A kimagasló szolgáltatási szintet díjazta az Avaya

Avaya Service Expert címet szerzett a NET’54

forrás Prim Online, 2011. július 6. 17:02

Az Avaya új minősítési rendszert dolgozott ki a partnerei által nyújtott szolgáltatási szintek megítélésre. Az Avaya Service Expert címet a közép-kelet-európai régióban elsők között a NET’54 Üzleti Kommunikáció szerezte meg.

Az Avaya által bevezetett új minősítési rendszer célja, hogy segítse az ügyfelek tájékozódását a call és contact center megoldásokat szállító Avaya-partnerek kompetenciáinak feltérképezése során. Az Avaya Service Expert cím megszerzése szigorú feltételekhez kötött, a minősítés igazolja, hogy a partner rendelkezik a megfelelő szaktudással, háttérrendszerekkel, valamint üzleti tudással, melyek révén az Avaya alapú távközlési megoldásokat hatékonyan tudja bevezetni és üzemeltetni.

„Nagyon örülünk, és rendkívül büszkék vagyunk az Avaya Service Expert cím elnyerésére, mely garanciát jelent arra, hogy ügyfeleink távközlési megoldásai jó kezekben vannak”- nyilatkozta Ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció ügyvezetője. A NET’54 az elmúlt 10 évben 50 fős szakembergárdát épített fel, a cég ezen felül – a távközlési beszállítók körében nem megszokott utat választva - saját raktárkészletet tart fenn partnerei gyors kiszolgálása érdekében.

Az Avaya Service Expert minősítés birtokosaként a NET’54 ezen felül teljes körű hozzáférést kapott az Avaya erőforrásaihoz és tudásbázisához. Ennek köszönhetően szakemberei a call és contact centerek vagy ip telefónia rendszerek bevezetése és üzemeltetése során minden ügyféligényre direktben tudnak megoldást kínálni.
 

Kulcsszavak: +céginfo NET54 Avaya-hu Avaya

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Az ABB 2022. IV. negyedévi eredményei

„2022 újabb sikeres év volt az ABB számára; folytattuk az üzleti portfóliónk további optimalizálását, és a tervezettnél korábban elértük árréscélunkat. Erőfeszítéseinknek köszönhetően az ABB még ellenállóbbá vált. A jelenlegi piaci bizonytalanságtól függetlenül 2023-ban is meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk folyamatosan, legalább 15%-os üzemi EBITA árrést elérni." – mondta Björn Rosengren, vezérigazgató.

2023. február 4. 16:30

Drónnal térképezték fel a Gödöllői Királyi Kastély parkját

Levegőből, valamint a földről készült fotók és mérések segítségével egy olyan térinformatikai adatbázis jött létre, amelynek köszönhetően a jövőben pontosabban lehet majd megtervezni a Gödöllői Királyi Kastély parkjában időszerűvé váló munkálatokat. Emellett olyan fejlesztések megvalósítására is lehetőséget nyújt, amelyek a műemléki és természetvédelmi oltalom alatt álló történeti kertben a programkínálat szélesítéséhez járulnak hozzá.

2023. február 4. 14:50

Ezek a nemzetközi trendek dominálnak idén a hazai villamosenergia-szektorban!

Kulcsfontosságú év lesz az idei a globális és hazai energiaszektorban. Egyrészt tovább fokozódik a nyomás a kontinens energiabiztonságának növelésére, másrészt pedig továbbra is fókuszban marad a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése. Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának piaci prognózisából megtudhatjuk, hogy idén milyen kihívásokkal néz szembe a villamos energetikai szegmens, és a nemzetközi trendek milyen hatást gyakorolnak a magyar piacra.

2023. február 4. 12:32

Hitelkártya helyett itt a BNPL: vásárolj most, fizess később!

A Buy Now Pay Later (BNPL) pénzügyi szolgáltatás néhány éve kezdte meg hódító körútját az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, ma már több mint 30 országban van jelen. Emberek milliói vásárolnak online és próbálnak ki termékeket anélkül, hogy fizetniük kellene értük. Az új finanszírozási szolgáltatás könnyen válhat a hitelkártya új versenytársává lakossági ás üzleti körökben is – a Deloitte szakértői szerint.

2023. február 4. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46