintre, hanem kiváló színpontosságával a grafikai projekteket is támogatja. A monitor alacsony bemeneti késleltetése biztosítja, hogy a felhasználók cselekedetei azonnal képernyőn megjelenő reakciókká váljanak, ami egyértelmű versenyelőnyt biztosít.

 

A minden játékhoz és a mindennapi feladatokhoz sokoldalúan használható CQ27G2S/BK modell ergonomikus lábazattal van ellátva, amely magasság-, dőlés- és forgatási állíthatóságot kínál, így a felhasználók a maximális kényelem érdekében testre szabhatják beállításaikat. Akár maratoni játékmenetről van szó, akár hosszadalmas munkafeladatokról, a monitor alkalmazkodik a felhasználó igényeihez.

 

A késő esti órákig tartó játékmenetek során a monitor Flicker-Free technológiája és a Low Blue Light módja hozzájárul a szem terhelésének csökkentéséhez, biztosítva ezáltal a felhasználó jóllétének folyamatos prioritását. A monitor OSD-je számos, a játékhoz kapcsolódó funkciót is tartalmaz, például a Shadow Controlt, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beállítsák az árnyékszinteket a gyengén megvilágított jelenetekben való jobb láthatóság érdekében, vagy fordítva. A célkereszt-ráhelyezés (Dial Point) lehetővé teszi a játékosok számára a pontos célzást olyan FPS-játékokban, ahol hiányzik a célkereszt. Az OSD-funkciók az AOC G-Menu szoftver segítségével is beállíthatók.

 

Az AOC GAMING CQ27G2S/BK modell 2023. szeptember végétől lesz elérhető 249 € ajánlott fogyasztói áron.

 

__________________________

*IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Kulcsszavak: monitor AGON by AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

2023. november 21. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04