Technológia-imádó vállalkozó anyuka Az Év Marketingese

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 23. 13:55

A veszprémi Sóskuthyné Mészáros Mira lett Az Év Marketingese. A fiatal vállalkozónő példátlan gyorsasággal alkalmazza a legújabb technológiai újdonságokat a marketingjében, mellyel kiemelkedett a piaci versenyből. A 16. Marketing Szuperkonferencia keretében megrendezett verseny, idén először élő online közvetítésen is követhető volt a Facebookon.

Kerüli a nyilvános szerepléseket, és ez volt az első nyilvános előadása – árulta el Sóskuthyné Mészáros Mira. Mindössze 23 éves volt, amikor az egyetem elvégzése után a bátyjával vállalkozni kezdett és megnyitották a Marco Mobili Bútoráruházat Veszprémben.

 

Wolf Gábor átadja Az Év Marketingese Díjat Sóskuthyné Mészáros Mirának

 

Versenyelőadásában kiemelte: sikereit annak köszönheti, hogy úttörő az innovációk kipróbálásában, imád technikai fejlesztéseket elsőként bevetni. Erre a vállalkozással járó kezdeti üzleti és magánéleti nehézségek sarkallták: "Csak itt Veszprémben, a mi utcánkban, hat bútoráruház van" – érzékeltette a verseny mértékét előadásában a szakember.

 

"Madeleine vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház ügyfélszolgálati kollégája. Két ember munkabérét spórolom meg a cégnek, és nekem köszönhető, hogy nálunk akkor sem áll meg az élet, amíg Mira a szuperkonferencián van" – ezt már a Sóskuthyné Mészáros Mira által fejlesztett mesterséges intelligencia alapú ügyfélszolgálati chatbot mondta az előadáson.

 

Az eredményhirdetés pillanata (A képen szereplők balról jobbra: Dr. Bodó Gergő, Sóskuthyné Mészáros Mira – a győztes, Cseke-Kovács Zsófia, Dr. Becker-Bérdi Gergely, Komjáti Zsuzsanna)

 

A vállalkozás sokszínű marketing eszközei közül kiemelkedik, hogy valószínűleg az első hazai bútorbolt volt, amelyik a telefonos fizetésnél ismert érintéses, NFC technológiát alkalmazta. Ezzel az eszközzel a vásárlók plusz információkat szerezhetnek az áruházban lévő bútorokról, ha a mobiltelefonjukat az árcímkéhez érintik, akiknek ezután remarketing hirdetéseket küldhet a bútoráruház.

 

„Óriásit fejlődött a kkv marketing színvonala. A versenyprezentációk a világ bármelyik vállalkozói konferenciáján megállnák a helyüket. Bár a versenyen részt vevő vállalkozások ma már példaképek, néhány éve ők is ugyanúgy a nulláról, teljesen ismeretlenként és kapcsolatok nélkül kezdték, mint a kisvállalkozások döntő többsége. A sikerük bizonyítja, hogy a marketing még ma is versenyelőny, és bárki el tudja kezdeni a nulláról, ahogy ők is” – jegyezte meg Wolf Gábor kisvállalati szakértő, a Marketing Commando vezető tanácsadója.

 

A képen szereplők balról jobbra: Wolf Gábor, Dr. Becker-Bérdi Gergely, Cseke-Kovács Zsófia, Komjáti Zsuzsanna, Sóskuthyné Mészáros Mira, Dr. Bodó Gergő, Janata Krisztina

 

Az Év Marketingese Díj meghívásos verseny keretében kerül odaítélésre. Célja, hogy minden évben elismerje és díjazza azokat a kisvállalkozókat, akik nem csak a marketing területén teljesítenek kiemelkedően, de vállalkozásuk etikus működése és emberi tulajdonságaik révén is példaértékűek. A versenyző vállalkozók a Marketing Szuperkonferencián mutatják be stratégiáikat. Az Év Marketingese Díjat a konferencia résztvevőinek szavazata alapján ítélik oda. A díjat a Marketing Commando alapította 2008-ban.

 

A 2023. Év Marketingese Díj versenyzői: Dr. Becker-Bérdi Gergely fogorvos, a Becker Dental alapítója; Dr. Bodó Gergely ügyvéd, a Bodó Ügyvédi Iroda alapítója; Cseke-Kovács Zsófia, a Zeka Styling alapítója, szín- és stílustanácsadó; Komjáti Zsuzsanna, jógaoktató, Magyar Jógaoktatók Szövetsége; Sóskuthyné Mészáros Mira, Marco Mobili Bútoráruház.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Komoly kötelezettségekkel járnak a cégek számára az új kiberbiztonsági szabályok

A NIS2 irányelv magasabb szintre emelte a korábbi uniós kiberbiztonsági szabályozást és számos új kötelezettséget vezetett be. Az irányelv szabályainak túlnyomó részét már átültették a magyar jogba, így a jövő év folyamán 2500-3000 hazai közép- és nagyvállalatnak kell a szigorú szabályoknak megfelelni, továbbá az ellátási láncuk biztonságát megteremteni – emelte ki dr. Szabó Gergely Gábor, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szabályozási ügyekért felelős vezető ügyvédje.

2023. december 5. 20:31

Egy új fejlesztésnek köszönhetően egyszerűsödik a parkolás a Yettelesek számára

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

2023. december 5. 19:13

A QNAP frissíti a Qfile Pro mobilalkalmazást

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

2023. december 5. 17:45

A technológia és az energiahatékonyság új lehetőségeket teremt az öregedő épületek számára

A pandémia utáni időszak hatásai, a magas inflációs környezet, a növekvő energiaárak és a geopolitika turbulenciák igencsak megfeküdték a befektetők gyomrát. Éves összehasonlításban 65%-os visszaesés tapasztalható a CEE-6 régió irodapiacát érintő befektetésekben – állapítja meg a Colliers "ExCEEding Borders 2023/2024: a technológia mint megoldás a CEE régió öregedő irodakínálatára” címmel megjelent piaci jelentése. 

2023. december 5. 16:11

Kiemelten kezeli a KKV-k hálózati biztonságát a Zyxel

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása mellé jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

2023. december 5. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27