Szakmai konferencián mutatkozik be a Quest IT felügyeleti szoftver

forrás Prim Online, 2011. szeptember 24. 08:11

A díjnyertes Quest cég megoldásait mutatja be szakmai konferencián az amerikai szoftverház magyarországi képviseletét ellátó Ker-Soft Kft. szeptember 27-én 9 és 16 óra között a Larus étterem és Rendezvényközpontban.

A Quest Software központja a californiai Aliso Viejo városban van, a cég világszerte 60 országban rendelkezik irodával. Magyarországon a Quest Software a Ker-Soft Kft-t 2010 tavaszán bízta meg a termékeinek képviseletével.

A vállalat éves bevétele 2009 óta kb. 700 millió USA dollár, vagyis 130-140 milliárd Ft évente. A Quest termékeit a banki szféra, a kereskedelmi- és telekommunikációs cégek, a gyógyszer- és autógyárak élenjárói szinte kivétel nélkül használják, a Top 10-ből gyakorlatilag 10 cég az ügyfelük valamennyi iparágból világszerte. 

A konferencián előadások hangzanak el a különféle platformokról (Oracle, Microsoft, IBM, SAP, Novell, Mac, Blackberry, stb.) amelyeken használható a Quest egyik vagy másik terméke, és azokról a területekről (adminisztráció és automatizálás, adatvédelem, fejlesztés és optimalizáció, hozzáférés-menedzsment és jogosultság-kezelés, migráció és konszolidáció, teljesimény monitorozás és -menedzsment, virtualizáció), ahol a megoldások már bizonyítottak. A szakemberek, akiktől a konferencia résztvevői első kézből hallhatnak előadásokat a Quest legújabb termékeiről, az IT infrastruktúra-felügyelet leegyszerűsítésében látják a szoftver legfőbb előnyét, csökkenti a káoszt, a stresszt és nem utolsó sorban költséget takaríthatunk meg a segítségével.

A konferenciára e-mailben lehet jelentkezni a quest@kersoft.hu levélcímen.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

így adóznak a kriptovaluták Európában és a FÁK országaiban

A kriptovaluták iránti fokozódó érdeklődés nyomán a Binance egy új, Binance Tax Watch elnevezésű blogsorozatban foglalja össze a digitális pénzügyi eszközök adózásával kapcsolatos tudnivalókat. Ennek első része az Európában és a Független Államok Szövetségében 2023 első negyedévében foganatosított adózási szabályokat mutatja be. A Binance szerint a jogkövető adózás révén az egész Web3 iparág megítélése javulhat, ami a szektor további bővülését eredményezheti.

2023. június 3. 14:05

A digitalizáció a magyar gazdaság kitörési pontja

A digitális gazdaság már ma is a teljes GDP legalább 25 százalékát adja, a fejlett technológiák – úgy mint az 5G, a mesterséges intelligencia, vagy a Big Data – használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. 

2023. június 3. 11:36

Együtt alkot különleges digitális világot az Emirates és az AWS

Az Emirates légitársaság az Amazon Web Services-zel (AWS) együtt indul el egy jövőbemutató, magával ragadó digitális utazásra, hogy az iparágban elsők között teljesen átalakítsa a munkavállalói élményt. 

2023. június 3. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39