Vékony, könnyű és erős ASUS U46/U56 noteszgépek

forrás Prim Online, 2011. július 11. 13:44

Az áttervezett, vonzó színeket felvonultató U46/U56 noteszgépek vastagsága még az egy hüvelyket sem éri el. Fantasztikus karcsúságuk dacára a legfrissebb normál feszültségű Intel processzorokat tartalmazzák, amelyek között a második generációs Core i5 is megtalálható. A nagy grafikus teljesítmény mellé hosszú akkumulátoros üzemidő, USB 3.0-s portok és gyors USB Charger+ készüléktöltés társul – ebből is látszik, hogy a teljes körű alkalmasság mellett az örömteli, szabad használat egyaránt elsődleges szempont volt a 14 hüvelykes U46 és a 15 hüvelykes U56 tervezése során.

Vékony és könnyű

A nem egészen egy hüvelyk vastagságú új noteszgépek művészi kialakítással és a legjobb anyagok felhasználásával készültek. Érdemes kiemelni a matt alumínium borítást, ezen belül is az U46-os modellek pezsgőszínű és az U56E különleges kékes árnyalatú csiszolt fémburkolatát. Az utazóktól az üzleti felhasználókig mindenki igényeinek megfelelő U46 és U56 különleges zsanérkialakítása – a legváltozatosabb igényekhez alkalmazkodva – szélesebb betekintési szöget kínál még nagyon szűk helyeken is. Az U46 a ma létező legvékonyabb 14 hüvelykes kijelzőpanelt használja, amelynek vastagsága mindössze 5,5 mm. Az U46-os noteszgépeken a képernyőt keskeny keret veszi körül, ami a súly csökkentésével javítja a hordozhatóságot és a láthatóságot, és még a nyersanyagokkal is takarékoskodik.

Kiemelkedő teljesítmény és akkumulátoros üzemidő
Az új U46 és U56 második generációs normál feszültségű Intel Core processzorai felgyorsítják a többfeladatos működést és javítják a multimédiás használatot. A külön NVIDIA GeForce GT 540M grafikus processzor 1 GB GDDR3 videomemóriával (az U46SV modellben) nagyszerű vizuális megjelenítést és részletes játékélményt kínál. Nagy teljesítményük mellett U46/U56 noteszgépek továbbra is rendkívül energiatakarékosak és jól gazdálkodnak az akkumulátor-élettartammal: egy töltéssel akár tíz óra használat is lehetséges. Igen, megoldható az egész napos számítógéphasználat konnektorok keresgélése és ormótlan adapterek hurcolása nélkül!

USB 3.0-val gyártva
Az összes új U46/U56 noteszgép USB 3.0-s portokkal van felszerelve és ezzel az USB 2.0-hoz képest akár tízszeres adatátviteli sebességet tesz elérhetővé. Emellett az ASUS exkluzív USB Charger+ eszközével a tápellátást is biztosító USB-portokon a szokásosnál jelentősen gyorsabban tölthetők fel a csatlakozó eszközök. A töltés még akkor is folytatódhat, ha a noteszgép ki van kapcsolva.

Még több lehetőség
Az új U46/U56 noteszgépek különböző konfigurációkkal szolgálják ki az eltérő igényeket. Az U46-os modellek 14 hüvelykes képernyővel, míg U56-osok 15 hüvelykes panellel érkeznek. Az U56E emellett puha tenyértámasszal is kényezteti a vásárlókat.

 

Kulcsszavak: notebook Asustek ASUS

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB piacra dobja a FusionAir Smart Sensort, az első érintésmentes, intelligens érzékelőt

A legújabb adatok szerint a beltéri légszennyezettség mértéke átlagosan 3,5-szer magasabb az épületeken belül, mint kültéren.* Az Egészségügyi Világszervezet szerint jelenleg ez „a világ legnagyobb egészséget veszélyeztető környezeti kockázata” **.

2022. január 24. 11:20

Alapjaiban változtatja meg a munkaerő-toborzást egy új innováció

A jelöltek megszerzésének leggyorsabb, és pénzügyileg leghatékonyabb módszere az úgynevezett crowdstaffing. A toborzási folyamatokat forradalmasító modell lényege, hogy a független, önálló fejvadászok és szakemberek saját szabadidejükkel, kapcsolati hálójukkal szállnak be a keresésbe, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legalkalmasabb jelölt kerüljön kiválasztásra.

2022. január 24. 09:54

Felpörgeti a víztechnológiai fejlesztéseket a Xylem

Új, innovatív finanszírozási mechanizmus támogatásáról döntött a globális víztechnológiai piac meghatározó szereplője, a Xylem. Az Isle Utilities vízügyi tanácsadó céggel közösen elindított „Trial Reservoir” nevű kezdeményezés egy új megközelítés a forradalmi vízügyi technológiák anyagi támogatására és elterjesztésére. A két cég együttműködésével megvalósuló program hozzáférést biztosít a víztechnológiai innovátorok számára a kísérleti projektekhez szükséges tőkéhez, kezdetben főként a vízkezelő rendszerek széndioxid-kibocsátását csökkentő technológiákra összpontosítva. 

2022. január 23. 16:35

Romlott a helyzet, a magyar szinglik magányosabbak

Eltelt egy újabb év a világjárvány árnyékában, de 2021 második felétől az oltásnak köszönhető újranyitás miatt kicsit fellélegezhettek az egyedülállók is és újra merészebben vághattak bele a társkeresésbe. De vajon az, hogy több esélyük volt a személyes kapcsolatépítésre, enyhítette a magány érzését? Elégedettebbek a magyar szinglik az életükkel a párkapcsolati státuszuktól függetlenül? A Randivonal.hu társkereső oldal ismét elkészítette kérdőíves felmérését, hogy kiderüljön, 2021-ben hogyan érezték magukat a párjukat kereső egyedülállók. A közel 2200 beérkezett válasz alapján úgy tűnik az időszakos bezárkózás nem okozott teljesen maradandó károkat.

2022. január 23. 14:42

Az LG fejlett autós infotainment-rendszere került a Mercedes új, elektromos luxusszedánjába

A 2022-es Mercedes-Benz EQS elektromos szedánjának központi eleme lesz az LG Electronics (LG) legújabb, prémium kategóriás autós infotainment-rendszere (in-vehicle infotainment, IVI), az MBUX Hyperscreen, amely egy olyan kijelzőcsoport, amely az A-oszloptól az A-oszlopig elfoglalja szinte a műszerfal teljes szélességét. A Mercedes-Benz AG első elektromos luxusautója — egyedülálló belső koncepciójának és forradalmian új ember-gép interfészének köszönhetően — megmutatja az elektromos járművek tervezésének futurisztikus trendjeit, és egy izgalmas jövőképet rajzol fel a jövő mobilitásáról. 

2022. január 23. 12:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58