Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – szórakozás

Vértes Judit, 2011. szeptember 9. 10:14

A játékok, utazással, életmóddal, zenével és fényképezéssel kapcsolatos iPhone alkalmazások után most bemutatjuk a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt szórakozáshoz kapcsolódó applikációkat. (http://href.hu/x/fzym)

A Netflix csomag korábbi iPad verziója elérhető az iPhone készülékekről is. A legolcsóbb csomag havi 7,99$. Az egyetlen hiányossága, hogy a DVD-by-mail szolgáltatás nem frissíthető az iPhone-on keresztül.

 

Az IMDb egyre népszerűbb weboldal, mely most már iPhone-on keresztül is elérhető. Az oldalon mindent megtalálunk, amit a filmekről tudni kell: összefoglalók, kritikák, szereplők listája, interjúk, előzetesek.

 

Akit filmek helyett a sportesemények érdekelnek, érdemes letöltenie az ESPN Scorecenter alkalmazást, ahol beállítható a minket érdeklő sportág vagy csapat, és mindent megtudhatunk az elmúlt időszak sporteseményeiről, eredményekről.

 

Az Instapaper bekerült az ötven legjobb weboldal közé, iPhone alkalmazása is igen népszerű. Segítségével az általunk összeállított újságot bárhol bármikor elolvashatjuk, olvasóbarát formátumba szerkesztve, akár internet kapcsolat nélkül is.

 

Az általunk megjelölt forrásokból érkező tartalmakat rendezi el a PulseNews alkalmazás. Az elolvasott cikkeket törli, és egész nap friss információkat küld helyettük.

 

Az Amazon e-könyvtárában található könyveket már nem csak az e-könyvolvasó Kindle segítségével érhetjük el. Ha letöltjük a Kindle alkalmazást, szabadon válogathatunk a klasszikusok között.

Kulcsszavak: TOP50 alkalmazás

szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szakmai konferencián mutatkozik be a Quest IT felügyeleti szoftver

A díjnyertes Quest cég megoldásait mutatja be szakmai konferencián az amerikai szoftverház magyarországi képviseletét ellátó Ker-Soft Kft. szeptember 27-én 9 és 16 óra között a Larus étterem és Rendezvényközpontban.

2011. szeptember 24. 08:11

Dedikált e-könyv

Évek óta kísérleteznek az e-könyves világban a szerzői dedikálás megoldásával. Ez olyan terület, amelyben az e-könyv nem versenyezhetett a nyomtatott kiadványokkal. Egy kötet, benne az író saját kézírású ajánlása, nagy érték, nemzedékről nemzedékre megőrzik az ilyen becses darabot. Az elektronikus szöveg nem egy adott hordozóhoz köthető, hová is kerülne az autográf kézjegy? Nos, megvan a megoldás. A neve: Autograph Now.

2011. szeptember 18. 14:45

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – szórakozás

A játékok, utazással, életmóddal, zenével és fényképezéssel kapcsolatos iPhone alkalmazások után most bemutatjuk a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt szórakozáshoz kapcsolódó applikációkat. (http://href.hu/x/fzym)

2011. szeptember 9. 10:14

Ingyenes tanulmány a hatékony call center üzemeltetéséről

A várakozási idő előzetes bemondásával jelentősen csökkenthető a call centerbe betelefonáló ügyfelek frusztrációja, de ha a közölt időtartam hosszabb, mint 5 perc, akkor nagy valószínűséggel elveszítjük az ügyfelet - többek közt ez derült ki a call és contact centerek területén immáron 15 éves építési és üzemeltetési tapasztalattal rendelkező NET’54 Üzleti Kommunikáció nemrég megjelent ingyenes tanulmányából.

2011. szeptember 7. 13:14

Számítási felhővel, érzékelőkkel és okostelefonokkal az ízletes mandarinért

A Fujitsu Limited és a Sowakajuen Co. Ltd. bejelentették, hogy megkezdték az infokommunikációs technológia mandarintermesztésben történő használatának helyszíni tesztelését Japánban. A projekt célja a kiváló minőségű, ízletes Arida Mikan fajtájú mandarin termesztésének támogatása.

2011. augusztus 28. 04:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39