Oszd meg és gazdálkodj! - HP T200 Zero Client MultiSeat

Kütyü Magazin, 2011. október 11. 12:24

A HP lehetővé teszi a kis- és középvállalatoknak, hogy könnyen bővítsék PC-jük tudását a számítástechnika megosztásával. Az új HP T200 Zero Client segítségével akár 15 munkahely összeköthető Ethernet kapcsolattal mindössze egy PC vagy szerver segítségével.

A HP bejelentette, hogy mire képes a HP T200 Zero Client MultiSeat. Az iparág első megoldását a PC-megosztások professzionális kezelésére használhatjuk, mindegy hogy USB vagy Ethernet csatlakozásra van szükségünk, ez az eszköz a vállalkozások számára rugalmasságot biztosít, még több felhasználó egy székhelyre való koncentrálását hagyományos PC-k segítségével, ami a vállalat költségeit redukálja.

Úgy tervezték, hogy megfizethető legyen a bővítés és egyszerű a telepítés. A plug-and-play HP T200 Zero Client biztosítja a megszokott, egyedi Windows felhasználói élményt akár 15 felhasználónak anélkül, hogy további PC-ket kellene vásárolni. A készülék elhelyezése által a kis- és közepes vállalkozások a továbbképzési lehetőségeket és a call-centerek működését, iskolákkal, orvosi rendelőkkel, gyártási helyszínekkel és egyéb szervezetekkel való kapcsolatukat egy közös munkaterületen összpontosíthatják.

Gyorsan készen áll a telepítése, amint kibontjuk dobozából, máris használható, a HP T200 Zero Client lehetővé teszi több felhasználó egyszerű csatlakoztatását egy-egy HP Compaq ms6200 sorozatú asztali számítógéphez USB-n keresztül a közeli számítástechnikai környezetben, vagy Ethernet alapú összekötését több fizikailag távoli számítógépen.

Ellentétben a konkurens megoldásokkal, az egyszerűen telepíthető HP MultiSeat megoldás nem igényli a PC megnyitásával  bővítőkártyák sorozatos telepítését. Egyszerűen elég kicsi, mégis elég erős a  gazdasági hatékonyság növelésére minden HP MultiSeat megoldás, ráadásul gyorsan és varázsló alapú telepítő eszközökkel segít minket.

A HP T200 Zero Client kissé nagyobb méretű, mint egy pakli kártya, és mindössze 3 wattot fogyaszt, sőt ha tulajdonosa csatlakozik USB-n keresztül, akkor még tovább csökkenti az energiaköltségeket.A HP T200 Zero Client teljesen támogatja a Microsoft MultiPoint Server 2011 operációs rendszert, mely teljesen kompatibilitása legújabb operációs rendszerrel, továbbá a biztonsági javításokat és frissítéseket is pillanatok alatt telepíthetjük. Tehát a HP átfogó megoldása támogatja a teljes kínálatot.
A HP-ról

"A HP T200 Zero Client további rugalmasságot kínál a HP MultiSeat megoldáson keresztül, így ideális megoldás nem csak a kisvállalkozásoknak, hanem az oktatás, az egészségügy és a gyártási környezet koncentrált megfigyelésére, összekapcsolására," mondta Kobi Elbaz, a Személyi Számítógépek(Európai összevont) Divíziójának  igazgatója. "A globális piacvezető vállalatként a HP innovációjában az egyszerű, rugalmas, vékony és megfizethető számítástechnikai megoldások felé halad, mindezek mellett célunk a gazdag, produktív felhasználói élmény biztosítása."

A HP által kínált új lehetőségek révén a technika valóban pozitív hatást gyakorolhat a magánszemélyek, a vállalatok, a kormányok és a társadalom életére.

 

További információ: http://www.hp.com/

Kulcsszavak: megosztás USB Ethernet kkv HP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Túl a százezren az okoseszközzel fizetők száma a K&H-nál

Átléptek egy határt a K&H-sok: májusban már 100 ezer felett volt az okoseszközzel fizetők száma, ami majdnem háromszorosa az egy évvel korábbinak. A vásárlások száma ennek köszönhetően masszív emelkedést mutat, az Apple Pay-hez, Google Pay-hez, Xiaomi Pay-hez és Garmin Pay-hez köthető tranzakciók száma 18 százalékkal nőtt áprilishoz képest. Az Apple Pay- és Google Pay-forgalom pedig éves szinten 150, illetve 883 százalékkal nőtt. A K&H-sok az országos bővülést is felülmúlták, az első negyedévben 302 százalékkal több alkalommal 292 százalékkal nagyobb összeget költöttek, mint egy évvel korábban, ehhez képest a teljes piac 158 és 177 százalékkal bővül. 

2022. július 5. 12:40

Itt a válasz a növekedő energiaárakra: három jövőálló eszköz

A megújuló energiaforrások, illetve a digitális megoldásokkal elérhető energiamegtakarítás jelentik a legkézenfekvőbb megoldást a világpiacon tapasztalható áremelkedésre. Egyre többen feszegetik azt a kérdést is, hogy vajon a földgázt és az atomenergiát lehet-e, kell-e fenntartható energiahordozóként kezelni. Az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat, a Schneider Electric magyar szakértői harmadikként azt javasolják a vállalati felhasználóknak, hogy egyre inkább térjenek át az elektromosságon alapuló energiaellátásra a fosszilis energiahordozók helyett. 

2022. július 5. 11:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24