Új AMD processzoros HP notebook-ok

forrás Prim Online, 2011. július 10. 09:50

A HP bővíti fogyasztói és üzleti notebook portfólióját négy új modellel, felhasználva a legújabb AMD VISION technológiát. A vásárlók számára vonzó lehet, hogy a készülékeknél a kitűnő teljesítményhez megfizethető ár is párosul.

Ezek a készülékek az AMD A-szériás gyorsított feldolgozási egységeivel (APUs) vannak felszerelve, amelyek jól egyesítik a rendszerprocesszor (CPU) magot és a nagy teljesítményű grafikus processzort egy darab szilícium chipben.

A HP Pavilion dv sorozat (Pavilion dv6 és dv7) notebook gépei biztosítják a totális szórakozás-élményt és rendelkeznek innovatív funkciókkal, mint például HP CoolSense, HP True Vision HD webkamera, vagy éppen a HP Beats Audio. A dv-sorozat a korábbi generációs integrált grafikus gépekkel ellentétben kétszeres grafikai teljesítményt nyújt.
 
 A HP ProBook 6465b az AMD VISION Pro technológia révén fokozott biztonságot és jobb teljesítményt kínál, míg a HP DuraFinish típus új elegáns wolfram színű dizájnban pompázik, és gyöngyszórással kialakított kijelzőborítással rendelkezik, alumínium burkolata pedig por- és vízálló.

A HP ProBook 4535s típus kopásálló polírozott alumínium kiviteléhez fémes metálszürke szín párosul. Ráadásul érintőtáblával, kézmozdulat támogatásával és egy beépített HD webkamerával is rendelkezik.

Az AMD Fusion Apus-sal felszerelt HP Pavilion dv sorozat a HP "MUSE" fogyasztói notebook tervezési filozófiájára épül, míg a HP ProBook 6465b és a 4535s készülékek továbbra is a"FORGE" üzleti notebook dizájnt alkalmazzák.

AMD megoldások a hosszú távú érték és teljesítmény érdekében

Az új notebookok az AMD A-series Apust kínálják, mivel nagyobb feldolgozási sebességre és vizuális teljesítményre, hosszabb akkumulátor-élettartamra tervezték. A HP Pavilion dv notebookok a felhasználók számára opcionális kettős grafikus konfigurációt kínálnak, lehetővé téve ezzel az 1-es és 2-es grafikus módok közötti átváltásra. AMD Image Enhance with AMD Perfect Picture HD automatikusan szabályozza a dinamikus színt és kontrasztot, ezáltal a képek életszerűbbé, tisztábbá és élesebbé válnak.

Az üzleti hatékonyságot növeli az AMD VISION Pro technológia és az AMD Radeon Dual graphics, a ProBook 4535s és az UMA grafikai rendszer a ProBook 6465b-sorozat típusnál, lehetővé téve az optimális többfunkciós video-konferenciát, web böngészést és grafika-intenzív alkalmazásokat. Ráadásul, az AMD Turbo Core Technology egyenletes teljesítményt és az akkumulátor élettartamát tekintve hatékonyabb számítástechnikai megoldásokkal szolgál, míg AMD AllDay Power lehetővé teszi a hosszabb notebook felhasználási időt.

 

Kulcsszavak: HP HPQ notebook

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ATV-t és két helyi rádiót is megbírságolt a Médiatanács

Jogszerűtlenül kivitelezett termékmegjelenítésért bírságolta meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az ATV-t a Napló című műsor egyik riportja miatt. A testület ezen kívül egy karcagi és szolnoki helyi rádió műsorainak vizsgálata során hiányosságot tárt fel, ezért bírságot rótt ki a szolgáltatójukra, emellett a szolnoki rádió burkolt reklámot is közzétett. 

2023. február 3. 20:24

Top 10 trend 2023-ban a bankszektorban

A már jól ismert folyamatok és a legújabb innovációk együttesen alakítják át a bankok működését. Az elmúlt 17 év alacsony kamatlábai megdöntötték az iparág alapvető egyenletét – miszerint a betétek mozgatják a hitelezést. Ebben az időszakban a pénz nagyon keveset ért a bankok számára – gyakorlatilag ingyen volt –, így elsősorban olyan termékekre fókuszáltak, amelyek továbbra is díjbevételt termeltek. Ezzel egyidejűleg megjelentek a fintech innovátorok is, akik a pénzügyi megtérülés helyett a volumenre koncentráltak. 

2023. február 3. 18:42

Tíz hónap alatt egymillió forintot kapnak a gólya ösztöndíjasok a Széchenyi István Egyetemen

Egyszeri százezerről havi százezer forintra nő a Gólya ösztöndíj összege a győri Széchenyi István Egyetemen a következő tanévben. A jelentős támogatást tíz hónapra nyerhetik el azok a tehetséges elsőéves hallgatók, akik hazánk 109 kedvezményezettnek minősülő járásának valamelyikéből érkeznek az intézménybe tanulni.

2023. február 3. 17:01

Nehéz felmérni a vállalatok zöld törekvéseinek valós értékét

A piaci szereplők számára egyre fontosabbá válik, hogy elérjék a párizsi éghajlatvédelmi egyezmény szerint 2050-re kitűzött nettó nulla kibocsátást. Ennek megfelelően a vállalatok mind gyakrabban kommunikálnak a szénsemlegesség eléréséhez kapcsolódó terveikről, vállalásaikat viszont gyakran kevés releváns adat birtokában teszik. A zéró kibocsátással kapcsolatos költéseik mértékét nehezen látják át, a cél eléréséhez szükséges beruházásokra pedig a legtöbb cégnek közel sincs elegendő erőforrása. A bizonytalan gazdasági környezet és az emiatt gyakoribbá váló rövid távú döntések pedig további akadályokat jelentenek a vállalatoknak a hosszú távú eredmény elérésében – derül ki a Baker McKenzie friss, 1000 vezető bevonásával készült nemzetközi felméréséből.

2023. február 3. 15:33

Megérkezett az első Apple Premium Partner üzlet Magyarországra

Az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete várja vásárlóit a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat.

2023. február 3. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46