Új Iomega felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal

forrás Prim Online, 2011. szeptember 6. 23:17

Az EMC leányvállalataként működő Iomega ma bemutatta az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egységét. A rendszer egy újgenerációs hálózati tároló megoldás, amely kiváló teljesítményt, illetve fejlett adatvédelmi rendszert kínál kis – és középvállalatoknak. 

Az EMC tárolási és adatvédelmi technológiájára épített új StorCenter px12-350r hálózati tároló egység az Iomega felső kategóriás StorCenter ix12-300r rendszerét váltja. Az új StorCenter px12-350r a legjobb szoftver képességeket egyesíti a kiváló minőségű hardverekkel, hogy még jobb teljesítményt és kapacitást tegyen lehetővé. A px12-350r tökéletes megoldás szerver-virtualizálásra, mentési és back-up feladatokra valamint video felügyeletre is. Az Iomega mindezt olyan belépő szintű árakon kínálja, amely teljesen ismeretlen a kategóriájában: a 36TB-os hálózati tárolók már kevesebb, mint 7300 euróért kaphatóak.

 

A rendszer teljes Hyper-V Line migráció támogatással, többszörös RAID szintekkel és hot swap meghajtókkal, valamint a legnépszerűbb virtualizációs környezetek tanúsítványával érkezik. Sőt a versenytársak között egyedülálló módon ez az egyetlen olyan kis-és középvállalkozóknak fejlesztett NAS, amely natív támogatást nyújt az Avamar deduplikációs biztonsági mentéshez is. Az új StorCenter px12-350r kifinomult az adatkezelésben és adatvédelemben és a használata is egyszerű, valamint könnyű kezelni és megfizethető a kis- és középvállalatoknak számára is.

 

A rackmount NAS 12 bővítő hellyel érkezik és két alap konfigurációban kerül piacra: a 4 x 2TB meghajtók minimum 8TB* hálózati kapacitással, és 4X 3TB meghajtók 12TB hálózati kapacitással, de akár SSD-vel is bővíthetjük a rendszert egészen 36TB kapacitásig. 

 

Az Iomega Personal Cloud - amely minden Iomega SoreCenter eszközhöz hozzátartozik, így az új StorCenter px12-350r-hez is - egy olyan forradalmian új webes feldolgozási architektúra, amellyel az Iomega hálózati tárolóeszközök más személyekkel és/vagy eszközökkel léphetnek kapcsolatba az Internet felhasználásával. A legtöbb nyilvános és saját cloud-alkalmazástól eltérően a Personal Cloud technológia teljes egészében a felhasználóé – a tartalom és az elérés ellenőrzése mindig a felhasználó kezében marad. Az Iomega Personal Cloud lehetővé teszi a távoli biztonsági mentéseket, a másokkal való együttműködést, nagy fájlok egyszerű megosztását, archiválást és más adatkezeléseket, illetve védelmi előnyöket.

Kulcsszavak: Iomega EMC tároló

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megállapodott a Vodafone és az AMCNI

Fontos hazai és nemzetközi sportmérkőzéseket és a legkedveltebb ismeretterjesztő és szórakoztató csatornák tartalmait élvezhetik továbbra is zavartalanul a Vodafone Magyarország televíziós előfizetői, mert az AMC Networks International ("AMCNI ") népszerű hazai csatornái a Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania megmarad a szolgáltató televíziós előfizetői kínálatában. A két cég megállapodott a terjesztési szolgáltatás hosszútávú folytatásáról. 

2022. október 3. 20:01

Új klímatechnológiai befektetési alap jön létre

A portugáliai Lisszabonban megrendezett szeptemberi esemény, a The Business Booster keretein belül bejelentették, hogy a Santander Asset Management (Santander AM) és az EIT InnoEnergy összefogásával új kockázati tőkealapot hoznak létre, amelyen keresztül a jövőben az energiaátállást segítő induló vállalkozásokat kívánják támogatni.

2022. október 3. 18:22

Már nincs messze, hogy kriptovalutában kapjuk a jutalompontokat

A kereskedelem régóta jól bevált marketingeszközei a vásárlások után járó jutalompontok, hűségpontok, kuponok. Hamarosan azonban könnyen lehet, hogy a matricák és vonalkódos cetlik helyett kriptovalutát kaphatnak majd az emberek. Legalábbis ezen dolgozik a Crypto Chip Token (BVC) csapata, felhasználva az elérhető legmodernebb blokklánctechnológiát és a nagyforgalmú webshopon történő tesztelés lehetőségét.

2022. október 3. 16:47

Miért éri meg NVMe SSD-re váltaniuk a vállalatoknak és a tartalomgyártóknak?

A digitális átállással világszerte exponenciálisan nő a használatban lévő technológiai eszközök száma és az online tevékenység mértéke, különösen a felhőben. Ezzel a növekedéssel párhuzamosan erősödik a digitális szolgáltatások iránti kereslet, valamint az igény a nagyobb adatfeldolgozási teljesítményre és a fejlettebb adattárolási protokollokra, hiszen a kezelt adatmennyiség bővülése fokozódó nyomást gyakorol az üzleti környezetre. 

2022. október 3. 15:01

A nyár végével sincs megállás a lakossági klíma-piacon

Nincs idő pihenésre a nyári főszezon után a klímás cégeknél – folyamatosan érkeznek a megrendelések annak ellenére, hogy betört az országba a hideg időjárás. A szakemberek arra számítanak, hogy egész ősszel érkeznek majd megkeresések és sokan már téli telepítéseket is beírtak a naptárba. A jelenség kialakulásában többek között a rezsiárak emelkedésének és a kedvezményes H tarifának van szerepe.

2022. október 3. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38