Szakmai konferencián mutatkozik be a Quest IT felügyeleti szoftver

forrás Prim Online, 2011. szeptember 24. 08:11

A díjnyertes Quest cég megoldásait mutatja be szakmai konferencián az amerikai szoftverház magyarországi képviseletét ellátó Ker-Soft Kft. szeptember 27-én 9 és 16 óra között a Larus étterem és Rendezvényközpontban.

A Quest Software központja a californiai Aliso Viejo városban van, a cég világszerte 60 országban rendelkezik irodával. Magyarországon a Quest Software a Ker-Soft Kft-t 2010 tavaszán bízta meg a termékeinek képviseletével.

A vállalat éves bevétele 2009 óta kb. 700 millió USA dollár, vagyis 130-140 milliárd Ft évente. A Quest termékeit a banki szféra, a kereskedelmi- és telekommunikációs cégek, a gyógyszer- és autógyárak élenjárói szinte kivétel nélkül használják, a Top 10-ből gyakorlatilag 10 cég az ügyfelük valamennyi iparágból világszerte. 

A konferencián előadások hangzanak el a különféle platformokról (Oracle, Microsoft, IBM, SAP, Novell, Mac, Blackberry, stb.) amelyeken használható a Quest egyik vagy másik terméke, és azokról a területekről (adminisztráció és automatizálás, adatvédelem, fejlesztés és optimalizáció, hozzáférés-menedzsment és jogosultság-kezelés, migráció és konszolidáció, teljesimény monitorozás és -menedzsment, virtualizáció), ahol a megoldások már bizonyítottak. A szakemberek, akiktől a konferencia résztvevői első kézből hallhatnak előadásokat a Quest legújabb termékeiről, az IT infrastruktúra-felügyelet leegyszerűsítésében látják a szoftver legfőbb előnyét, csökkenti a káoszt, a stresszt és nem utolsó sorban költséget takaríthatunk meg a segítségével.

A konferenciára e-mailben lehet jelentkezni a quest@kersoft.hu levélcímen.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

Így lehetünk sikeres streamerek

Az utóbbi pár évben hazánkba is nagy erőkkel robbant be a streaming piac, és egyre többen szeretnének belekóstolni a tartalomgyártás ezen formájába. De hogyan tudunk teljesen kezdőként elindulni ezen az úton? Az Euronics összegyűjtötte, hogy milyen alapeszközökre van szükség, és tippeket ad ahhoz, hogy sikeres streamerek legyünk. 

2023. március 29. 18:39

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08