A Synergontól igazolt át a NET’54 új kereskedelmi igazgatója

forrás Prim Online, 2011. augusztus 2. 13:26

Dinamikus növekedésének támogatására új pozíciókat hozott létre a NET’54 Üzleti Kommunikáció. Gasztonyi Gábor (38) szakmai igazgatóként folytatja pályafutását, a Synergontól érkező Polgár Roland (38) pedig a NET’54 kereskedelmi igazgatói pozícióját tölti be a jövőben.

Polgár Roland átigazolására és a belülről „érkező” Gasztonyi Gábor kinevezéséhez a NET’54 Üzleti Kommunikáció két, eddig önállóan nem létező pozíciót nyitott meg. A műszaki igazgatói feladatokért eddig Saáry Csaba ügyvezető felelt, a kereskedelmi igazgatói pozíciót pedig ifj. Karászi József - szintén ügyvezetőként - töltötte be. „A két új tisztség megnyitása, s ezáltal a középvezetői réteg megerősítése egy hosszú távú stratégia része, melyet a vállalat dinamikus fejlődése tett szükségessé. Az elmúlt évben megdupláztuk forgalmunkat, új üzletágaink – például a Cisco megoldások forgalmazása és bevezetése – rendkívül jól teljesítenek. Ezért döntöttünk úgy, hogy az egyre sokasodó kereskedelmi és műszaki menedzsment feladatok ellátását leválasztjuk a klasszikus ügyvezetői teendőkről” – mondta ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció ügyvezetője. 

„Polgár Roland személyében megtaláltuk azt az embert, aki szakmai tapasztalatának és rátermettségének köszönhetően ideálisnak bizonyul a kereskedelmi tevékenység irányítására. Gasztonyi Gábor pedig az évek alatt már bebizonyította szakmai hozzáértését és alkalmasságát a mintegy 50 fős mérnökökből álló csapat koordinálására”- tette hozzá ifj. Karászi József. A Budapesti Gazdasági Főiskolán diplomázó Polgár Roland a Linde Gáz Magyarország Rt.-nél kezdte pályafutását majd az Océ Hungária Kft.-nél eltöltött évek után 2003-ban a Synergon Informatika Nyrt.-nél dolgozott kiemelt ügyfél menedzserként, szektorigazgatóként valamint kiemelt ügyfélkapcsolati igazgatóként. Most a Synergon kereskedelmi csapatát hagyta ott a NET’54 Üzleti Kommunikáció kereskedelmi igazgatói tisztségéért. A szakmai igazgatói posztra kinevezett Gasztonyi Gábor a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatika Karán szerzett mérnök-informatikus végzettséget, majd posztgraduális képzés keretében mérnök-közgazdász minősítéssel zárta tanulmányait. Pályafutása kezdete óta foglalkozik call és contact center rendszerek tervezésével, konfigurálásával és üzemeltetésével, s többek között részt vett a Magyar Telekom hangrögzítő rendszerének tervezésében és megvalósításában is. „Gábor már hosszú évek óta a NET’54 csapatának meghatározó tagja. Ismeri a NET’54 által kínált üzleti-informatikai megoldások hátterét, az elmúlt években felmutatott szakmai teljesítménye alapján pedig úgy éreztük, hogy ő a legmegfelelőbb személy az újonnan megnyitott szakmai igazgatói pozíció betöltésére” – mondta ifj. Karászi József.  A NET’54 esetében kiemelten fontos a szakmaiság, hiszen a vállalatnál dolgozók többségében mérnökök, akinek a legkorszerűbb beszédfelismerő megoldások mellett akár a 10 évvel korábbi call center technológiákat is ismerniük kell.
 

Kulcsszavak: NET54 CIO Synergon

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Ötven Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

2023. szeptember 28. 11:28

Itt a tökéletes elmosódást nyújtó objektív

A Nikon új magaslatokba emeli az S sorozat optikai kiválóságát a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektívvel. Legyen szó állóképekről vagy videókról, e prémium, teljes képes objektív elhozza a tökéletességre emelt elmosódást. A képzőművészeti fotózástól kezdve a portrékon, a divaton, a természeten át az egyéb témákig még a legigényesebb fotósok is lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothatnak. 

2023. szeptember 28. 09:57

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59