A MorphoLogic Lokalizáció Kft. csatlakozott az SAP EcoHubhoz

forrás Prim Online, 2011. január 17. 19:34

A MorphoLogic Lokalizáció Kft., Magyarország egyik vezető lokalizációs, és nyelvi tanácsadó társasága bejelentette csatlakozását az SAP EcoHubhoz, az SAP-megoldások közösségi piacteréhez, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az SAP ajánlatait kiegészítő, megbízható partnerek által nyújtott megoldások és szolgáltatások kiválasztását, kipróbálását és megvásárlását.

Az SAP EcoHub segít a német társaság ügyfeleinek a speciális igényeiket kielégítő, vagy a rendszerüket legjobban kiegészítő szolgáltatások, megoldások, és ajánlatok megtalálásában. Az SAP EcoHub, ahol az ügyfelek és a partnerek egymásra találhatnak, egy piactérben integrálja a közösségi információkat, felhasználói visszajelzéseket, értékeléseket és partnerbemutatókat, lehetővé téve a legmegfelelőbb megoldás  kiválasztását.

„Az, hogy az SAP nyelvi szolgáltató partner néven létrehozott egy új szolgáltatási kategóriát, jól mutatja, mennyire fontos ez a témakör az SAP ügyfelei és partnerei számára. Büszkén mondhatjuk, hogy a MorphoLogic Lokalizáció jelenleg az egyetlen olyan SAP-partner a kategóriában, amely egyaránt nyújt fordítási és nyelvi tanácsadási szolgáltatásokat.  A rendszertartalmak fordítása különlegesen összetett tudást igényel, amelybe beletartozik mind a nyelvi, a technikai készségek, mind pedig a fejlesztési és fordítási folyamatok alapos ismerete. Cégünk arra specializálódott, hogy ebben a piaci résben minden igényt kielégítsen” – mondta Bessenyei Gábor, a MorphoLogic Lokalizáció Kft. vezérigazgatója. Hozzátette, hogy a MorphoLogic Lokalizáció fordítási és nyelvi tanácsadási szolgáltatásai támogatást nyújtanak a rendszertartalmak fordításával kapcsolatos minden feladatban, beleértve a saját fejlesztésű programok, a törzs- és customizing-adatok, a nyomtatott anyagok, végfelhasználói dokumentációk, súgók és koncepciótervek fordítását is.

A MorphoLogic Lokalizáció független nyelvi szolgáltatóként, és az SAP PartnerEdge programban részt vevő SAP szolgáltatási partnerként, megoldásokat kínál az SAP-rendszerek fordításával kapcsolatos minden nyelvi és technikai tevékenység támogatására, és kiemelt területként kezeli az SAP-megoldásokat használó ügyfelek kiszolgálását.

Az SAP EcoHubon a látogatók többféleképpen kereshetnek megoldásokra, például ágazat vagy megoldás, kulcsszavak, relevancia vagy partner alapján. Az ügyfeleket a megoldások értékelésében segíti a többi felhasználó, partnerek és üzleti szakemberek visszajelzése is. A látogatók az SAP EcoHubon megtekinthetnek online bemutatókat is, kérhetnek további információkat és kapcsolatfelvételt, és meg is vásárolhatják a megoldásokat.
A MorphoLogic Lokalizáció ezen a címen szerepel az SAP EcoHubon, ahol bővebb információkat találhat a fordítási és a nyelvi tanácsadási szolgáltatásokkal kapcsolatosan.

Kulcsszavak: Morphologic SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hamarosan újra pályázható a budapesti 98,0 MHz körzeti rádiófrekvencia

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására összesen 127 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának legutóbbi ülésén hozott döntése szerint. A grémium elfogadta egy zalaegerszegi, egy mosonmagyaróvári és egy nyíregyházi frekvenciapályázat felhívásainak tervezetét és felkérte az NMHH-t a Budapest 98,0 MHz körzeti rádiós lehetőség frekvenciatervének kidolgozására. A testület bírságot rótt ki egy szombathelyi rádióra, szerződéses vállalásainak mulasztása miatt, valamint egy répcei televízióra engedély nélküli hálózatba kapcsolódásért.

2020. szeptember 21. 16:05

Okos gabonaszondát fejlesztett egy magyar startup

A világon egyedülálló okos gabonaszondát dobott piacra egy magyar fejlesztőkből álló startup. A síktárolókban bekövetkező nedvesedéssel a kezdetek kezdete óta küzdenek a gazdák, de a GrainMonitor olyan automatizált megoldást kínál a problémára, ami néhány éve még elképzelhetetlen volt. A technológia alkalmazását agrármérnökök javaslatai alapján dolgozták ki, egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy a szondák három-négy éves akkumulátoridővel rendelkeznek, ez idő alatt még csak tölteni sem kell azokat.

2020. szeptember 21. 14:40

Az ABB és a Hydrogen Optimized közösen fejleszt zöld hidrogéntermelési rendszereket

Az ABB globális technológiai vállalat és a Hydrogen Optimized megállapodott, hogy közösen vizsgálja meg a villamos hálózatokra csatlakoztatott, nagyvolumenű, zöld hidrogéntermelő rendszerek fejlesztését, hogy tiszta, fenntartható és megfizethető energiaforrást kínáljanak. 

2020. szeptember 21. 13:17

Innovatív magyar cégeket köt össze a világpiaccal a KPMG

Immár 7 magyar céget találhatunk az ingatlanszektor digitális technológiai innováció topligájáról — a KPMG által — készített listán.  A startup világ egyik legélénkebb szegmensének tartott, úgynevezett proptech piacon a befektetési kedv 5 év alatt megtízszereződött. Tavaly már 2,6 milliárd dollár friss tőke áramlott az ingatlanszektor digitalizációját segítő vállalkozásokba, de előzetes adatok szerint 2020 első félévében 7 milliárd dollárnyi üzlet született, a COVID-válság kiváltotta digitalizációs boomnak köszönhetően.

2020. szeptember 20. 12:54

Ilyenek a jövőre felkészült vállalkozások

A Vodafone Business Future Ready Report néven átfogó tanulmányt készített világszerte mintegy 2600 vállalkozás bevonásával, melyben a vállalkozások üzleti ellenállóképességét, valamint a jövőre való felkészültségüket vizsgálták. Az eredmények értelmében a ’jövőre felkészült’ vállalkozások jellemzői közé tartozik, hogy pozitívan állnak a változásokhoz, nyitottak az új technológiákra, átfogó üzleti stratégiával rendelkeznek, rendszeresen tájékozódnak az aktuális tendenciákról és gyorsan reagálnak az új trendekre, kihívásokra. A ’jövőre felkészült’ magyar vállalkozások még szeptember 25-ig nevezhetnek történetükkel a Vodafone Magyarország és a Kreatív közös Ready pályázatára, ahol bemutathatják, hogyan sikerült leküzdeni az elmúlt időszak kihívásait.

2020. szeptember 20. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás