Közös Vodafone-Dell-Microsoft promóció

forrás Prim Online, 2011. október 14. 10:52

A Vodafone, a Dell és a Microsoft együttműködésének köszönhetően hamarosan Vodafone Netjegy feltöltőkártyás internet kezdőcsomag jár ajándékba a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel előtelepített lakossági Dell laptopok mellé, amelynek segítségével nem csak a Dell weboldala érhető el ingyenesen, de 2011 év végéig egészen biztosan a Facebook közösségi oldal is. Azok, akik a Netjegy csomagolásán található webcímen lévő kérdőívet is kitöltik, extra feltöltést kapnak Netjegy egyenlegükre, és különféle kedvezményekkel vásárolhatnak Microsoft szoftvereket.

A Vodafone Netjegy kezdőcsomag értéke 5990 forint, amely egy 1GB-os heti feltöltést is tartalmaz 2490 forint értékben. A csomaghoz egy K3772 USB-modem jár, amelynek az elméleti maximális letöltési sebessége 7,2 Mbit/sec.

 

A Vodafone Netjegy hűség és havidíj nélkül bármikor könnyedén feltölthető a SIM kártyához tartozó telefonszám segítségével, akár már 690 forint értékű Napijeggyel is, melyhez 24 órás felhasználási időkorláttal 500 MB adatforgalom jár. Aki ezzel nem elégszik meg, az két nagyobb lehetőség közül választhat; a Hetijegy 2490 forintért 1 GB adatforgalmat biztosít, mely 7 nap alatt használható fel, a Havijeggyel pedig 3GB-al gazdálkodhat a felhasználó mindössze 3990 forintért, 30 napon keresztül. Az egyenleg bármikor nyomon követhető a www.vodafone.hu/netjegy weboldalon, de az előfizetéssel kapcsolatos információkat SMS-ben is megkapja az ügyfél, mely a modem szoftverében az SMS menüpont alatt olvasható el.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fejújított műszaki eszközök is drágulnak

Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni. Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.

2022. október 7. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00