A MorphoLogic Lokalizáció Kft. csatlakozott az SAP EcoHubhoz

forrás Prim Online, 2011. január 17. 19:34

A MorphoLogic Lokalizáció Kft., Magyarország egyik vezető lokalizációs, és nyelvi tanácsadó társasága bejelentette csatlakozását az SAP EcoHubhoz, az SAP-megoldások közösségi piacteréhez, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az SAP ajánlatait kiegészítő, megbízható partnerek által nyújtott megoldások és szolgáltatások kiválasztását, kipróbálását és megvásárlását.

Az SAP EcoHub segít a német társaság ügyfeleinek a speciális igényeiket kielégítő, vagy a rendszerüket legjobban kiegészítő szolgáltatások, megoldások, és ajánlatok megtalálásában. Az SAP EcoHub, ahol az ügyfelek és a partnerek egymásra találhatnak, egy piactérben integrálja a közösségi információkat, felhasználói visszajelzéseket, értékeléseket és partnerbemutatókat, lehetővé téve a legmegfelelőbb megoldás  kiválasztását.

„Az, hogy az SAP nyelvi szolgáltató partner néven létrehozott egy új szolgáltatási kategóriát, jól mutatja, mennyire fontos ez a témakör az SAP ügyfelei és partnerei számára. Büszkén mondhatjuk, hogy a MorphoLogic Lokalizáció jelenleg az egyetlen olyan SAP-partner a kategóriában, amely egyaránt nyújt fordítási és nyelvi tanácsadási szolgáltatásokat.  A rendszertartalmak fordítása különlegesen összetett tudást igényel, amelybe beletartozik mind a nyelvi, a technikai készségek, mind pedig a fejlesztési és fordítási folyamatok alapos ismerete. Cégünk arra specializálódott, hogy ebben a piaci résben minden igényt kielégítsen” – mondta Bessenyei Gábor, a MorphoLogic Lokalizáció Kft. vezérigazgatója. Hozzátette, hogy a MorphoLogic Lokalizáció fordítási és nyelvi tanácsadási szolgáltatásai támogatást nyújtanak a rendszertartalmak fordításával kapcsolatos minden feladatban, beleértve a saját fejlesztésű programok, a törzs- és customizing-adatok, a nyomtatott anyagok, végfelhasználói dokumentációk, súgók és koncepciótervek fordítását is.

A MorphoLogic Lokalizáció független nyelvi szolgáltatóként, és az SAP PartnerEdge programban részt vevő SAP szolgáltatási partnerként, megoldásokat kínál az SAP-rendszerek fordításával kapcsolatos minden nyelvi és technikai tevékenység támogatására, és kiemelt területként kezeli az SAP-megoldásokat használó ügyfelek kiszolgálását.

Az SAP EcoHubon a látogatók többféleképpen kereshetnek megoldásokra, például ágazat vagy megoldás, kulcsszavak, relevancia vagy partner alapján. Az ügyfeleket a megoldások értékelésében segíti a többi felhasználó, partnerek és üzleti szakemberek visszajelzése is. A látogatók az SAP EcoHubon megtekinthetnek online bemutatókat is, kérhetnek további információkat és kapcsolatfelvételt, és meg is vásárolhatják a megoldásokat.
A MorphoLogic Lokalizáció ezen a címen szerepel az SAP EcoHubon, ahol bővebb információkat találhat a fordítási és a nyelvi tanácsadási szolgáltatásokkal kapcsolatosan.

Kulcsszavak: Morphologic SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50