Kicsi a Nokia 700, de ...

forrás Prim Online, 2011. augusztus 27. 08:58

A Nokia bemutatott három tömegpiacra szánt okostelefont, a Nokia 700, a Nokia 701 és a Nokia 600 készülékeket, melyek tovább bővítik a Nokia Symbian-alapú okostelefon-sorozatát. Mindhárom telefon Symbian Belle platformon fut, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, az eddigi legszemélyesebb felhasználói felülettel és egy még erőteljesebb internetes böngészővel rendelkezik.

Csupán 50 köbcentiméterével, 96 grammos tömegével és 110 x 50,7 x 9,7 milliméteres méreteivel a Nokia 700 nem csak a Nokia legkompaktabb okostelefonja a Symbian sorozaton belül, de a legkompaktabb érintőképernyős monoblokk okostelefon a világon. Aminek híján van méretben, azért kárpótol funkcionalitásban, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, 1Ghz-es processzorral, 3,2” AMOLED ClearBlack kijelzővel, 2 GB belső memóriával (mely egy 32 GB méretű microSD kártyával 34 GB-ig bővíthető), HD-minőségű videofelvétellel és egy LED-vakus, 5 megapixeles, teljes fókuszú kamerával. A Nokia 700 egyben a Nokia leginkább környezetbarát okostelefonja. Hosszú akkumulátoridejével, a környezetbarát anyagok használatával, az akkumulátor fogyasztását minimalizáló tulajdonságokkal a Nokia 700 a tökéletes okostelefon minden környezettudatos okostelefon-felhasználó számára.

 

Nokia 701 egy simulékony, karcsú okostelefon a világ eddigi legragyogóbb mobilkijelzőjével rendelkezik. A 3,5” ClearBlack kijelzővel tökéletesen használható beltérben és kültéren egyaránt. Aktív zajszűrővel rendelkezik a lehető legtisztább hang érdekében, és – csakúgy, mint a többi új okostelefon – támogatja az egyérintéses NFC-alapú megosztást és párosítást, amivel vezeték nélküli átvitellel lehet tartalmakat megosztani, valamint zenéket lehet streamelni NFC-képes fejhallgatókra és hangszórókra. A Nokia 701 okostelefon, melynek alapjául a népszerű Nokia C7 dizájn szolgált, 1 GHz-es processzorral rendelkezik, valamint egy 8 megapixeles, teljes fókuszú, kettős LED-vakus és kétszeres digitális zoommal rendelkező kamerával, egy második kamerával a készülék előlapján és HD-minőségű videorögzítéssel. 8 GB belső memóriája egy 32 GB méretű microSD kártya installálásával 40 GB-ig bővíthető.

 

Nokia 600 nagy hangot és nagy egyéniséget kínál egy kicsi csomagban, és 106 phonos hangintenzitással ez a Nokia leghangosabb okostelefonja. A Nokia 600 a zeneimádók álma a beépített FM antennával a fejhallgató nélküli rádiózáshoz, és az FM jeladóval, amivel a telefonról bármelyik FM rádióra küldheted a zenéidet. 60 órányi zenelejátszással, egy hihetetlenül erőteljes beépített hangszóróval, és a zenék NFC-képes tartozékokra történő vezeték nélküli streamelésével ez a tökéletes okostelefon, hogy beinduljon a buli. A Nokia 600 kedvezőbb áron kapható, mint a Nokia 700 és a Nokia 701 készülékek, ennek ellenére 1 GHz-es processzorral rendelkezik, valamint egy 5 megapixeles  teljes fókuszú kamerával LED-vakuval és HD-minőségű videorögzítéssel és 2 GB belső memóriával, mely a 32 GB méretű microSD kártya segítségével 34 GB-ig növelhető.

 

Amellett, hogy lehetővé teszik a tartalmak készülékek közötti megosztását, az NFC-vel mindhárom új okostelefon párosítható NFC-képes tartozékokkal, például hangszórókkal és fejhallgatókkal. Az NFC-képes tartozékok választékának bővítésére a Nokia bejelenti a Nokia Essence Bluetooth sztereo fejhallgatót is, amely bármilyen NFC-s okostelefonnal egyszerűen párosítható a két eszköz egymáshoz érintésével.

 

Kulcsszavak: NFC Symbian okostelefon Nokia

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Brancs tőkegyűjtő portál első nagy dobásai

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek: egy nemzetközi kiugrás előtt álló magyar találmány, amely újrahasznosított PET palackokból készít nyomtatószálat, és az első hazai felnőtt szörp, amely az áfonyás íz mellé alkoholos “cselt” is bevet.

2022. június 30. 21:25

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Az AR segítségével emlékezik az OPPO

Az OPPO globális okoseszköz márka, a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos támogatójaként, a kiterjesztett valóság segítségével teszi újra átélhetővé a legnagyobb hagyománnyal bíró teniszverseny történetének legszebb pillanatait.

2022. június 30. 18:27

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27