Megújulás és főszerkesztőváltás a Piac & Profit online-nál

forrás Prim Online, 2011. szeptember 16. 12:27

Új főszerkesztőt nevezett ki a www.piacesprofit.hu online magazin élére a Piac és Profit Kiadó Kft. Timár Gigi (30) szeptember 1-től vette át az online gazdasági magazin vezetését Rajczy Gábortól. Az új főszerkesztő közel négy éve dolgozik a Piac és Profit Kiadóban, különböző újságírói feladatokat ellátva.

A Kiadó úgy ítélete meg, hogy a Piac & Profit print és a Piac & Profit online magazin szerkesztését összevonja, annak érdekében, hogy a két különböző stílusú és tartalmú lap közelítsen egymáshoz, komplexebben, erőteljesebben, s érzékelhetőbben szolgálja ki a kis- és középvállalkozás célcsoportját üzleti információkkal. A két lapot egy szerkesztői gárda készíti a jövőben, a napi aktuális piaci, gazdálkodási információk és az elemző, átfogó, egy témát alaposan körüljáró cikkek egymást jól kiegészítő egységét adva. A közös szerkesztés következményeként a print lap is változik. A Kiadó szándéka szerint a mai ember olvasói szokásához jobban igazodó, mozgalmas, gyorsabb informálódásra alkalmas havi magazin kerül havonta az előfizetők és az alkalmi olvasók asztalára.

Kulcsszavak: média Piac és Profit

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Tettek hálózatán biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját. 

2019. december 8. 12:05

Százféle innováció, egy közös szikra

Az áttörő újítások mindig egy korszakalkotó ötlettel kezdődnek. Ahhoz azonban, hogy egy jó elképzelés megszülethessen, és abból sikeres fejlesztés legyen, szükség van a megfelelő és támogató háttérre. Sokszor bele sem gondolunk abba, mi minden járul hozzá egy-egy különleges újításhoz a színfalak mögött. A SUSE számos különféle területen nyújt technológiai támogatást a digitális úttörőknek, az okos városok működtetésétől kezdve a Hold meghódításán és a biztonságos közlekedésen át a rák eddig ismeretlen gyógymódjainak kutatásáig.

2019. december 8. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás