Még nagyobb szabadságot biztosít a Sencor új robotporszívója

forrás: Prím Online, 2023. október 2. 19:55

Új szintre emeli a robotporszívók által nyújtott kényelmet a Sencor újdonsága. Kétség nem fér hozzá, hogy bár ezek a készülékek teljesen autonóm módon képesek gondoskodni a porszívózásról, a tartályuk kiürítésére eddig nem voltak képesek. Mindez teljesen megváltoztathatja a robotporszívókról alkotott elképzeléseinket. 

Ki ne szeretné a tiszta, felporszívózott szőnyegek és járófelületek látványát akkor, amikor hazaér a munkából egy hosszú, fárasztó nap után? Nos, a Sencor SRV 9385WH rendkívül megbízható segítőtársnak bizonyulhat ezen a téren. A Sencor Home alkalmazás révén a robotporszívó működése teljes mértékben programozható és akkor is elindítható, amikor éppen nem tartózkodik senki sem a házban, vagy a lakásban. Ebben az applikációban ráadásul az is pontosan meghatározható, hogy pontosan melyik helyiségekben, illetve milyen területeken dolgozzon a készülék. 

 

 

Nem csak porszívózásra 

 

A multi-mappinggal akár öt különböző emeletre készíthető takarítási terv, míg a multi-room funkcióval minden helyiséghez eltérő takarítási követelmények állíthatók be. A Sencor újdonsága ugyanis nem csak porszívózni, hanem felmosni („nedves mop” funkció) is tud. A felhasználók négyféle porszívózási teljesítmény és háromféle padlómosási fokozat közül választhatnak. 

 

 

„A tökéletes takarítási eredmény érdekében a készüléket a legfejlettebb, úgynevezett LIDAR lézeres navigációval látták el, amely gondoskodik a robotporszívó tökéletes és precíz tájékozódásáról legyen szó porszívózásról, vagy padlótörlésről” – árulta el Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője. Mindemellett a készülék többféle infravörös érzékelővel is el van látva, ami lehetővé teszi, hogy időben érzékelje az esetleges akadályokat. Szükség esetén ugyanakkor 2 centiméteres szintkülönbséggel is elboldogul, ha például egy küszöbre, vagy járólapra kell felhajtania.

 

 

 

Fertőtlenítésre is alkalmas  

 

A hatékony takarítást a középső, valamint az oldalsó forgókefék biztosítják. Mindemellett a robotporszívót UVC-lámpával is ellátták, amely a vírusok és a baktériumok elpusztításával minden padlótípust képes hatékonyan fertőtleníteni. 

 

 

A nagy kapacitású, mintegy 5000 mAh lítiumion akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 200 percen keresztül is képes működni. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy szükségessé váljon menet közben a tartály kiürítése, éppen ezért a dokkoló egység egy porgyűjtő egységet kapott, amely automatikusan átszívja a porgyűjtő zsákba a porszívó által összegyűjtött szennyeződéseket.

 

A Sencor újdonsága nem ismer kompromisszumokat a takarítás és a porszívózás terén. „A beépített UVC-lámpa révén, valamint az automatikus tartály ürítésnek köszönhetően jóval többet kínál, mint egy átlagos robotporszívó. A SRV 9385WH nagyfokú automatizáltsággal és mobilitásával immáron a holnap technológiáját képviseli, amihez a magyar felhasználók már most hozzájuthatnak” – emelte ki Lucza András. 

Kulcsszavak: robotporszívó Sencor

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: az európai válaszadók több mint fele nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatokra

Egy nyolc európai országban végzett felmérés* szerint a válaszadók 56 százaléka nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatra, annak ellenére, hogy több mint 70 százalékuk küzd legalább egy egészségügyi tünettel. A Huawei és az Ipsos friss kutatása alapján a megkérdezettek többsége nincs tisztában a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók – vérnyomás, pulzus vagy vércukorszint – ideális tartományával sem. A kutatás szerint az okosóra-használók pedig sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik az alapvető egészségmutatók ideális értékét, és ezeket több mint kétszer annyiszor ellenőrzik, mint azok, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel.

2023. december 4. 18:58

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Rekordmennyiségű innovációs díjat nyert el az LG a közelgő 2024-es CES-en

Technológia és dizájnmegoldásaikért több mint 30 innovációs díjat érdemeltek ki az LG Electronics (LG) legújabb életmód-innovációi a 2024-es CES-en. A háztartási készülékek, a szórakoztatóelektronika és az üzleti megoldások kategóriákban kiosztott díjak között két Best of Innovation, azaz a kiállítás legjobb innovációinak járó díj is szerepel, amelyet az LG OLED televíziói kaptak meg.

2023. november 27. 15:58

Kopogtatnak a jövő okos háztartási gépei

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

2023. november 27. 14:26

Még masszívabb lett a Casio G-SHOCK legújabb outdoor karórája

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2023. november 25. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27